Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ślimaków gatunek Pierwszy to że tak powiem wiela ton ?

Takich naprawdę Prima Sort? Oj, Pani, toż to rarytas taki, że dobrze, jak się kilogram uzbiera. A i to trudno, trudno bardzo. Za to każden bezcenny, na żaden handel, jeno hołubić trzeba :lol: :lol: :lol:

I żeby nie było, że z kimś koty drzeć chcę :wink: - na zgodę:

http://www.mleko.com/img/635.jpg

Ziaba, może sprobuj inaczej, jak my?

Nie doczekałabym działki pod Krakowem, bo też wszystkie takie cenne, jakby w każdej żyła złota do eksploatacji była.

Poszłam na Gratkę: http://www.gratka.pl/dom/index.phtml

i szukałam, dzień w dzień, przez... kilka lat.

Aż znalazłam starsze małżeństwo z domkiem(heh, niewiele starsze od nas ;)), które koniecznie chciało do samego miasta.

Zamieniliśmy się, szast prast, za dobrze wytargowaną dopłatą (tzn. my im) i mamy 20 a starego sadu (jest co robić ;)) i mały domek, który czeka na rozbudowę.

Ale JEST!

Ziabko - trzymam kciukasy, żeby Wam się udało kupić tą działeczkę za mniejsze pieniążki :D

Właśnie!! Ziaba, a może tak: dwóch przemiłych młodzieńców z liekko s'piewną wimową, poruszająch się gustownie czarną beemką, w waszym imieniu skonsultuje ponownie z właścielem cenę nieruchomości, dopytując od niechcenia np: Czi te kc'iukasy to panu abi na piewno kuonieczni są? 8) 8) 8)

I jak - myślisz, że podziała?

Słoneczko w poszukiwanie działki jest zatrudniona cała rodzina, Pszyjacioły i Znajomi Królika, wszelakiej maści ziomki i komputery.

Wiem czego chcę i nie ma bata bym poległa i uległa.:D

Czasem trafiamy na caceńko, ale z jajem z niespodzianką . Jakaś współwłasność ciotki brata stryja lub wariackie papiery których do końca życia nie wyprostuję. To strata czasu i nerwów. Samo Słoneczsko wiesz jak to jest .

Ona , wymarzona , gdzieś tam jest i ja ją znajdę !!

Tylko kruca bomba mało casu..mało casu..