Frankai 13.12.2002 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Yacek - ja tam wolę Unix. Instalujemy duże systemy automatyki na bazie Solarisa i to na prawdę jest stabilne. Jedną z przyczyn jest chyba to, że operatorzy nie umieją w nim wiele robić, więc nic głupiego nie wymyślą Ckwadrat - miałem wszystkie SP i inne update'y, licencjonowane oprogramowanie i żadnych udoskonalających pierdół shareware. Jak widać nie wystarcza toto, by XP było stabilne. Dużym bólem jest to, że w wersji preinstalowanej mogę tylko "przeorać" HDD, bo dają tylko recovery. Na szczęście mam znajomych z pirackimi krążkami i udało mi się odzyskać większość danych. Obecnie będę próbował odzyskać jeszcze pocztę za okres od ostatniego (jedynego i to dzięki Luśce) backupu. Tak poza tym jak mi coś nie szło w wieku dorastania, to ojciec żartował: "co nie idzie? To zaklnij i zaraz pójdzie". No i zadziałało! Pokląłem wyżej na tą wingrozę i udało mi się odzyskać większość danych. To jeszcze raz wypiję na pohybel Gatesowi i koniec trucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 13.12.2002 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Dzisiaj uporządkowałem wszystkie faktury dla fiskusa. KELNER DOPISAŁ DO RACHUNKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.12.2002 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Oj ja też mam ochotę się napić niekoniecznie na pohybel Gatesowi ale za miło zakończony dzień 13 piatek. Kto dołaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.12.2002 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 dopisał ??? http://www.smilies.nl/krach.gif SKŁADAJ REKLAMACJE !!! ALBO ....http://www.smilies.nl/rough/behead.gif.http://www.smilies.nl/rough/schuss.gif robimy mu egzekucje ! w naszej kawiarni ???!!! dopisywać !!?? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-13 20:35 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.12.2002 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 ja dołączę jedną czystą , dużo lodu, plasterek cytryny i podwójną colę proszę ....http://www.smilies.nl/party/pepsi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.12.2002 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Ja tam coli bez wódki nie piję, bo mnie otrzącha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.12.2002 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 Jako przeciwniczka wszystkiego co amerykańskie nie piję coli nawet z wódką. Wolę grzańca z dużą ilością przypraw i miodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.12.2002 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 A ja dzisiaj próbuję Beaujolais. Nawet nie przypuszczałem, że młode wino jest tak bardzo rozgrzewające. W taki mróz jak znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.12.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 - znowu pusto... zima , śnieg drogi zawiane , nikt nie odwiedza naszego przybytku Każdy w domku cieplutkim o świętach mysli...... A tu ? .. znowu pusto. http://www.smilies.nl/sad/bigcry.gifhttp://www.smilies.nl/sad/nixweiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.12.2002 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 no to barmanku polej garniec grzanego winka bo za oknem zima że ohhh... a ja tu sam i zmarznięty ja wszyscy diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.12.2002 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Yacek nie byłeś sam w tym czasie goniłem żubra z jedną zmarzniętą trawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 18.12.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Hello!! jamles, to gdzie się chowasz - wybacz ale nie dostrzegłem cię!! Barmanku, prosze więc dwie kaweczki na dobre rozpoczęcie dnia Nie pytaj tylko proszę czy z koniaczkiem !! JASNE że tak:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2002 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 na wschód od Pszczyny, panna żubrówka na horyzoncie tylko z kim unieść ten ciężar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 20.12.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 bez obawy...zawsze sie znajdzie jakaś dobra dusza do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz32 29.12.2002 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2002 Chętnie się przyłączę choć patrząc na datę ostatniej dyskusji to ta kaweczka mocno wam wystygła. Za oknami zima -pewnie już fliżaneczki popękały. Czyżby zimowy sen na Was wstąpił. Rozumię - zima - ale robota na budowie się skończyła - czas na ploty - CO MOŻE NIE MAM RACJI????? - Szczęśliwego Nowego 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2002 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Kto jeszcze spędza Sylwestra w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.12.2002 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Ja. Właśnie porozwoziłam moich synów na imprezki i wróciłam w pielesze domowe na piżam-party z własnym mężem. Poproś Opalkę w moim imieniu, żeby Cię nie utłukła za ten prąd. Przynajmniej do północy. Na złagodzenie opiszę historyjkę pewną. Moja siostra dostała sms-a następującej treści: "Tu Święty Mikołaj. Czy byłaś grzeczna? Nie oszukiwałaś? Nie kradłaś? To naucz się w końcu, bo nie będę ci co roku przynosił prezentów!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2002 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Opal na szczeście już śpi (wcześnie dzisiaj zaczęła ), więc w tym roku na pewno mnie już nie utłucze. Co do przyszłego to mam jednak pewne obawy... Ale dzisiaj już mi (prawie) wszystko jedno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2002 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 PS. W lodówce chłodzi się taki jeden czerwowny musujący, więc jeśli wytrzymasz Luśka do północy to poleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.12.2002 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Jasne, że wytrzymam! I też otworzę szampana. Mój jest pół wytrawny. Lubisz? Mój małżonek też się zdrzemnął w oczekiwaniu na mój powrót, więc jestem z telewizorem i internetem. Właściwie, to niezła kompania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts