Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...a bo kiedyś, za szczenięcych lat widziałem jak mój sąsiad zawodowy strażak, drzwi co mu się zatrzasły do mieszkania, przy pomocy onej siekiereczki nader sprawnie je otworzył, śladu nijakiego nie zostawiając.

I tak o to, to traumatyczne przeżycie namnię podziałało, że myśl pierwsza

o wrotach zawrzonych nalazła me umysły ..... o siekierce 8)

J

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edziu droga ...jak milusio widze że cie energia roznosi :lol:

...przed urlopikiem

Madziu u nas ferie zimowe trwają, więc z dziewczynami szalejemy...

Wrócilismy z Karpacza..wczoraj lodowisko, właśnie leczę obolałe ciało :cry: :cry: :cry:

Ale za godzinkę znowu wypadamy na narty.... :D Brrr, szkoda tylko, że tak mroźno..u nas -6st. :cry:

Edziu: widze ze przezyłas wypad w góry :D i nawet nie dałaś znaku życia po powrocie :D nie ladnie, nie ładnie :D

Maksiu góry przeżyłam, choć nie było lekko.

Nie dałam znaku życia, bo wczoraj oblężenie komp. przez córki było maksymalne.

Dziś wpadłam do kawiarni na poranną, urlopową kawkę, trochę poplotkować, no i napisać do Ciebie, ale widzę, że już mnie wyczaiłeś :wink: :) .

Cześć wszystkim. Właśnie dotarłam do pracy. Samochód już w serwisie, mnie bolą wszystkie mięśnie po wczorajszym odśnieżaniu 30 m drogi (napadało nam jedynie 50 cm śniegu), podjazdu i ścieżki wraz z drzwiami.

Jak ktoś mi jeszcze każe lubić zimę to zagryzę! :evil:

Jak mam nie gryźć jak czekałam na mrozie na laweciarza godzinę zanim przyjechał, ponieważ skasował po drodze jakiś samochód? :evil: :evil: :evil:

I jak mam nie gryźć, skoro codziennie przedzieram się przez zaspy do kolan i mam całe kończyny dolne całkowiecie przemoknięte? :evil: :evil:

Cześć wszystkim. Właśnie dotarłam do pracy. Samochód już w serwisie, mnie bolą wszystkie mięśnie po wczorajszym odśnieżaniu 30 m drogi (napadało nam jedynie 50 cm śniegu), podjazdu i ścieżki wraz z drzwiami.

Jak ktoś mi jeszcze każe lubić zimę to zagryzę! :evil:

Aniu, a gdzie tak napadało :o . W niedzielę odśnieżałem 50 m na Mazurach by wrócić do Warszawy, a nawiało 70 cm :evil: Muszę tę moją prywatną drogę obsadzić jakimiś krzaczorami.