Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teska, też trzymam :D

Tola - współczuję, to straszny ból :( ja kiedyś podobne oparzenie wyleczyłam błyskawicznie bandażem nasączonym jakimś smarowidłem na oparzenia po napalmie - z wojska mi załatwili. Po dwóch tygodniach nie było żadnych ran tylko blizny zostały do dzisiaj :evil:

Witam wszystkich

Teska ja co prawda zdałam za pierwszym razem, ale współczuję twojemu synowi i nie trzymam kciuków, bo wiem doskonale, iz poradzi sobie i zrobi nam wszystkim ogromnie miłą niespodziankę. Tym razem MUSI mu sie poszczęścić !!!

A co do ręki, patelni, itp. Kochane należy pamiętać, że istnieje coś takiego jak "złośliwość rzeczy martwych". Bądźmy ostrożniejsze na przyszłość. Szkoda by potem cierpieć trzeba było.

Pozdrawiam i czekam Teska na wyniki egzaminu.

Własnie go przed chwilą szukałam...poczym sobie przypomniałam,że dopiero Wiosna 2005...teraz juz pójdzie z górki!

Opowiedz na co dostałaś pieniążki...ile z tego zdołasz zrobić i jakie w związku z tym plany?

Aga wszystkie informacje zamieszczę w dzienniku własnei trwa przetarg na tytuł :wink: :)

Musze się wam pochwalić. Niedawno robiliśmy remont mieszkania i zależało nam by zakończyć ten bałagan do świąt (od 4 grudnia). Polecono nam pewnego całkiem niedrogiego gościa z Gdyni. Przyznaję, że mało iż szybko robi to dokładnie a do tego nie pije i nie pali - a to przyśpiesza pracę. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Facet wie co robi - nawet kilka razy nam doradził co będzie lepiej wyglądało (i miał rację). Jak macie coś do zrobienia - jakiś remoncik lub wykończeniówke budynku włącznie z dociepleniami, płytami K-G, czy płytkami, bądź innymi pierdołkami, to serdecznie gościa polecam. To Pan Sławomir i jego nr tel 506 795 286. Powiedzcie, że poleciła go Iwona z Lęborka (skojarzy i raczej nie odmówi). Pozdrowienia

Mogę prosić o cytrynkę?