Teska 07.03.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Joasiu wielkie dzieki samej przynam sie nie chciało mi sie jechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.03.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Maksiu, Ty masz za to przyjemność oglądania zdjęć przed nami A tak przy okazji, znalazłem powód do unieważnienia konkursu na miss forum... I mam dylemat moralny, czy ten powód ujawniać ....oczywiście, że ujawnić.....! No to ujawniam: Nie było prezentacji kandydatekw kostiumach kąpielowych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Witam, co za pogoda, zaspy sięgają pierwszego piętra... nadal pada i wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ziabko - szkoda, że nie było Cię na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Maksiu, Ty masz za to przyjemność oglądania zdjęć przed nami A tak przy okazji, znalazłem powód do unieważnienia konkursu na miss forum... I mam dylemat moralny, czy ten powód ujawniać ....oczywiście, że ujawnić.....! No to ujawniam: Nie było prezentacji kandydatekw kostiumach kąpielowych :lol: ...też czuję się zawiedziona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.03.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Za rok mniemam iż odbędzie się wybór Mistera. Whisper ma całkowitą rację w temacie strojów. Ale za rok już to będzie dopilnowane jak nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Proponuję by w jury zasiadły nasze Najpiękniejsze. Maluszku niecnie pomykałam po stoku.Ale wypiłam za Wasze zdrówko grzańcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Proponuję by w jury zasiadły nasze Najpiękniejsze. Maluszku niecnie pomykałam po stoku. Ale wypiłam za Wasze zdrówko grzańcem. Witaj ziabko ponartowo... Szkoda, że Cię nie było. Patrząc na te zdjęcia chce się powtórzyć to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Tolu, Edziu - dzieńdoberek Tak miło było Was widzieć na spotkaniu :D Może zorganizujemy letnie spotkanie forumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 czyzbym slyszal o letnim spotkaniu??? prosze mnie wpisac na liste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Alez fajny pomysł!!!!!!!! Letnio sie piszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Tolu, Edziu - dzieńdoberek Tak miło było Was widzieć na spotkaniu :D Może zorganizujemy letnie spotkanie forumowe? Maluszku wielkie uściski nad letnim spotkaniem myślimy już razem z Tomkiem, to pomysł wart realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Maksiu, na jaką listę...będziesz głównodowodzącym tego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Tolu - bardzo chętnie przyłącze się do grupy organizacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Tolu, Edziu - dzieńdoberek Tak miło było Was widzieć na spotkaniu :D Może zorganizujemy letnie spotkanie forumowe? Witaj MaluszkuA wiecie, ze to świetny pomysł, JESTEM ZA.... Nie wiem czy też czujecie taki niedosyt, ten czas na Spotkaniu zdecydowanie za szybko mija, a jeszcze tyle ludzi chciałoby się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Maksiu, na jaką listę...będziesz głównodowodzącym tego spotkania. aha... to dobrze ze sie juz o tym dowiedzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Edziu - ja też mam straszliwy niedostyt po tym spotkaniu. Zdecydowanie było za krótkie :( Spotkajmy się LATEM Jakiś grillek, pifko i inne tam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.03.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Jak letnie spotkanie to... tylko nad morzem! Co Wy na taką propozycję? Połączenie przyjemnego z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 nad letnim spotkaniem myślimy już razem z Tomkiem, to pomysł wart realizacji. a ja juz chyba złapałem o co chodzi... coś mi się tam obilo o uszy w warszawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Aniu - kuszisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts