Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odkąd mieszkamy na wsi :wink: to jeszcze ani razu nie odśnieżaliśmy bo aż tyle śniegu nie napadało. A jak znam życie to pewnie będę musiała odśnieżać jak mój małż sobie gdzieś wyjedzie :(

Aga - powinnaś kupić jakiś malutki traktorek (fajne są Hondy tylko drogie :( ) ze spychaczem :D

Witajcie :lol: U nas też mroźno, słonko śweici jest pięknie :lol:

Posiedzę tu z Wami przy kominku, napiję sie kawy ale fajnie :)

Agacka co tam Twoje 60 ja bedę miała 200 m i to dopiero mnie przeraża, chociaż jak chodzimy na naszą działkę to nie wygląda to najgorzej ale zobaczymy jak będę gadać jak tam zamieszkam. :o Chyba zostanie nam machanie łopatą :cry: Co prawda mój mąż wpadł już na świetny pomysł tylko ja nie wiem czy ten pomysł jest realny :wink: :)

Aga tyle mam drogi żeby dojechac do swojej działki jeśli to wogole można nazwać drogą teraz to jest jeszcze łąka :( a droga to będzie jak na wiosnę utwradzimy :-?

Z tym odśnieżaniem to nie będę miała wyboru jak na razie nic się tam nie buduje oprócz nas a nie wiadomo czy wogóle się wybuduje ponieważ działki wzdłuż drogi są obciążone gazociągiem wysokiego ciśnienia :(

Ale co tam będzie dobrze, w końcu zima nie trwa cały rok :)

Ivo śnieg jak narazie jest mam nadzieję że jeszcz trochę poleży bo moje dzieci do teściowej na ferie dopiero w drugim tygodniu.

Jak w całej Polsce mróz trzyma to i snieg jest co będzie dalej zobaczymy.

Emems jakie wagary jeszcze kilka dyzurów i mam urlop :lol: :lol: :lol:

Witajcie :lol: U nas też mroźno, słonko śweici jest pięknie :lol:

Posiedzę tu z Wami przy kominku, napiję sie kawy ale fajnie :)

Agacka co tam Twoje 60 ja bedę miała 200 m i to dopiero mnie przeraża, chociaż jak chodzimy na naszą działkę to nie wygląda to najgorzej ale zobaczymy jak będę gadać jak tam zamieszkam. :o Chyba zostanie nam machanie łopatą :cry: Co prawda mój mąż wpadł już na świetny pomysł tylko ja nie wiem czy ten pomysł jest realny :wink: :)

http://www.stiga.com.pl/attachment/b6c162d63016008d399775d71c50556d/df7ad26642008c42f68872bb443424fc/162--1174.jpg

może taki sprzęt się Wam przyda, a potem coś "z prundem" :wink: :lol: