Teska 07.01.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam ...jestem zła.......Nie zdał..... zjechał na pobocze , jechała karetka na sygnale....ale za pozno właczył kierunkowskaz to był jedyny zarzut...syn powiedział ze ma dosyc Ciekawi mnie tylko jedno....jak syn wsiadł do auta po sprawdzeniu dowodu...facet z usmieszkiem zapytał: czy cos ma dla niego???? i o co tu chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.01.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Teska a to świnia, bezczelnie pytał o łapówkę a syn niech się nie poddaje, w końcu zda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.01.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 oczywiście świnia facet, nie syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ewusia hmm...tylko kiedy??? im dłuzej zdaje tym gorzej.... rozmawiałam wczoraj z nim....natepny egzamin ma ma 19 stycznia.... instruktor to az zaniemówił....ze " młody" oblał...no trudno....kasy nie dam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.01.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ewuś... spytaj Mbztki KIEDY? mam ochotke na slidzika.... może ktoś jeszcze się skusi ??? http://www.kulinaria.pl/foto/98-s2-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.01.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Madzia, a może ogóreczka?http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/042/4239.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 a Madzię -mbz skuszę może szarlotką? Ona ją lubi... http://www.kulinaria.pl/foto/cic_083.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 witam fajnie że dziś już piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witajcie zapłapie sie na coś małokalorycznego???? ... z wielkim żalem zawiadamiam, że jak zwykle w pierwszym kwartale roku jestem w ,,klubie niekalorycznym", maksiu - masz towarzysza niedoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Krystian: jakiej niedoli?? ja tego tak nie odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 maksiu ... no to może i ja zacznę myśleć pozytywnie... W kupie raźniej (jak powiedziała mucha do muchy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja tez do tego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.01.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ewuś... dziękuje mniam... ale od ogórków lepsiejszy soczek z kiszenia ich A odchudzających sie propomuje zawiązać GRUPE FORUMOWYCH ODCHUDZACZY na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 EMEms: a kto sie tu odchudza.. my z Krystianem dbamy o forme... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.01.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 samą wodą formy nieutrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A kto mowi ze samą wodą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja od jutra na wodzie......2 kg mi sie przytyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam wieczorem Teska bardzo mi przykro że syn nie zdał ale h..... jest w tych naszych ośrodkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Teska - moja Kaśka zdała za 4 podejściem ...3 razy w Opolu oblewali ją za takie bzdety ,że sie nóż w kieszeni otwierał nawet do tego doszło ,że poszła na skargę do Dyr. ośrodka szkolenia ( a ten no wiecie ,rozumiecie .....itp ....i tylko przyspieszył nastepny egzamin za 2 tyg a nie 2 miesiące - tak długo czekało sie na egzaminy latem ub.r....) a powody były naciagane - np ... nie spojrzała Pani w lewo na przejeździe kolejowym , który był pod kątem 30st i bez odwracania głowy z daleka widoczny i wjechanie na tzw . martwy pkt obok przystanku autobusowego , na ktorym własnie zatrzymał sie autobus - względy bezpieczeństwa , a z kolei w Cz-wie - tam zdała - egzaminator miał pretensje do tego samego manewru co w Opolu ale odwrotnie - DLACZEGO , KIEDY STOI AUTOBUS JEDZIE PANI TAK BLISKO - MOŻNA WTEDY WJECHAĆ NA TZW. MARTWY PKT ( pasy na jezdni ) - zwariować można ..... Ale nie takie numery z Kaśką -opisała to wszystko w gazecie , co prawda w lokalnej ale co tam ,zawsze to gazeta Przecież każdy egzamin to kasa , a po 3 - należy wykupić kolejne lekcje Pociesz Synka i buziaki ..... a właściwie sama nie wiem czy zdanie egzaminu to takie szczeście ? teraz sie zaczeło ! Tato -potrzebuję samochód !!!! - kilka razy w tygodniu .... a tak był świety spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 EMEms: a kto sie tu odchudza.. my z Krystianem dbamy o forme... ... no właśnie, forma mi potrzebna na koniec marca, więc o nią dbam i już... (no i aby się do tej formy zmieścić to muszę trochę, tak przy okazji, schuść... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts