osowa 23.03.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dzień dobry wiosennym uśmiechem i aromatem kawy .... proszę się częstować http://maksiu.um.stargard.pl/osowa/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 dzień dobry potwierdzam że we Wrocławiu słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam serdecznie w słoneczny poranek Ależ pięknie słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka, co Ci? U nas też świeci, kawa pachnie, dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witajcie http://pogoda.onet.pl/_d/ico/c02.gif U mnie też zaczyna świecić słoneczko Tak pięknie, że nawet kawa dziś niepotrzebna na obudzenie Przed pracą zaliczyłam już jedno okno- umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka, co Ci? U nas też świeci, kawa pachnie, dobrze jest nic mi ...... wstalam lewa noga ...... potem whisper mnie dobil!!!!!!!!! teraz tesciowa BUDUJMY JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka, co Ci? U nas też świeci, kawa pachnie, dobrze jest nic mi ...... wstalam lewa noga ...... potem whisper mnie dobil!!!!!!!!! teraz tesciowa BUDUJMY JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak... teraz to wszystko ja... A ja tylko chciałem życzyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 zapraszam na poranną kawę http://www.benscafe.com/images/caffe.jpg http://www.benscafe.com/images/caffe.jpg http://www.benscafe.com/images/caffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Maluszku, na kawusię z serduszkiem namawiać mnie nie trzeba. Pozdrowienia z Podlasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Melduję się ze stanem okien " wszystkie kryształ " oraz z brakiem krzyża. Oficjalnie uznaję wiosnę za przybyłą : wczoraj ubiłam kapciem muchę sztuk jeden !!! Wyjątkowo w dobrej kondycji żywotnej była, ale nie dałam jej się pomnożyć ( o..taka jestem ) Pozdrawiam Was z delegacji . Grabkowatej ( a żeby Was zgnębić to zapowiadam, iż mam leżak z kocykiem wystawiony i jak padnę to zalegnę co by piegów nałapać ) Grabie górą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Tolu - zawsze do usług Ziabko - ale Ci dobrze na tym leżaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Melduję się ze stanem okien " wszystkie kryształ " oraz z brakiem krzyża. Oficjalnie uznaję wiosnę za przybyłą : wczoraj ubiłam kapciem muchę sztuk jeden !!! Wyjątkowo w dobrej kondycji żywotnej była, ale nie dałam jej się pomnożyć ( o..taka jestem ) Pozdrawiam Was z delegacji . Grabkowatej ( a żeby Was zgnębić to zapowiadam, iż mam leżak z kocykiem wystawiony i jak padnę to zalegnę co by piegów nałapać ) Grabie górą ! ojej biedactwo ja w tym roku jestem zwolniona od mycia okien chyba co roku powinnam byc w ciazy niecierpie myc okien ............ czlowiek sie naharuje napucuje a potem jak smugi zostaja...... echhh szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka bociany nadciągają ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.03.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka, trzymaj się jak najcieplej! http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/bocian.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanko - czyżby nowe forumowe dzieciątko nam nieługo przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 nooo bocian juz przylecial ...... teraz czekam na zrzut 8kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 kasztanko...to juz tuż, tuż ...ale szybko czas zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanko 8 kwietnia 2005 to będzie data...cały świat poruszony, Kasztanka zostaje Mamą, Książe Karol się żeni... Moje najlepsze życzenia powędrują do Ciebie ...a może poczekasz do 14 kwietnia, w tym dniu ja zostałam mamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 kasztanko...to juz tuż, tuż ...ale szybko czas zleciał owszem baaaardzo szybko ":-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanko - gratulacje Synek czy córcia? I jak będzie miało dzieciątko na imię? 8 kwietnia urodziła się moja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts