Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Maksiu, Ty masz za to przyjemność oglądania zdjęć przed nami :)

A tak przy okazji, znalazłem powód do unieważnienia konkursu na miss forum... I mam dylemat moralny, czy ten powód ujawniać :wink:

....oczywiście, że ujawnić.....!

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgadzam się z wyborem i proszę nic nie zmieniać

Komtur

Miecz mój, ku Twej chwale jako najpiękniejszej białogłowy tego forum ogłoszonej zawsze służyć będzie.

Możecie wierzyć, ale rycerze, nawet zakonni, rycerskimi byli.

Ja nie jestem zakonnikiem :D :)

Oj , dziękuję Bodzio... ślicznie podana – taka cudna filiżanka . A muszę się pochwalić , że dostałam bardzo elegancki zestaw – filiżaneczka ze spodkiem – jak zaparzę kawunię , to pstryknę w niej fotkę – i będziemy się wszyscy delektować kawą z muratorskiej filiżanki

No to , moi kochani – zapraszam na kawę zaparzoną przeze mnie w filiżankach od redakcji Muratora . Proszę się częstować , piękny aromat się unosi .....nieprawdaż ?

P.s.

Od dzisiaj mamy nową zastawę do dyspozycji w kawiarni : „Dankotuwa” -exclusively for Villa Italia .A jej imię brzmi – Renesans :- )

Można używać do woli , tylko proszę o nią dbać – byśmy mogli długo się cieszyć tym cudeńkiem :wink:

http://foto.onet.pl/upload/23/25/_435793_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/43/40/_435795_n.jpg

Witam wszystkich w ten zasypany sniegiem poranek

Tez piłam dzisiaj z mojej nowej filizanki kawusie ..... mniammmm :lol:

ale najlepszy prezent zrobila nam Redakcja umieszczając nasze zdjęcia na okladce Muratora ..... oprawie i powiesze na honorowym miejscu ...zwłaszcza ,że sa obok mnie najpiękniejsze dziewczyny ( Tola iOsowa ) dla mnie to zaszczyt :lol: