tola 12.03.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 no nie Ewka, ja też mam dzis żeberka w piekarniku nie własne na szczęście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 zeberka.. powiadacie.. a ja dzis... w trosce o dobra figure zrezygnowalem z powaznego obiadu, zadowolilem sie tylko suróweczką m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Żeberka... i do tego piwco... i zasmażka! Maksiu nie czytaj tego. Surówka jest zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Alez tomku.... ja czytac moge nie tylko takie rzeczy... poprostu nie robia na mnie zadnego wrazenia... a suróweczka dla zdrowotności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Uwielbiam żeberka, goloneczkę, schabowe, bigosik, tatara (z koniny - pycha) i wiele innych specjałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 2 kg zeberek i ciap-kapusta ...... i zimne piwko , ale uczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witam Ja miałam bardzo ciężką sobotę i nie było ani lenistwa ani żeberek tylko praca praca i praca A teraz może ma ktos cos mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Aga, jest po 13. Czym chata bogata, ale zdjątek się nie nauczyłem wstawiać i umrę jako nieuk. Zmontowałem dziś stojak na wina więc chętnie Ci go udostępnię (jest zapełniony!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Tomeczku bardzo dziekuje już uruchamiam wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Alez tomku.... ja czytac moge nie tylko takie rzeczy... poprostu nie robia na mnie zadnego wrazenia... a suróweczka dla zdrowotności :D Maksiu, a bigosik toli też nie robi na Tobie żadnego wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 http://www.drinkwine.com/images/editorial/20291WNE.jpg tomku to z Twojego stojaczka LLLLLLuuu pod żeberka PS. Ew-ka, tola niezostało Wam coś żeberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jamles, żeberka się duszą na niedzielny obiad. Wpadamy do Toli czy Ew-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Alez tomku.... ja czytac moge nie tylko takie rzeczy... poprostu nie robia na mnie zadnego wrazenia... a suróweczka dla zdrowotności :D Maksiu, a bigosik toli też nie robi na Tobie żadnego wrażenia... to chwyt ponizej pasa.. wiesz dobrze ze nikt sie nie oprze twojemu bigosikowi.. nawet prozdrowotny maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jamles, żeberka się duszą na niedzielny obiad. Wpadamy do Toli czy Ew-ki? z cała moją sympatią dla Ew-ki... wybiore jednak Tolę... jej bigosik nie ma sobie równych w całej naszej galaktyce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Tu żeberka tam bigosik, szkoda że tak daleko do tych dziewczyn Bo ja jadam raczej nie gotuje A mąz mi zrobił drineczka na poprawe nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 po moich żeberkach zniknął nawet zapach ..... wiec ja z Wami do Toli na bigosik ( ale uprzedzam ... sama robie niezly bigos ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ale ja nie wiedziałam ,że jest tylu sympatyków żeberek ... u mnie nazywa sie to Zebro Adama podaję zawsze z ciap-kapustą ( jest to typowa ślonska potrawa ..gotowana kiszona kapusta ubita z ugotowanymi ziemniakami i mocno polana skwarkami - palce lizać ) a do tego obowiązkowo zimne piwo !!!!! Za to danie Heniutek zrobi wszystko no ...prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ale ja nie wiedziałam ,że jest tylu sympatyków żeberek ... u mnie nazywa sie to Zebro Adama podaję zawsze z ciap-kapustą ( jest to typowa ślonska potrawa ..gotowana kiszona kapusta ubita z ugotowanymi ziemniakami i mocno polana skwarkami - palce lizać ) a do tego obowiązkowo zimne piwo !!!!! Za to danie Heniutek zrobi wszystko no ...prawie wszystko u nos oma godali na to kozio broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.03.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ale tu narobiliście bigosu tym bigosem , a piwa jak nie było tak ni ma , chyba pójde do innej kawiarnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.03.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ...spragnionych napoić... czy jakoś tak http://www.stawskidistributing.com/images_bottels/beers-all_01.jpghttp://www.stawskidistributing.com/images_bottels/beers-all_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts