Teska 01.12.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 witam wszystkich klubowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.12.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Cześć dziewczyny czy już rozpoczęłyście jakieś przygotowania do świąt? Maluszku a nie myślałaś o jakis kosmetykach... w końcu to pomalutku już kobieta...moja mi ciągle podkrada różne precjoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 kobietki widziałam fajne zestawy dla takich młodych kobietek w rosmannie....delikatny rózyk...fajny lakierek do paznokci- robi sie nim proste kreseczki....i błyszczyk... tylko sie nie znam czy dla 10 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.12.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dziewczyny - kosmetyki dobra rzecz Może kupię jakąś wodę kwiatową albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 kobietki widziałam fajne zestawy dla takich młodych kobietek w rosmannie....delikatny rózyk...fajny lakierek do paznokci- robi sie nim proste kreseczki....i błyszczyk... tylko sie nie znam czy dla 10 latek ja bym swojej 12-latce nie kupiła.....może ja jakaś staroświecka jestem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.12.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witajcie Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie i moze czasem ktos za mna zatesknil? Dlugo nie zagladalam, ale chyba zrozumiecie, jak wam zaraz napisze dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 witam witam szanowną mbz-tkę czy pamiętamy ? tęskniliśmy cały czas za Tobą.....szybko pisz co się działo ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.12.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 kobietki widziałam fajne zestawy dla takich młodych kobietek w rosmannie....delikatny rózyk...fajny lakierek do paznokci- robi sie nim proste kreseczki....i błyszczyk... tylko sie nie znam czy dla 10 latek ja bym swojej 12-latce nie kupiła.....może ja jakaś staroświecka jestem ?? mazideł też nie kupuję ale jakieś delikatne wody kwiatowe to tak - zwłaszcza, że bardzo szybko wykańcza moje perfumy mbz - szybciutko pisz co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witam grudniowym przedpołudniem. Od trzech tygodni nie widziałam słońca, akumulatory wyczerpane...co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witaj Toluś! Kubek herbatki, ogień w kominkui ciepły kocyk! To rada na Twoje złe nastroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.12.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Tolu Wiesz , tyle co wróciła ze szkoły moja córcia , moją receptą na miły dzień jest zabawna rozmowa , czasem wyglada to w ten sposób: dzwonek do drzwi -kto tam ( pytam) - hipopotam ( głos za drzwiami) -a panie hipopotamie , niech pan za drzwiami zostanie tutaj zwykłe mieszkanie hipopotamów nie wpuszczają bo tu ludzie zwykli mieszkają -to ja córeczka -a więc , niech wejdzie ta piękna laleczka To naprawdę poprawia humor wiem , że i Ty masz zdolne dzieci - spróbujcie - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.12.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dziewczyny dzieki za mile slowa No wiec, po pierwsze - dzis po dlugim zalatwianiu papierkow i pieciu tygodniach od zlozenia wniosku - dostalam pozwolenie na budowe!!! Jak wszystko inne pojdzie dobrze, na wiosne ruszamy pelna para w strone wymarzonego domu A po drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Mbz Napięcie rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dziewczyny, dzięki wypróbuje Wasze sposoby. Mbz, witaj i opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 mbz witaj...... czy cos oprócz budowy domku w przyszłym roku sie wydarzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.12.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 MBz tko... nietrzymaj nas w niepewności.... no Madzia.... opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.12.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska - zgadlas Jak wszystko pojdzie dobrze, to do domku wprowadzimy sie juz nie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 No prosze.. to chyba prawo serii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska - zgadlas Jak wszystko pojdzie dobrze, to do domku wprowadzimy sie juz nie sami ŁOMATKO! NO TO WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.12.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Madzia....nie ma to jak dobre wiadomości!Serdeczne gratulacje!http://www.topgunsinc.com/Champagne%20POP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts