tola 17.05.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzień dobry, znowu ulewa i ciśnienie poniżej normy. Maluszku, dzięki za porcję kofeiny. Widać ułani jeszcze śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Deszcze Was ostatnio nie opuszczają Tolusia Co słyszę prognozę pogody to albo lało, albo leje, albo będzie lało na Podlasiu. Masz porządną parasolkę? No ale - jak widać po wczorajszym wieczorze - humory dopisują i fantazji też nie brakuje Pozdrawiam z pochmurnego dziś Pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czym wczoraj tych ułanów napoiłaś Panienko-Tolu, ze jeszcze tak śpią , Może tylko słabi po wczorajszych śpiewach i z drzwiami mają problem, bo znowu ZATRZAŚNIĘTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Deszcze niespokojne, potargały......psa tak spiewałem , gdy miałem 12 lat a u mnie ładna pogoda , tylko miałem ...ciężki powrót z tego Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 bijcie tarany i... tarabany - może sie otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bodzio do czasu, do czasu ta ładna pogoda, u mnie zbierają się czarne chmury i zaraz do Ciebie nadciągną. Ale w drodze z Podlasia rąk sobie nie podeptałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 NO I ......otwarte !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ufff, ciekawe czy uda się bez maksia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bodzio do czasu, do czasu ta ładna pogoda, u mnie zbierają się czarne chmury i zaraz do Ciebie nadciągną. Ale w drodze z Podlasia rąk sobie nie podeptałeś ? No i wykrakałaś - już chmury (czarne ) nadciągają. Rączki całe , choć brudne , bo konie licho napojone - odmówiły posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ale widzę, że nie było tak źle na tym Podlasiu, bo z drzwiami sobie poradziłeś bez trudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie było, nie było, ułani odjechali, a Podlasie płacze Leje nieprzytomnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie było, nie było, ułani odjechali, a Podlasie płacze Leje nieprzytomnie ale to chyba nie z powodu ułanów a szarża ułańska dopiero nastąpi ..... w połowie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Deszcze Was ostatnio nie opuszczają Tolusia Co słyszę prognozę pogody to albo lało, albo leje, albo będzie lało na Podlasiu. Masz porządną parasolkę? No ale - jak widać po wczorajszym wieczorze - humory dopisują i fantazji też nie brakuje Pozdrawiam z pochmurnego dziś Pomorza Witaj Aniu. Tak to u nas wygląda, a parasola nosić nie lubię, jakoś tak mam więc moknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bodziu, nie żałuj owsa konikom, by miały siły dojechać w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bodziu, nie żałuj owsa konikom, by miały siły dojechać w sierpniu dobrze że bedzie już po..... żniwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witajcie U nas dziś pogoda barowa- niemniej jednak frajda dla dzieciaczków. Tyle co listonosz przyniósł paczuszkę z kaloszkami dla córci ( zakupy w necie to już norma w naszym domu) .Nie omieszkała natychmiast ich wypróbować- właśnie obserwuję przez zapłakane okno jej taniec w kałuży – ech ...chciałoby się dzieckiem być... szkoda, że nie mam kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam wtorkowo U nas też pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 17.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam! ... szkoda, że nie mam kaloszy Prosze bardzo, do wyboru: http://www.campmor.com/images/footwear/15260.jpghttp://www.dikamar.com/img/saf1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 SUUUUUPER !!!! dzięki A masz tam może w swojej kolekcji różowe? - nie chcę być gorsza od córci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 dzień dobry proszę o kawkę, bo zasypiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts