Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

...jestem zła.......Nie zdał..... :( :( :( zjechał na pobocze , jechała karetka na sygnale....ale za pozno właczył kierunkowskaz to był jedyny zarzut...syn powiedział ze ma dosyc :(

Ciekawi mnie tylko jedno....jak syn wsiadł do auta po sprawdzeniu dowodu...facet z usmieszkiem zapytał: czy cos ma dla niego???? i o co tu chodzi???

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teska - moja Kaśka zdała za 4 podejściem ...3 razy w Opolu oblewali ją za takie bzdety ,że sie nóż w kieszeni otwierał :evil: nawet do tego doszło ,że poszła na skargę do Dyr. ośrodka szkolenia ( a ten no wiecie ,rozumiecie .....itp ....i tylko przyspieszył nastepny egzamin za 2 tyg a nie 2 miesiące - tak długo czekało sie na egzaminy latem ub.r....) a powody były naciagane - np ... nie spojrzała Pani w lewo na przejeździe kolejowym :o , który był pod kątem 30st i bez odwracania głowy z daleka widoczny i wjechanie na tzw . martwy pkt obok przystanku autobusowego , na ktorym własnie zatrzymał sie autobus - względy bezpieczeństwa , a z kolei w Cz-wie - tam zdała - egzaminator miał pretensje do tego samego manewru co w Opolu ale odwrotnie - DLACZEGO , KIEDY STOI AUTOBUS JEDZIE PANI TAK BLISKO - MOŻNA WTEDY WJECHAĆ NA TZW. MARTWY PKT ( pasy na jezdni ) - zwariować można ..... :evil:

Ale nie takie numery z Kaśką -opisała to wszystko w gazecie , co prawda w lokalnej ale co tam ,zawsze to gazeta :lol:

Przecież każdy egzamin to kasa , a po 3 - należy wykupić kolejne lekcje

Pociesz Synka i buziaki ..... a właściwie sama nie wiem czy zdanie egzaminu to takie szczeście ? teraz sie zaczeło ! Tato -potrzebuję samochód !!!! - kilka razy w tygodniu .... a tak był świety spokój :wink: