bodzio_g 03.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 ...i z taką siostrą w zabiegowym, jeśli wolisz blondynki http://www.nadobre.pl/pages/galeria/img/buj_1.jpg Eeeeeeeee tam , w " mój pierwszy raz" pierwszy raz robiła zastrzyk Już wole inne blondyny nawet gdy bedą ......pod wpływem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Eeech... ten personel w białych fartuszkach... Eeee... Cześć Aga J.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Oj, chyba komuś spodobała się kriokomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 W sumie te zastrzyki to moge robic nawet po alkoholu i tak mi lepiej wyjdzie niż tej pani ze zdjęcia na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Oj, chyba komuś spodobała się kriokomora Zwłaszcza że ..... można dać nura i..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 ....miał być masaż, a nie zastrzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 No i drzwi się zamkli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 I sie otrwali Kondyche masz po tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 W sumie te zastrzyki to moge robic nawet po alkoholu i tak mi lepiej wyjdzie niż tej pani ze zdjęcia na górze a co stanie jak zastrzyk bedzie po alkoholu i z...alkoholem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jak po alkoholu to nic ( tylko jeszcze zależy kto po alkoholu ) A jak z alkoholu to juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 I sie otrwali Kondyche masz po tej budowie Kondychę to ja mam po dwóch dniach Fiskarsowania. http://www.fiskars.com/products/thumb/garden/125255.jpghttp://www.fiskars.com/products/thumb/garden/125255.jpghttp://www.fiskars.com/products/thumb/garden/125255.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jak po alkoholu to nic ( tylko jeszcze zależy kto po alkoholu ) A jak z alkoholu to juz gorzej A kto mnie potem bedzie reanimował i .... pielęgniował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jak po alkoholu to nic ( tylko jeszcze zależy kto po alkoholu ) A jak z alkoholu to juz gorzej A kto mnie potem bedzie reanimował i .... pielęgniował Teraz to już chyba nikt Na mnie nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Widzisz Bodziu, taki kumpel, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Widzisz Bodziu, taki kumpel, Wiesz Tola, jakbyś była w potrzebie to Ciebie mógłbym reanimować . Ale Bodzia to jakoś tak... nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jak po alkoholu to nic ( tylko jeszcze zależy kto po alkoholu ) A jak z alkoholu to juz gorzej A kto mnie potem bedzie reanimował i .... pielęgniował Teraz to już chyba nikt Na mnie nie licz Z kumplami to tak jest - do gorzały tak , a potem to ich nie ma Dobrze , że Misski nie są takie "gwiazdorskie " i pomogą potrzebującemu Tolu - w Tobie cała nadzieja ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Tolu - w Tobie cała nadzieja ludzkości Bodziu......opamiętaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Z kumplami to tak jest - do gorzały tak , a potem to ich nie ma Dobrze , że Misski nie są takie "gwiazdorskie " i pomogą potrzebującemu Tolu - w Tobie cała nadzieja ludzkości Ujmę to inaczej - przynajmniej do gorzały jestem , a nie jak dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Widzisz Bodziu, taki kumpel, Wiesz Tola, jakbyś była w potrzebie to Ciebie mógłbym reanimować . Ale Bodzia to jakoś tak... nie bardzo. Whisper, ale czy Ty aby potrafisz ...bo to poważna sprawa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Widzisz Bodziu, taki kumpel, Wiesz Tola, jakbyś była w potrzebie to Ciebie mógłbym reanimować . Ale Bodzia to jakoś tak... nie bardzo. Whisper, ale czy Ty aby potrafisz ...bo to poważna sprawa jest Trening czyni mistrza. Przynajmniej bym próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts