Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żeberka... i do tego piwco... i zasmażka! Maksiu nie czytaj tego. Surówka jest zdrowa :wink:

Uwielbiam żeberka, goloneczkę, schabowe, bigosik, tatara (z koniny - pycha) i wiele innych specjałów.

Aga, jest po 13. Czym chata bogata, ale zdjątek się nie nauczyłem wstawiać i umrę jako nieuk. :D

Zmontowałem dziś stojak na wina więc chętnie Ci go udostępnię (jest zapełniony!)

Alez tomku.... ja czytac moge nie tylko takie rzeczy... poprostu nie robia na mnie zadnego wrazenia... a suróweczka dla zdrowotności :D :D :D

Maksiu, a bigosik toli też nie robi na Tobie żadnego wrażenia... :wink:

Jamles, żeberka się duszą na niedzielny obiad. Wpadamy do Toli czy Ew-ki? :wink: :D

Alez tomku.... ja czytac moge nie tylko takie rzeczy... poprostu nie robia na mnie zadnego wrazenia... a suróweczka dla zdrowotności :D :D :D

Maksiu, a bigosik toli też nie robi na Tobie żadnego wrażenia... :wink:

to chwyt ponizej pasa.. wiesz dobrze ze nikt sie nie oprze twojemu bigosikowi.. nawet prozdrowotny maksiu

ale ja nie wiedziałam ,że jest tylu sympatyków żeberek ... u mnie nazywa sie to Zebro Adama podaję zawsze z ciap-kapustą ( jest to typowa ślonska potrawa ..gotowana kiszona kapusta ubita z ugotowanymi ziemniakami i mocno polana skwarkami - palce lizać ) a do tego obowiązkowo zimne piwo !!!!! Za to danie Heniutek zrobi wszystko :wink: no ...prawie wszystko :lol:

ale ja nie wiedziałam ,że jest tylu sympatyków żeberek ... u mnie nazywa sie to Zebro Adama podaję zawsze z ciap-kapustą ( jest to typowa ślonska potrawa ..gotowana kiszona kapusta ubita z ugotowanymi ziemniakami i mocno polana skwarkami - palce lizać ) a do tego obowiązkowo zimne piwo !!!!! Za to danie Heniutek zrobi wszystko :wink: no ...prawie wszystko :lol:

u nos oma godali na to kozio broda :roll: :o :lol: