maksiu 28.01.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie.. zima faktycznie nie odpuszcza.. ale spoko by do wiosny m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 zapomnialbym.. tez sie pisze na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.01.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maksiu, kawkę? ależ proszę http://www.tchibo.pl/_i/bary/cafe-au-lait.gifhttp://www.tchibo.pl/_i/bary/cafe-au-lait.gifhttp://www.tchibo.pl/_i/bary/cafe-au-lait.gifhttp://www.tchibo.pl/_i/bary/cafe-au-lait.gifhttp://www.tchibo.pl/_i/bary/cafe-au-lait.gif witajcie ze słonecznego wybrzeża na termimetrze +1, śnieżek nad ranem poprószył i odświeżył ogródki jest piknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maksiu, dzisiaj to chyba nawet Ciebie pogryzę jak zaczniesz, że zima jest piękna Na pięknych gresowych polerowanych płytkach na korytarzu w pracy wyrąbałam się elegancko na oba kolana. Już mi zielenieją, tylko opuchlizna coraz większa i boli przy chodzeniu jak cholera. A dziś wieczorem mam bal karnawałowy służbowy... Będę siedzieć i pić! I tak w ogóle to żegnam się do przyszłego poniedziałku. Nie puszczam już męża samego w kolejną podróż służbową Jadę raze z nim do Giżycka w niedzielę do piątku. A potem na weekend do Szwecji. Z pracy udało mi się urwać mimo gorącego okresu więc coś w rodzaju ferii mi się trafiło Wszyscy jadą w góry, a ja na Mazury Tam będe sobie kuleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam serdecznie Aniu bidulko posmaruj czymś te kolana to może do wieczora przejdzie. I miłego pobytu na mazurach i w Szwecji. Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aniu bardzo mi przykro Udanego wypoczynku, duzo radości bo cos ostanio ta zima Cie nie oszczędza, odpocznij sobie i rwacaj do nas wypoczęta i usmiechnięta Łapię za kawkę. Zima u nas w pełni śniegu coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.01.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ufffff alem sie zmachała no i Ewusia mnie wyręczyła w parzeniu kawki a ja bidulka poszłam po wode a tu zamarxnięta ...ile sie ja musiałam naciachac toporkiem lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 brrr dajcie cos cieplego do picia.. zmarzlem troche... aniu: zima jest .... (wpisz sobie co ci pasuje, a ja swoje i tak wiem) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maksiu Maksiu ale zaczepny się zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maksiu... Koebieta w stanie wściekłości i rozpaczy bywa nieobliczalna. Ja tak dziasiaj mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Widze atmosfera się napięta zrobiła może kawałeczek ??? http://finiole.com/Choco_cake.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ja nie odmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aga: zaczepny to może byc granat, a nie ja :D gdzież mi tak do zaczepności :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aniu: więcej poczucia humoru... Zima zła Hu! hu! ha! Nasza zima zła!Szczypie w nosy, szczypie w uszy,mroźnym śniegiem w oczy prószy,wichrem w polu gna!Nasza zima zła! Hu! hu! ha! Nasza zima zła!Płachta na niej długa, biała,w ręku gałąź oszroniała,a na plecach drwa...Nasza zima zła! Hu! hu! ha! Nasza zima zła!A my jej się nie boimy,dalej śnieżkiem w plecy zimy,niech pamiątkę ma!Nasza zima zła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maksiu, mam poczucie humowru, tylko ta noga mnie tak strasznie rwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aniu: pociesz sie ze nie ty jedna masz przeboje z zimą wlasnie wrocilem z budowy... przewalilem, najpierw z samochodu na dzialke, a potem do domu 25m3 styropianu... stopy zaczynają mi się wlasnie odmarzać... no i od kolan w doł mam mokre spodnie, z ktorych już roztopil sie lod ze sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aniu może z tą nogą trzeba do chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ... no dobra !Żarty się skończyły !!!! Co się dzieje z postami Barda13 !???? J Może ktoś ma racjonalne wytłumaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Wysłany : 09 Sty 2005 16:50 To życzę szybkiego powrotu do jasności no to już widzę na oba oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Wysłany : 09 Sty 2005 16:50 To życzę szybkiego powrotu do jasności no i już widzę na oba oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts