Whisper 15.03.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Manifestację może? Ręce precz od Toli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ręce precz od naszej misski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Manifestację może? Ręce precz od Toli? w tych stronach ostatnio miała zgrupowanie Młodzież Wszechpolska POMOŻECIE!!!!!!!!!!!!!!! tola mogła jechać jeszcze szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Dwuznacznie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ręce precz od naszej misski każdy policjant ma DZIADKA i BABCIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ręce precz od naszej misski każdy policjant ma DZIADKA i BABCIĘ Nie nadążam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ...ja też nie... Witajcie .....za dwa dni piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 To dobrze z tym piątkiem, czy nie? Przepraszam, ale ja mam co nieco zakłócone pojmowanie świata - próbuję wyczarować kosztorys dla banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ręce precz od naszej misski każdy policjant ma DZIADKA i BABCIĘ Nie nadążam? gra na uczuciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ...czy dobrze, czy nie, okaże się w piątek Ten policjant na komisariacie nawet zrobionego zdjęcia mi nie pokazał i niczego nie wyjaśnił. Jestem nastawiona na 200 Jamles, no na takich uczuciach nie zagram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.03.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 A właśnie, opowiadaj Tola... Opowiadam : dyżurny .... Wtedy oddał mi słuchawkę.....i umówiłam się z dzielnicowym na piątek. Stwierdził, że najlepiej będzie, jak przyjdzie do mnie do domu. Najlepiej???.......czy mogę mieć nadzieję....na łagodny wymiar kary....parząc kawę i częstując sernikiem??? Toluś- jak to wszystko nie pomoże to ...do piwnicy z nim !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Aaaa... już rozumiem. Wciąż obstaję przy tych zasmarkanych i brudnych dzieciach trzymających się spódnicy i płaczących w niebogłosy. Do tego jeszcze tylko jakiś zarośnięty facet w stanie wskazującym na spożycie i krzyczący o obiad, Twój bezradny wzrok... Jechałaś do dziatek, bo kto miał się nimi zająć. Marysia była chora, Adaś też kaszlał, Józio wymiotował a Staś przyniósł uwagę w dzienniczku. A w dodatku wszystkie czekały na mamusię, żeby przed snem poczytała im książeczkę. Przecież trzeba dzieciom czytać. Cała Polska czyta dzieciom! I to co najmniej 20 minut... Plus jest taki, że możesz mieć darowany mandat. Minus taki, że wezmą was za rodzinę patologiczną i przyślą kogoś z opieki społecznej, żeby dziećmi się zajął. Decyzja należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ....do brudnych głodnych dzieciaków......Hondą Accord 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tola, na pewno będzie trochę łatwiej, kiedy dzielnicowy będzie "na twoim terenie". Mniej oficjalnie, zawsze to łatwiej zrobić minę zbitego psa, jeszcze tylko usmarkane dzieci czepiające się matczynej spódnicy (albo rzucające się do nóg policjanta: "Niech Pan nie zabiera naszej mamusi!!!). Słowem - zmiękczyć faceta.. zawsze można wracać od dziadków do dzieci a o ile przekroczyłaś dozwolona prędkość myślę, że zejdziesz do stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.03.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Aaaa... już rozumiem. Wciąż obstaję przy tych zasmarkanych i brudnych dzieciach trzymających się spódnicy i płaczących w niebogłosy. Do tego jeszcze tylko jakiś zarośnięty facet w stanie wskazującym na spożycie i krzyczący o obiad, Twój bezradny wzrok... Jechałaś do dziatek, bo kto miał się nimi zająć. Marysia była chora, Adaś też kaszlał, Józio wymiotował a Staś przyniósł uwagę w dzienniczku. A w dodatku wszystkie czekały na mamusię, żeby przed snem poczytała im książeczkę. Przecież trzeba dzieciom czytać. Cała Polska czyta dzieciom! I to co najmniej 20 minut... Plus jest taki, że możesz mieć darowany mandat. Minus taki, że wezmą was za rodzinę patologiczną i przyślą kogoś z opieki społecznej, żeby dziećmi się zajął. Decyzja należy do Ciebie... tylko kto ma limuzyne w rodzinie patologicznej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Aaaa... już rozumiem. Wciąż obstaję przy tych zasmarkanych i brudnych dzieciach trzymających się spódnicy i płaczących w niebogłosy. Do tego jeszcze tylko jakiś zarośnięty facet w stanie wskazującym na spożycie i krzyczący o obiad, Twój bezradny wzrok... Jechałaś do dziatek, bo kto miał się nimi zająć. Marysia była chora, Adaś też kaszlał, Józio wymiotował a Staś przyniósł uwagę w dzienniczku. A w dodatku wszystkie czekały na mamusię, żeby przed snem poczytała im książeczkę. Przecież trzeba dzieciom czytać. Cała Polska czyta dzieciom! I to co najmniej 20 minut... Plus jest taki, że możesz mieć darowany mandat. Minus taki, że wezmą was za rodzinę patologiczną i przyślą kogoś z opieki społecznej, żeby dziećmi się zajął. Decyzja należy do Ciebie... szkoda,że Whisper nie jest dzielnicowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Z tą Hondą, Panie Dzielnicowy, to wcale nie jest tak jak Pan myśli. Ona ma tylko napisane w papierach że to 2.0, ale silnik już dawno wstawiony 1.4 żeby taniej było, bo to paliło strasznie dużo. Poza tym tak naprawdę to jest auto mojej jednej znajomej, tylko jest na mnie, bo ona w Warszawie by strasznie duże ubezpieczenie płaciła. Wie Pan jak to jest, ludzie muszą sobie pomagać... No i zdarzyło się że jechałam szybciej, no co ja zrobię. Do dzieci przecież jechałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.03.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Policja też różnie jeździ i co http://kurde.pl/gfx/policja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.03.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 No, tutaj to jemu ktoś z ... zrobił garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.03.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 No, tutaj to jemu ktoś z ... zrobił garaż. jak dzielnicowy bedzie podskakiwał to ........też tak bedzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts