Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kobietki

widziałam fajne zestawy dla takich młodych kobietek w rosmannie....delikatny rózyk...fajny lakierek do paznokci- robi sie nim proste kreseczki....i błyszczyk...

tylko sie nie znam czy dla 10 latek :cry:

ja bym swojej 12-latce nie kupiła.....może ja jakaś staroświecka jestem ?? 8) :wink:

kobietki

widziałam fajne zestawy dla takich młodych kobietek w rosmannie....delikatny rózyk...fajny lakierek do paznokci- robi sie nim proste kreseczki....i błyszczyk...

tylko sie nie znam czy dla 10 latek :cry:

ja bym swojej 12-latce nie kupiła.....może ja jakaś staroświecka jestem ?? 8) :wink:

mazideł też nie kupuję ale jakieś delikatne wody kwiatowe to tak - zwłaszcza, że bardzo szybko wykańcza moje perfumy

mbz - szybciutko pisz co się dzieje

Tolu

Wiesz , tyle co wróciła ze szkoły moja córcia , moją receptą na miły dzień jest zabawna rozmowa , czasem wyglada to w ten sposób:

dzwonek do drzwi

-kto tam ( pytam)

- hipopotam ( głos za drzwiami)

-a panie hipopotamie , niech pan za drzwiami zostanie

tutaj zwykłe mieszkanie

hipopotamów nie wpuszczają

bo tu ludzie zwykli mieszkają

-to ja córeczka

-a więc , niech wejdzie ta piękna laleczka

To naprawdę poprawia humor :D wiem , że i Ty masz zdolne dzieci - spróbujcie - polecam :D

Dziewczyny dzieki za mile slowa :D

No wiec, po pierwsze - dzis po dlugim zalatwianiu papierkow i pieciu tygodniach od zlozenia wniosku - dostalam pozwolenie na budowe!!! :D :D :D

Jak wszystko inne pojdzie dobrze, na wiosne ruszamy pelna para w strone wymarzonego domu :)

A po drugie...