emems 30.12.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ja mam cały rok taki... caluśki .. ale daje rade... jak by co to... ... amputuje... barykaduje i pluje jadem... iiiii pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 30.12.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witajcie kawusia mniamuśna dzięki Krystian u mnie bezdeszczowo i mroźnie Madzia, przeczytaj, pośmiejesz się to i praca lepiej będzie szła na dobry początek dnia zacytuję coś: W Akademiku Medyka w Krakowie ludzie sobie normalnie chlali w pokoju, imprezka, jest gites. W pewnym momencie ktoś już nieźle naprany mówi tak: "Ej, a ciekawe czy taka żarówka to się do ust zmieści?". No i nie zastanawiając się długo wsadza sobie do gęby. Zmieściła się, ledwo ledwo, ale siedzi. Ludzie się śmieją, że fajnie itp. Ale w pewnym momencie koleś zaczyna robić jakieś rozpaczliwe gesty i macha, że nie może wyjąć. Ludzie się z niego śmieją, że niby sobie jaja robi, bo jak włożył to i musi wyjąć! Ale gościu widać mocuję się z tą żarówką już dłuższy czas i coraz poważniej to wygląda. Strach w oczach, szczękościsk z nerwów no i nie wyjmie. Zbić żarówki nie można, bo wiadomo próżnia to mu szkło pocharata całe podniebienie i gardło. Nie ma rady - "jedziemy do lekarza". Zadzwonili po taxe, podjechała, wsiadają. Taksówkarz jak gościa zobaczył to się zaczyna śmiać, no bo koleś z żarówką w ryju to niecodzienny widok, ale nic jadą do szpitala i w tym czasie ten drugi koleś opowiada taxówkarzowi co się stało. Gościu też nie wierzy, bo przecież "jak się da włożyć to się też da wyjąć!". No nic. Dojechali, zapłacili taksiarzowi i do lekarz. Lekarz też się ubrechtał, że czego to te studenty nie wymyślą po pijaku. Obejrzał go i mówi, że niestety trzeba mu "poszerzyć uśmiech" skalpelem. Zoperował, zaszył, koleś wyjął żarówkę. LUZ. Wracają, wchodzą do pokuju, a tam ... siedzi drugi koleś z żarówką w gębie Nie wierzył, że się nie da wyjąć Jak zobaczył tego ze szwami to odrazu mina mu zrzedła. No to nic, jadą do tego samego szpitala z gościem. Zabrał ich jakiś inny taksówkarz. Dojeżdzają, a tu lekarz jak ich zobaczył to mało się nie poryczał ze śmiechu. Odsłania parawan, a tam siedzi... taksówkarz nr. 1 z ŻARÓWKĄ W USTACH. podobno fakt autentyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.12.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ewuś... przednie...alem się urechotała... a i robotka poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 30.12.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 jak to mówią głupota ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.12.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.12.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 No tak, pewnie wszyscy sie juz do Sylwestra szykuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Przecież ja jestem dekorowałam kawiarenkę girlandami na sylwestra http://www.theholidayspot.com/newyear/backgrounds/happy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.12.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Wszystkim bywalcom kawiarenki życzę udanego powitania Nowego Roku Zarówno na zabawach sylwestrowych jak i w najbardziej obleganym lokalu w całej Polsce- w dużym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 chyba się już do kompa nie dorwę w tym roku, więc udanej zabawy WSZYSTKIM życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 WSZYSTKIM SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU - życzy tola http://www.rybnik.pl/_files_/sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.12.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Wszystkim w Nowy Roku szczęścia wiele i banknotów !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witajcie w Sylwestra Ewusia ale się usmiałam Życzę wszystkim szampańskiej zabawy i wszystkiegio co najlepsze w nwoym roku Tylko nie sprawdzajcie czy żarówka jak weszła to wyjdzie http://www.wodnik.leba.pl/images/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 hahahahah dobre to z ta zarówką.... SZALONEGO SYLWKA.......I LEPSZEGO 2005 ROKU, OBY BYŁ LEPSZY OD 2004 A GORSZY OD 2006..... WSZYSTKIEGO NAJ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 hmm..ostatni wpis w starym roku Ja i w nowym .....Ja..... wszystkiego dobrego raz jeszcze i kawka w samotnosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 hmm..ostatni wpis w starym roku Ja i w nowym .....Ja..... wszystkiego dobrego raz jeszcze i kawka w samotnosci.... no to ja się dosiądę albo.........zastąpię DOSIEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.01.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Witam w Nowym Roku i oby był lepszy od tego poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Witajcie. Cudnego roku, dużo zdrówka i miłości. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witam w drugi dzień Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 witam, czy kawiarnia została przeniesiona w Karkonosze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Jamles teraz taki okres że Wszyscy w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts