ziaba 18.04.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Cmokaski ślę Emsikowi bis Ech Mazury, Tomek 1950 wiedział co robi dając nogę ze Stolycy. Na wszystko przyjdzie czas i pora. Na Mazury też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 18.04.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A ślimaków gatunek Pierwszy to że tak powiem wiela ton ? Takich naprawdę Prima Sort? Oj, Pani, toż to rarytas taki, że dobrze, jak się kilogram uzbiera. A i to trudno, trudno bardzo. Za to każden bezcenny, na żaden handel, jeno hołubić trzeba I żeby nie było, że z kimś koty drzeć chcę - na zgodę: http://www.mleko.com/img/635.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 To ja może jakąś południową kawke i ciasto zapodam http://www.canton4bni.com/pics/coffe-with-cream.jpg Bo tu dzisja tylko o zarobkowaniu mowa trzeba się posilić http://www.zeelandia.pl/img/produkty/ciasto_pomaran.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aga no swietny pomysł......a co tam a tyłek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ziaba, może sprobuj inaczej, jak my? Nie doczekałabym działki pod Krakowem, bo też wszystkie takie cenne, jakby w każdej żyła złota do eksploatacji była. Poszłam na Gratkę: http://www.gratka.pl/dom/index.phtml i szukałam, dzień w dzień, przez... kilka lat. Aż znalazłam starsze małżeństwo z domkiem(heh, niewiele starsze od nas ), które koniecznie chciało do samego miasta. Zamieniliśmy się, szast prast, za dobrze wytargowaną dopłatą (tzn. my im) i mamy 20 a starego sadu (jest co robić ) i mały domek, który czeka na rozbudowę. Ale JEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teska o to chodzi że mój nijak nie rośnie tzn tyłek A teraz uciekam trzeba zrobić obiadek co by rodzina z głodu nie padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ziabko - trzymam kciukasy, żeby Wam się udało kupić tą działeczkę za mniejsze pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 18.04.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ziabko - trzymam kciukasy, żeby Wam się udało kupić tą działeczkę za mniejsze pieniążki Właśnie!! Ziaba, a może tak: dwóch przemiłych młodzieńców z liekko s'piewną wimową, poruszająch się gustownie czarną beemką, w waszym imieniu skonsultuje ponownie z właścielem cenę nieruchomości, dopytując od niechcenia np: Czi te kc'iukasy to panu abi na piewno kuonieczni są? I jak - myślisz, że podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 wpadam na popołudniową kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Śpiewna wymowa tak z lekko za Buga sądzę Czemu kciuki ? Są inne baaaaaaaaaaardzo potrzebne rzeczy No tak, przy Was można się naprawdę wielu sugestywnych argumentów nauczyć Może jakiś ranking " jak działać by zmiękło " ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 czyli konkurski jak kupić działeczkę - wymarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 wpadłam na popołudniową kawke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ivonesca witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 18.04.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie wieczorkiem , coś sie towarzystwo kawiarniane pod koniec dnia rozłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ziabka, co sądzisz o moim pomyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie ... poproszę o jakieś pyszności .... O, jak ja się stęskniłam za Wami Właśnie mam chwilę wytchniena w trakcie malowania i chętnie odpocznę w Waszym towarzystwie ....można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 to może cos słodkiego http://www.kameccy.pl/_img/ciastka/c7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam wieczorkowo poniedziałkowo... w kwestii szukania ziemi to mi to zajęło jakies dwa lata....potem z trzy czekania na odrolnienie.../tak apropo to do dziś jest rolna / A teraz budowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Słoneczko w poszukiwanie działki jest zatrudniona cała rodzina, Pszyjacioły i Znajomi Królika, wszelakiej maści ziomki i komputery. Wiem czego chcę i nie ma bata bym poległa i uległa. Czasem trafiamy na caceńko, ale z jajem z niespodzianką . Jakaś współwłasność ciotki brata stryja lub wariackie papiery których do końca życia nie wyprostuję. To strata czasu i nerwów. Samo Słoneczsko wiesz jak to jest . Ona , wymarzona , gdzieś tam jest i ja ją znajdę !! Tylko kruca bomba mało casu..mało casu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 18.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 I coś mocniejszego (na wzmocnienie kości, oczywiscie ) http://www.diwinetaste.com/html/dwt200309/images/Whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts