kgadzina 12.06.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Kurna! Ile to można płynąć do tego brzegu? No przeciez chyba nie pływam w kółko! Hej! Ha! Kolejkę nalej.... No to lu! I nocna zmiana wsiada! I lu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.06.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Hej ho, kapitanie, hej ho, wiosłuj brateńku, ja zapalę pochodnie.http://dobrzykowice.w.interia.pl/smoki/smok__10_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 witajcie poranni jesssuu smoki latają, zioną ogniem...alez imreska była... A ja sobie przy kawusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.06.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Witaj Teska, Smoka nie była parę dni i zobacz jak się spasł jak samopoczucie po wczorajszej imprezce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.06.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dziś piątek 13-go! To pewnie dlatego od północy nie możemy ze Smokiem i jego ogniami znaleźć tego cholernego brzegu... No, ale jest i Teska! Podniosła się z dna pontonu i zaczyna dzień od kawki? A nie lepiej od strongusia? Ktoś to wczoraj mówił, żeby się rano raczyć tym czym się raczyło wieczorem (czy jakoś tak...). NO ZAŁOGANTY! ZBIÓÓÓÓÓÓÓÓRKAAAAAAAAAAA!!!!!!! W szeregu w kielichyyyyyy stronga leeeeeeeeej!! Na moją komendęęęęęęę:LU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 13.06.2003 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Witaj Teska ! Witaj Ewusia! Polać cos na rozbudzenie? Krystian - a wiesz, że w oryginale było kszyk (!!!), tylko ja domorosły M.ort., poprawiłem to na krzyk Cio to jest kszyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Kgadzina...łomatko ja jeszcze tak od rana nie mogę...czeka mnie ostatnia runda do szkoły pozniej budowa,zerkniecie na wylanay chudziak na tarasie....i do domciu...wieczorkiem...cos dla odetchniecia...wiec wpadne tu do kawiarenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.06.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Witajcie dziewczyny przy porannej kawce. Mam nadzieję, że przyjemnie rozpoczęty dzień równie przyjemnie się skończy wszak dziś 13 i piątek ale dla mnie to dobra data - tak przynajmniej było 17 lat temu kiedy to pierwszy raz zobaczyłąm faceta, który obecnie jest moim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 WITAJCIE dziewczyny co tam piatek i "13" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.06.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ja poproszę strongusia, tylko zimnego......... A kszyk to: Gallinago gallinago, ptak z rodziny bekasowatych. Osiąga 25-27 cm długości. Występuje w północnej części strefy klimatu umiarkowanego Eurazji i Ameryki Północnej. Zamieszkuje różnorodne słodkowodne i nadmorskie mokradła i rozlewiska. Zciągnęłam to z encylkopedii......... zdrrrrówko, ojej, jak mnie głowa boli.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 ewusia...jejku tak od rana... wieczorkiem tez moze bolec mnie głowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ooooooooooo! Wstają moje orły i sokoły - załoganty! No już już! Nie ociągać się! Teska - żadnego wymigiwania tylko lufa srana(czyt. z rana ) i dopiero wtedy możesz opuścić ponton. Żadne tam "łomatko"! Do kielicha marsz! I popraw jeszcze drugim - na drugą nogę! Na trzecią nogę Ci nie kazuję, boś Ty przecie kobitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.06.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dawno tu nie zaglądałam widzę, że ładnie szalejecie Macie zdrowie tak z rana od razu klin klin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 ...oj oj chetnie...i nawet nie wiecie jaka to mam ochote wypic sobie..i cały dzien przesiedziec w domciu...nie jechac do tej szkoly..ech...w weekendzik juz sobie odpoczne ....i wypiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.06.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Witam przy porannej kawce, nie smakuje tak jak kiedyś bo już 9 dzień nie palę. Ale bardzo chcę się do tego przyzwyczaić. Walczę. Jest ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.06.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Teska, spoko, czym się strułaś tym się lecz... jedno pifko ukoi moją skołataną głowę i da kopa do pracy. A wieczorkiem.......... idę na imprezkę pt pieczony dzik z okazji 50 urodzin. Podpowiecie co takiej kobitce na prezent pdarować? nie wygląda na swoje latka i ich się nie wstydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 S.P trzymam łapki...wierz ze mozna ...moja połowa paliła bardzo długo, i to 2 paczki papierochow...az ktoregos dnia powiedzial nie pale...i przestał..nie pali juz 6 lat... Wiec uwierz ze mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 13.06.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 True, true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 13.06.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ewusia - dzięki !!! Piffko ode mnie za wyjasnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts