mbz 02.12.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Tola, dziekuje za soczki i za piekna prawdziwie swiateczna opowiesc Kto nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Toluś Miałaś szczęście przeżywać PRAWDZIWIE ŚWIĄTECZNE ŚWIĘTA. Czemu piszesz, że teraz juz takich nie ma? Masz je w sercu, a i pewnie robisz wszystko, by co roku Święta zawierały jakąś cząstkę tych sprzed lat. Pewnie, ze najpiękniejsze są te, na które patrzymy z perspektywy dziecka. Ale przecież Ty masz dzieci, masz dla kogo czarować i komu przekazywać magię Świąt. Każde Święta, co roku sa cudne. Tylko tzreba to wykorzystywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.12.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Tolu ...Rybko Ty moja , dziś widzę faktycznie jesteś rozchandryczona jakaś ...Wiesz , święta są nadal piękne – wszystko zależy tylko i wyłącznie od nas samych – to my dajemy im tę magię .A może jeszcze piękniejsze będą w tym roku – piękniejsze niż kiedykolwiek ? Pomyśl o tym...Myślę , że wiesz co chcę powiedzieć ... czary – mary ,abrakadabra .... Niech lśni to co w nas najpiękniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Tak dziewczyny, staram się, żeby było nastrojowo, niezwyczajnie, ale "tamtych świąt" już nie będzie. Bo to były świeta mego dzieciństwa, a ja już dzieckiem nie będę. Mojej kochanej szkoły i domu rodzinnego też już nie ma. Gmina wydała nakaz rozbiórki 9 lat temu. Po saniach na wsi nie zostało ani śladu. Moje przyjaciółki rozjechały się po świecie. Jedna mieszka w Szwecji, druga w Nyon w Szwajcarii, piszemy ze sobą do dziś. Ale masz rację Aniu, trzeba zrobić co można, aby wciąż Swięta cieszyły, a moje dzieciaczki, aby mogły je kiedyś ciepło, choć inaczej wspominać. Na szczęście mam swoich rodziców, którzy ciągle ze mną są, skrzypeczki choć rozstrojone jeszcze grają, a albumy ze zdjęciami ze sztuk teatralnych ciągle pachną klejem i atmosferą tamtych dni. Mamy mnóstwo wspomnień i o "tamtych" czasach snujemy w święta długie opowieści. Brat z rodziną jest u mnie co roku na wigilię. Wpadł mi do głowy pomysł, kupię dwie prawdziwe świeczki i powieszę na choince. Jak za dawnych czasów zrobimy zakłady, ciekawe kto w tym roku przegra oranżadkę? Jesteście cudowne, że mnie wysłuchałyście choć marudzę, dzięki! A mnie rzeczywiście dopadła jakaś melancholia, to przez ten mglisty dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.12.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witanko kawusia na dobry początek nadchodzącego weekendu http://www.nestlefoodservices.pl/Zdjecia/just_kawa3_200.jpghttp://www.nestlefoodservices.pl/Zdjecia/just_kawa3_200.jpghttp://www.nestlefoodservices.pl/Zdjecia/just_kawa3_200.jpg http://www.nestlefoodservices.pl/Zdjecia/just_kawa3_200.jpghttp://www.nestlefoodservices.pl/Zdjecia/just_kawa3_200.jpghttp://www.nestlefoodservices.pl/Zdjecia/just_kawa3_200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.12.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jak wszystko pojdzie dobrze, to do domku wprowadzimy sie juz nie sami Madzia, ogromniaste gratulacje cieszę się razem z Tobą i z pozwolenia też ależ będziesz miała wspaniały rok maksiu "No prosze.. to chyba prawo serii " czyżby Małgonia bedzie miała rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witanko piękne z ranka...dziś i do nas dotarła melancholia wraz z szarówką za okem...Dobrze ,że to już piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.12.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cudownie, że już piątek i cudownie, bo wybieram się dziś na malutki przedsmak światecznych zakupów. Co mi tam szarówka! Przynajmniej zimno nie jest, a kawki się zaraz napiję Pozdrowionka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.12.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Dzieńdoberek :D pięknie się dzisiejszy ranek zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 piękne to dopiero się zacznie od popołudnia... a ja to mam szczególnie pięknie....bo poniedziałek i wtorek też urlopik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.12.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aga - piękny zapowiada Ci się weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 witam poprosze kawkę .... jejku dobrze że dziś piątek....nie chce mi się nic robic w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Maluszku...piękny i choć w planach...rozmowy o budowaniu z ekipą, zwiedzanie wielkiego centrum wystawowego budownictwa w Krakowie,latanie za papierkami we właściwym urzędzie...ciesze się na niego jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.12.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aga - toż to same przyjemności Cię czekają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 sama rozkosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.12.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witajcie w piateczek Ewusia - dzieki za mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witajcie w piątek, łapię za kawkę. U nas też melancholijnie I jakos za nic w świecie nie czuję że już święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.12.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aga Ja dziś poczułam taką malutką ociupinkę Kupiłam parę złotych słomkowych gwiazadek różnej wielkości do poozdabiania domu i bordowy delikatny wazonik na stroik i świeczki o zapachu cynamonowym i jeszcze kilka takich tam pierdułek. I ucieszyłam się jak głupia, kiedy w radio gdy jechałam samochodem zabrzmiało "Last Christmas". Pierwszy raz to w tym roku usłyszałam i oczywiście dołączyłam się do śpiewu na całe gardło Dobrze, że sama jechałam Mówię Ci Aguś, Święta naprawdę się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 to ja pochwalę się stroikiem który robię na święta http://sting.sqlab.com.pl/~ewa/bozenarodzenie6mini.jpg stawiam go na szklanej paterze od ciasta ( na nóżce), no i świece mam gładkie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.12.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ja tam tez czuje zblizajace sie swieta bo dla mnie Boze Narodzenie to najpiekniejszy czas w roku, tylko wtedy jest taka specyficzna atmosfera, w powietrzu unosza sie rozne pyszne zapachy, szybko zapadajacy zmrok dodaje uroku i tajemniczosci, te wszystkie, dla niektorych kiczowate, ozdoby, lampki kolorowe mnie sie bardzo podobaja, bo to cudowny widok zwlaszcza wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts