Krystian 13.06.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No to po strongusiu dla wszystkich....LUUUUUU Agacka - stoły posprzątane, czas na kankana - la,lalalalalala, lalalalalala, lalalalaaaaaaaaaaa, lalala.... Smoku - nie spal tej łajby bo potoniemy, nie widziałeś tam gdzieś kgadziny, tego pjerona łognistego - kajś śe straćoł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.06.2003 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Jestech przeca! Jestech! Ino musza iś spać, bo żech wczorej nie społ w noc inom musioł prowadzić ta łajba. A wyście wszyskie leżali na dnie urżnięte w trupa (ino co niektóre skokały prosto w woda:D). No to jeszcze jeden - na rozchodniaka (LLLLUUU!) i dobranoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No to jeszcze jeden LLLUUUUUUUUUUU i lulu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 ja dzisiaj tez dołaczam na tą łajbę... i wypiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Oj Teska no to LUUUU pivco... , a swoją drogą jak mogłaś na tą rozmowę w wiadomej sprawie pójść bez magnetofonu... ? Facet byłby ugotowany na twardo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.06.2003 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Jest kobita. Chłopy wywalamy stoły za burtę.TRRRRACH, PLUM, PLUMNo teraz mamy miejsce do tańczenia (tylko coś orkiestra w mojej magicznej skrzyneczce umilkła, chyba się pochlały zarazy, Jutro zaprowadzę ich do informatyka hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Wyleciała dusa z ciała przy gospodzie siadła, jesce by tak na łostatek na jednego wpadła. Ledwie z ciała wyskocyła a jus sie kolebie co ty teraz hulajduso bedzies robić w niebie? Bedem w niebie w kuku grać z janiołkami stronga grzać wiecorkami psy łognisku fajecke pykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.06.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Wstawać ekipa stoliki posprzątane, obrusy nowe rozłożone szkło już idzie w ruch przecież sobota. Tylko czemu dla mnie robocza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Witam przy porannej kawie... S.P. dlaczego na tej ładnej mapce GSz. Twoje dane są niepełne... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Witam o poranku Dzisiaj koniec z piciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 ...i jedzeniem, ...i ..... też? A z tańcami i streptizami... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 jesc mozna.... tancować też.. rozbierać sie tez mozna Tylko pic juz dzisiaj nie mozna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Miłej soboty pedze na budowe...okna mi regulować bedą i zakładac klameczki.... pogoda piękna za okienkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Ależ ta Teska szczęśliwa, pa pa i na budowę a ja w pracy fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 taaa...okazało sie ze klamki do okien nie pasują... w poniedziałek jade wyjasniac... a teraz jem obiadek...i dalej na budowe...ale juz nie swoją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 i tarasik..mam piekny ale sie zachwalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 14.06.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Cześć w sobotę, ja dzisiaj wielkie sprzątanie i przygotowywanie jedzonka, będziemy mieć gości. Ciekawe czy w ten upał ktoś będzie to jadł?Nie byłam nawet na budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 w Szczecinie to nawet chłodek...jak na mojej budowie powiało to i zimniutko sie zrobiło...ale jest czym oddychać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Cześć dziewczyny! Teska - prześlij ten chłodek na południe plllliiiiiisssssss (może być mailem to bedzie szybciej ), a tarasik masz piękny... jolana - pod tym względem na gości można zawsze liczyć, jak nie jedzą to piją... więc nie wiadomo co lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 witam nocną zmianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts