Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yacek - ja tam wolę Unix. Instalujemy duże systemy automatyki na bazie Solarisa i to na prawdę jest stabilne. Jedną z przyczyn jest chyba to, że operatorzy nie umieją w nim wiele robić, więc nic głupiego nie wymyślą :wink:

Ckwadrat - miałem wszystkie SP i inne update'y, licencjonowane oprogramowanie i żadnych udoskonalających pierdół shareware. Jak widać nie wystarcza toto, by XP było stabilne. Dużym bólem jest to, że w wersji preinstalowanej mogę tylko "przeorać" HDD, bo dają tylko recovery. Na szczęście mam znajomych z pirackimi krążkami i udało mi się odzyskać większość danych. Obecnie będę próbował odzyskać jeszcze pocztę za okres od ostatniego (jedynego i to dzięki Luśce) backupu.

Tak poza tym jak mi coś nie szło w wieku dorastania, to ojciec żartował: "co nie idzie? To zaklnij i zaraz pójdzie". No i zadziałało! Pokląłem wyżej na tą wingrozę i udało mi się odzyskać większość danych. To jeszcze raz wypiję na pohybel Gatesowi i koniec trucia. :smile:

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Chętnie się przyłączę choć patrząc na datę ostatniej dyskusji to ta kaweczka mocno wam wystygła. Za oknami zima -pewnie już fliżaneczki popękały. Czyżby zimowy sen na Was wstąpił. Rozumię - zima - ale robota na budowie się skończyła - czas na ploty - CO MOŻE NIE MAM RACJI????? - Szczęśliwego Nowego 2003 roku

Ja. Właśnie porozwoziłam moich synów na imprezki i wróciłam w pielesze domowe na piżam-party z własnym mężem. Poproś Opalkę w moim imieniu, żeby Cię nie utłukła za ten prąd. Przynajmniej do północy. Na złagodzenie opiszę historyjkę pewną. Moja siostra dostała sms-a następującej treści: "Tu Święty Mikołaj. Czy byłaś grzeczna? Nie oszukiwałaś? Nie kradłaś? To naucz się w końcu, bo nie będę ci co roku przynosił prezentów!!!"