tola 16.03.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu już Ty dobrze wiesz dlaczego.... proszę pokroić, o nic nie pytać, i chętnych częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu już Ty dobrze wiesz dlaczego.... proszę pokroić, o nic nie pytać, i chętnych częstować Tolu jak widzisz wróciłam do elity Tytuł Wszechmocnej za ciężki był na moje wątłe, kobiece barki Jakoś mało ludzi dziś na forum, czy tylko tak mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.03.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu - niech moc bedzie z Tobą może Ci przywrócą ten tytuł jak wszyscy poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu tytuł pozostał....tyle tylko, że nie pokazuje się pod nickiem, bo Ty skromną Kobietą jesteś. Dla nas wszystkich i tak jesteś WSZECHMOCNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu - niech moc bedzie z Tobą może Ci przywrócą ten tytuł jak wszyscy poprosimy Bodzio ale to ja poprosiłam, żeby mi zdjęto...jakoś dziwnie się z tym czułam, zwłaszcza że rano byłam totalnie Niemocna Bodzio kopę lat my się nie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dobra, bo my tu gadu, gadu a wspaniały Tort Toli czeka na pokrojenie...zatem kroję ...i częstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.03.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu - niech moc bedzie z Tobą może Ci przywrócą ten tytuł jak wszyscy poprosimy Bodzio ale to ja poprosiłam, żeby mi zdjęto...jakoś dziwnie się z tym czułam, zwłaszcza że rano byłam totalnie Niemocna Bodzio kopę lat my się nie widzieli... zresztą elita też nieźle brzmi , a moc i tak Ci sie przyda . Jesli chodzi o widzenie to ja Ciebie bardzo często widze i czytam Torcik łapię łapczywie i...... znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dobra, bo my tu gadu, gadu a wspaniały Tort Toli czeka na pokrojenie...zatem kroję ...i częstuję niosę talerzyki http://www.monetyiantyki.fbs.pl/antyki/ROZD.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Wszyscy talerzyki trzymają, uwaga...nakładam Smacznego Zaczynają się dni Św. Patryka... No to do torciku Toli Irlandzka Kawa.. Zapraszam do naszego wirtualnego, irlandzkiego pubu, w którym serwujemy Irish Coffe. Podstawowym składnikiem kawy po irlandzku jest Irish Whiskey - rózniąca się w zasadniczy sposób od trunków zwanych Whisky. Irlandczycy podkreslają, że ich napój powstał wcześniej niż szkocka whisky. Ich zdaniem katoliccy misjonarze, którzy nawracali kraj zbudowali tyle gorzelni, co klasztorów. Sztuki destylacji nauczyli się od Arabów i egipskich mnichów. Według niektórych źródeł technikę wytwarzania uisge beatha lub usquebaugh - co oznacza w języku gaelickim "wodę życia" przywiózł na wyspę święty Patryk. Następnie szkoci walczący w armii Henryka II, podczas najazdu na Irlandię w XII wieku zdobyli recepturę iralndzkiej wódki i zaczęli ją nieudolnie podrabiać. Zapraszamy do wirtualnej degustacji - Slainte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Załapię się na torcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Edziu, powtórzę za Bodziem: Niech moc będzie z Tobą. Wspaniały wykład na temat whiskey A może jakaś degustacja? Może byc wirtualna. W jednym się niezgodzę, niektóre gatunki szkockiej whisky, niestety rzadkie, są naprawdę doskonałe. Np Laphroaig single islay malt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Edziu, powtórzę za Bodziem: Niech moc będzie z Tobą. Wspaniały wykład na temat whiskey A może jakaś degustacja? Może byc wirtualna. W jednym się niezgodzę, niektóre gatunki szkockiej whisky, niestety rzadkie, są naprawdę doskonałe. Np Laphroaig single islay malt Tomku niech się spełni Twe życzenie http://www.laphroaig.com/images/all_bottles.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jamles, dzięki. Jesteś niesamowity Szukałem właśnie stosownego obrazka na szkockiej wyspie, a on już w KK dzięki Tobie. A "płynny dym" jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2005 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 a jakby miało zabraknąć http://www.laphroaig.com/images/our_island/maltman.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2005 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 http://www.laphroaig.com/home.asp?expanded=home a gdyby potrzeby były większe to pod powyższy adres można wysłać Tolę Ona jest najszybszą Misską na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2005 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Leszku, to może tak sobie siądziemy cichutko w kaciku z 40-letnią baryłką Laphroaig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2005 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 http://www.laphroaig.com/home.asp?expanded=home a gdyby potrzeby były większe to pod powyższy adres można wysłać Tolę Ona jest najszybszą Misską na forum Ten adres to ja znam, ale nie udało mi się sciągnąć zadnej flaszki do KK, a Ty od razu całą baryłkę... Starczy dla wszystkich na cały dzień. Trzymaj w piątek kciuki za naszą najszybszą misskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2005 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 no to LLLLLLLLLLuuuu po szklaneczce i do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.03.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dzień dobry dniem św.Patryka – kawunię zapodaję ; po irlandzku z Irish Whiskey http://maksiu.um.stargard.pl/osowa/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dobra kawka z rana...http://yuniyuni.prof.shinobi.jp/image/0408010317.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts