Anna Wiśniewska 03.12.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 ewusia Prześliczne! Tylko pozazdrościć! Talent masz dziewczyno! Bardzo mi się ten stroiczek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Dziewczyny jak Wam zazdroszczę tego klimatu i tych pieknych stroików U mnie w pracy tak się porobiło że nawet nie poczuję co to świeta Ale mam też lepsze wiadomości, które muszę jeszcze trzyamc w tajemnicy żeby się udało zdradzę tylko że dotyczą budowy to chyba jedyne swiatełko na ten piekny okres ale i to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ale mam też lepsze wiadomości, które muszę jeszcze trzyamc w tajemnicy żeby się udało zdradzę tylko że dotyczą budowy to chyba jedyne swiatełko na ten piekny okres ale i to dobre a juz myślałam że nie budowy...tylko w tę stronę jak mbz-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ivonka - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.12.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aniu, przyznam szczerze że to nie mój pomysł tylko podpatrzony w necie - znalazłam taką tapetę na kompa na Święta i wykorzystałam do dekoracji stołu Wigilijego. Naprawdę robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aga nos do góry i dla Ciebie Gwiazdka zaświeci to tylko kwestia czasu...a pracą nie ma co sobie Świąt psuć....no chyba,że zarabiasz tak wielkie pieniadze,że są tego warte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 myslę że przy Agi profesji to nie kwestia kasy tylko rozpiski dyżurów..... dobre, dobre Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.12.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ivo nie nie nic z tych rzeczy Agacka tak jak Ivo napisała w mojej profesji raczej kasy nie można zarobić Dyżury jak dyżury poprostu w listopadzie pracowałyśmy jak woły ( teraz liczy się to na punkty i zrobiłysmy 9600 ) a w grudniu mamy zrobić 12500 poprostu orka na ugorze i jak tu czuć swięta W pracy raczej ich nie odczujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2004 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Ivo nie nie nic z tych rzeczy Agacka tak jak Ivo napisała w mojej profesji raczej kasy nie można zarobić Dyżury jak dyżury poprostu w listopadzie pracowałyśmy jak woły ( teraz liczy się to na punkty i zrobiłysmy 9600 ) a w grudniu mamy zrobić 12500 poprostu orka na ugorze i jak tu czuć swięta W pracy raczej ich nie odczujemy Aga 1pkt. = 1zł, albo 1euro PS. życzę żeby chociaż słaby 1$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Jamles żeby to się przekładało na kasę to ja bym miała taki usmiech ale tak nie jest pracujemy pracujemy a g.... za przeproszeniem z tego mamy, przy tym okres na wyrobienie takiej ilości punktów nie jest najlepszy a kto o tym mysli Szkoda pisać bo tylko nerwy mnie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Aga, to na te nerwy proponuję jakieś małe, nieśmiałe, sobotnie LUUUUULANKO, może i Jamles zajrzy? http://www.bardimex.com.pl/piwo/photo_piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Tola dzieki przyda się A gdzie są nasi górnicy czyzby Wszyscy świętują Barbórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Aga, ale ta Barbara zaborcza, nie zostawiła nam ani jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Allllllllllllllleeeeeeeee o sssssssssoooooooo ssssssieeeeee rooooooozchodziBarbórka jest raz w roku a ja ledwo żżżżżżżżżżżyjęęęę.Noto pyrsk w ten głupi pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2004 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Tola dzieki przyda się A gdzie są nasi górnicy czyzby Wszyscy świętują Barbórkę niektórzy musieli iść do roboty i nie mogli świętować Tola dzięki za piwko, chociaż jużbez pianki bodzio tyś sie na karczmie tak łożar, pieronie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.12.2004 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 A ja tak z okazji Barbórki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.12.2004 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 ......właśnie chlapnęłam sobie 1000 pościk! Buziaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.12.2004 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 A ja już nie wiem co mi płynie w żyłach.Czy na sali jest jakiś lekarz ? Aga JG, TESKA - ratujcie bo sie rozpuszczam. Widze ciemność, jak przeżyje do rana to.......chyba cud , ale chyba nie bede rodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2004 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 bodzio, ale na te dwie sety to coś postawisz Widze ciemność, jak przeżyje do rana to.......chyba cud , ale chyba nie bede rodził może Ci oczy pękły , to raczej okulista będzie potrzebny Jagna gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts