Aga J.G 13.03.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 To ja poproszę ciasto od Toli kawę od Whispera wczoraj u nas była odwilż dzisiaj już jest zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.03.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Pyszności to ciacho mniam, palce lizać- poproszę o dokładkę. Cieszę się dziewczyny, że możemy razem sobie w te niedzielne południe kawę wypić. Teraz słonko i u mnie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.03.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Aguś ... a może moja Ci zasmakuje - w filżance muratora, naprawdę delicje w ustach - spróbuj .... http://maksiu.um.stargard.pl/osowa/PICT8010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Aga - dzisiaj też pracujesz?kawka dla Ciebie http://www.lacafetiere.com/Consumer/images/Recipes_latte.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 w tych filiżankach Villa Italia ( od Muratora) coś jest ...odkąd dostałam jedną - codziennie piję z niej poranną i popołudniową kawe i uważam ,że moja kawa smakuje inaczej niż do tej pory ..........rewelacja zaraz ide sobie zrobić kawusie ( Tola rzuć jakiś przepis na dobre i szybkie ciasto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 dziewczyny bardzo Wam dziekuje za te pyszne kawusie wypiję wszystkie Maluszku Idę na noc i trzymajcie kciuki żeby dotrwała do rana w pełnym stanie oddziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Aga - trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 w tych filiżankach Villa Italia ( od Muratora) coś jest ...odkąd dostałam jedną - codziennie piję z niej poranną i popołudniową kawe i uważam ,że moja kawa smakuje inaczej niż do tej pory ..........rewelacja zaraz ide sobie zrobić kawusie ( Tola rzuć jakiś przepis na dobre i szybkie ciasto ) ...ja filiżanki od muratora nie dostałam, ale wierzę na słowo, że kawa w niej wyborna. ...przepis na szybkie, dobre ciasto: " Cukiernia u Lecha" ...Aga...przetrwasz tę nocną zmianę...w sytuacji kryzysowej pomyśl o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Tola Ty lepeij trzymaj kciuki żeby żadnego kryzysu nie było bo jak będzie to ja nie będe miała czasu myśleć o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 co to za "kocia noc" mnie mineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Idę robić obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 takie kocie ..... znacie? http://imagecache2.allposters.com/images/153/862215.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Oczywiscie ze znamy... sceneria sceny w ktorej shrek z osiołkiem spotykaja kota byla wzorowana na puszczy białowieskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Oczywiscie ze znamy... sceneria sceny w ktorej shrek z osiołkiem spotykaja kota byla wzorowana na puszczy białowieskiej... wszystkie koty prowadzą do .........toli no przynajmniej w tamte strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Czy mogę dostać kawy, bo Luśka (W.) mi zrobić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.03.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Specjalnie dla CiebieWhisper– osobiście przeze mnie sparzona, proszę częstuj się : http://maksiu.um.stargard.pl/osowa/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Osowa... kawa dla mnie... w KUBKU MURATORA!!! Masz ogromniasty plus, bo: - zrobiłaś mi kawę - w kubku, bo w kubku najlepsza - w kubku Muratora (a jego mi w kolekcji brakuje) Czy po wypiciu kawki mogę kubek zabrać? ...znaczy... do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A ja rewanżuję się plackiem:http://www.yococino.com/a_la_hora_dete/preparaciones/Tarta_frola_de_dulce_de_leche_/tarta_flora_de_dl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.03.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Wiecie co? Nic nie powiem, poza tym że zwykle nie jadam kolacji, a teraz jestem zmuszona zajrzeć do lodowki A kubeczek? Nie mogliby ich sprzedawać drogą wysyłkową? Piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ja mam obiecany jeden kubeczek od Redakcji za konkurs na Forum, ale od dwóch miesięcy już się doczekać nie mogę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts