Yacek 08.12.2002 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 ale zabawa !!! już drugi dzień się ciągnie ! BARMANKU kochany poooolleejj kochanym gościom kolejeczkę !! na mój ra...chhh..uneczek eeepp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Trzeba uważac coby nie przedobrzyc Jutro poniedziałek! Jesuuuuuuuu, jak ja nie lubię poniedzialków Tymczasem miły wieczór trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 ano i nastał poniedziałek Yacku - spóźnione życzenia urodzinowe http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(F).gif, niestety wczesniej, na tym głębokim wschodzie nie miałam dostępu do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.12.2002 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Nie ma problemu Ivonesca, cieszę się za pamięć a praca to praca , obowiązek to obowiązek ! wiadomo zapraszam do stoliczka na małą kaweczkę i torcik ! a może grzane winko na te mrozy - jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 09.12.2002 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 W taki ziąb to tylko herbatka po góralsku dobrze robi Słodkości juz omijam, by na świeta móc pojeść do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.12.2002 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 http://www.smilies.nl/groot/cool2.gif Taaaaaak, masz rację.....nieraz myślę że zamarznę na tym mrozie http://www.smilies.nl/biggrinflip.gifhttp://www.smilies.nl/errrr.gif [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-09 19:56 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 09.12.2002 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 u nas dzisaj w Bialymstoku bylo 19 stopni na minusie o rajusku ....bylo super rano bez wiatru powierze normlanie super ... az chce sie oddychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 brrrrr jak zimno. poproszę to grzane wino....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 10.12.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 A propos mrozuDzwoni Wania do kolegi z NowosybirskaSasza jak tam u was temperatura-30Nie ściemniaj mówili że -50nie nie -30Wczoraj w dzienniku mówili że -50No? chyba że na zewnątrz? Ja też proszę o grzańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 10.12.2002 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Barmanku kochany !! dla miłego gościa garniec grzanego wina prosze!! Widać zziębnięta i po dalekiej podróży ...Pij na zdrowie Ivonesca, co tam słychać w szerokim swiecie .. słyszałem że byłaś na wschodnich rubieżach naszego pieknego kraju ? jakie wieści z tamtąd niesiesz?? Zima długa i mroźna z tamtąd idzie? czy krótka i mokra http://www.smilies.nl/iconss/iconquestionmark.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 10.12.2002 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Januszek, dobre !!!!!!!! Ja hebatkę góralską poproszę, tylko nie oszukańca,a prawdziwą ze spirytusikiem Jak nas teraz tak troche pomrozi, to może wiosna przyjdzie szybciej ? Wszyscy jej oczekujemy, prawda? By roboty na budowach ruszyły ! Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 10.12.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 a ja proponuje kawe z odrobinka spirytusu tak na kubek ze 2 3 luzki i do tego lyzka lodow smietankowych mniam pych a i rozgrzewa ) a w bialymstoku juz cieplej w okolicach 15 stopni of corz na minusie piekna pogoda ale nie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.12.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 oj zimno tam , zimno. i jak na razie nic cieplej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.12.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 A ja bym wolała grzane piwo z korzeniami, sokiem i oczywiscie jajkiem mniam pycha! Vardamir piszesz że jest 15 stopni - a ile jest na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Mi polać podwójnie i czegoś mocnego, a i pewnie Luśka się dołączy. Czemu Luśka? Bo już coś podobnego przeżyła (p.str.7). Jutro jadę w delegację, a dzisiaj mi się rozkraczył p... Windows XP. Omijajcie ludziska toto bo badziew. Przez 10 lat mi się nie rozkraczył żaden system, a toto ... Szkoda gadać. Po prostu PKP, czyli Pięknie ... Pięknie. Dzięki Luśce zarchiwizowałem pewne dane, więc część mam CD, a reszta ... Zdrowie Luśki i na pohybel Gatesowi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.12.2002 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 O jedu, Frankai - czy to epidemia????? Dwa podwójne na dwie nóżki proszę. A wiesz, że mojego komputerka jeszcze nie naprawili? Dobrze, że mam dzieci i użyczają, żebym mogła pobuszować po Forum. For me double Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 12.12.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 a ja tam polecam win 98 se ... chyba najstabilniejsza w4ersja windowsa poza 3.11 .... a poza tym na zewnatrz jest tak samo bo okna mam otwarte .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.12.2002 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 XP jest ewidentnie najbardziej stabilny! Tylko trzeba instalować Service Paki i inne łaty (z Internetu lub z krążków dołączanych do pism komputerowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 12.12.2002 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 no jesli jsuz mowa o stabilnych systemach to proponuje windowsa nt czy linuksa a zupelnym kosmosem juz szczegolnie w polsce jest makintosz sorki za spolszczeni nazwy ale jesgo system os jest super ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 12.12.2002 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 popieram, Vardamira Bill z Windowsem wysiada....... pracowałem jakiś czs na Mac-u jest debeściarski !!! porównując - to jak Merc do Lanosa, kto zna ten wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts