mbz 17.06.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 No to pa, ja juz znikam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 mbz - a już myślałem, że dzisiaj wyjątkowo wyszłaś ,,po angielsku"... , a właściwie co ty tu jeszcze robisz o tej porze? Szoruj do świeżego mgr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 zawsze te impreski mnie omijaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.06.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witam wszystkich po południu, oj co tu się od rana działo. My właśnie wróciliśmy z budowy, dziś był dzień narad tajno-wojennych, a wojnę toczymy z energetyką i innymi takimi. Spotkaliśmy się z właścicielami sąsiednich działek, ale tak na sucho, więc teraz spragniona jestem, bardzo.Polejcie cosik zimnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja własnie popijam imbirowe...mocno zimne...prosze mam jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.06.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Już leję zimne piwo. Ale co tu się działo na rannej zmianie, wiśniówka, cognac, whisky. Nie dojedli kości, nie dopili wina...Sodomia, Gomoria i Pogoria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Tomek....toz tu rozpasanie ogólne panuje od paru dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.06.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ale zauważcie, że zawsze największe rozpasanie jest do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.06.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.06.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Piją przed 13.... Bez NAS!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.06.2003 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 No cóż, ja do 13-tej, a raczej do 16-tej pracuję. Też bym się napiła, ale w pracy nie mam internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 ech....jutro płace na budowie...portfelik schudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.06.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 W pracy to ja też tylko kawusię i wodę. A teraz to mogę piwo! Jadę na długi weekend do swojej chałupki. Trzeba też będzie rozliczyć się z wykonawcą, zapłacić za materiały. To boli... A w samochodzie coś zaczęło stukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witam pięknie wieczorową porą... oj, wszystko kosztuje , w tym roku będą u mnie wydatki pt.: okna, drzwi wejściowe i garażowe... ...i jak tu nie p...racować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.06.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Podobno stopa nam się podniesie. Obyśmy tylko się nie poprzewracali, jeśli podniesie sie zbyt wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.06.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 O Krystian, jesteś jednak, a myślałam że już sobie poszedłeś. Jasne że pracować trzeba, bo skąd psiążki na budowę. Ale dobrze że w naszej kawiarence można się czegoś dobrego na odreagowanie napić (a czasem nawet najeść! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Oj byłem tu rano i więcej to już dzisiaj chyba nie... ale coś bym zjadł... , tak naprawdę więc zajrzę do lodóweczki... Piwka ci tam już nie ma... , natomiast tuż obok puste słowackie buteleczki do wymiany na pełne już przygotowane... , byle do czwartku , cztery dni na Słowacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Aaaaaaaaaaa, gdzie jesteście łobuzy? Z dziewczynkami się po kątach chowacie? Oj nieładnie, nieładnie! Kawiarenka przecież służy nam do innego szczytnego celu..... A ponieważ minęła już północ i zaczął się NOWY DZIEŃ, to zacznijmy tą środę godnie: Po północy minut cztery, Dawać wódkę do cholery! No i LU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.06.2003 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Minęła siódma godzina A przy barze kgadzina... Nie dam rady tyle naraz! Czekam! Kto przybędzie zaraz?! No to jeszcze NIE lu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.06.2003 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 No chwilowo nie pijemy, bo z lustrem jakoś tak głupio, ale wiecie co? Jest ważna informacja: W piątek coś się zacznie i jednocześnie (z sekundową dokładnością) coś się skończy. Robimy mały quiz! Co to takiego? Podpowiedzi należy szukać w moich forumowych wypowiedziach. Nie ma tego tak strasznie dużo :D:D więc na pewno ktoś dojdzie prawdy. Nagroda - do ustalenia przez organizatora quizu, ale i tak wszyscy dostaną kolejkę (oczywiście po ustaleniu prawidłowego rozwiązania). Zapraszam do wspólnej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts