Frankai 03.01.2003 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Luśka - to może coś ognistego? Krwawa Mery czy Mad Dog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.01.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Oj chętnie w 20-lecie Muratora to jest okazja do wypicia.Wznoszę toast Krwawą MeryEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2003 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 hmm...jak byłam ostatnio Yacek ganiał z zubrzykkiem...a teraz krwawa....BuziakiTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.01.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 nie ganiałem sam ale było miło, teraz proponuje wrócic do grzańców -staropolskich miodów pitnych z ziołami, win grzanych no i nie zapominajmy o złocisto-bursztynowym napoju, który w lato zimny a w zimę goracy pić można, a nawet należy Pozdrowienia dla wszystkich w Nowym Roku, już będę do tego przybytku zaglądał częściej !!! A może jakaś imprezka jednak da się zmontować?? http://www.smilies.nl/partytime.gifhttp://www.smilies.nl/muziek/musicband.gifhttp://www.smilies.nl/party/dance.gifhttp://www.smilies.nl/party/juul.gifhttp://www.smilies.nl/party/dance2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Yacek... Imprezka moze być.. :smile:jest ktoś jeszcze chetny??? Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.01.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 witam po dluuuuuuugim urlopowaniu. pisze sie na imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 IVONESCA Witaj...a gdzieześ tak urlopowała:smile: ,ZE TAK DŁUGO cIEBIE NIE BYŁO?? :smile: pOZDRAWIAM W ZIMOWY PORANEK TESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 09.01.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 ja też idę zrobic kawkę ..........:smile:Na te 20 stopniowe mrozy -gorąca kawka to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.01.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 A mi siadł akumulator, więc spóźnionko wzgl. teoretycznej godziny rozpoczęcia pracy. Idę zrobić drugą kawkę. Aż boję się myśleć jak wygląda rura i licznik w mojej studzience. Nie zdążyłem jej ocieplić. Ostatnie 2 lata były bez problemu, ale teraz sąsiad już się odłączył od studzienki i jest zero przepływu. Chyba mam dość mrozów (tak jak bym je w ogóle lubił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.01.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Ja poproszę herbatkę bez rumu.Frankai - u mnie studzienka załatwiła się sama. Jest w niej chyba z 1,5 m wody i rura z licznikiem i zaworami od jesieni jest zatopiona. Jak zamarznie to tylko na wierzchu. He he, wyobrażam sobie minę gościa z wodociągów, który będzie chciał odczytać licznik. Szykuje się rąbanie przerębla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.01.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Poproszę, dla mnie też herbatke z wsadem - zimnica jak wszyscy diabli...ale za to w lato nie bedzie plagi komarów i innego robactwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.01.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Tesca - a udało mi się urlopowanie, nie powiem. bawiłam w karkonoszach u mojej rodzinki, a sylwester też tam- u znajomych. była super imprezka, w sumie z 25 ludzikow, w tym 10 dzieciaczków (od 1,5 do 11 lat). Wesoło i przyjemnie, tylko powrót do pracy był ciężki, szczególnie pierwszy dzień wstać na 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Yacek..herbatka z rumem? czy "jasieczek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Kgadzina..dla Cie proszę herbatkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 IVONESCA...pozazdrościc..Ja siedziałam w domku...SAMA.. dobrze ze w tv troszeczke grali:smile: Chce zeby była juz wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Frankai..mam studzienkę hm...francuską ( monopol wodociagów) ocieploną..ciekawa jestem jak ona sie trzyma:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.01.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Ludzie coś mocnego i to szybko! Zderzenie pourlopowe z rzeczywistością jest takie bolesne. Poradźcie jak to przetrzymać? I w dodatku zakończenie roku Mimo wszystko pozdrawiam goraco Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.01.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 On 2003-01-09 20:13, Teska wrote: Yacek..herbatka z rumem? czy "jasieczek" ? Jasieczek ? nie, nie tylko rum, na takie mrozy herbatka z rumem- miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek1976 13.01.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Witajcie,dość późno odkryłem ten wątek. Je jestem połączeniem Dolnego Śląska, Prus Wschodnich i obecnie, jak nazwała mnie Marie z Ostrowa Wlkp., Kongresówki. Jeśli można, poproszę chłodne EB. Do tego frytki z ketchup'em i kurczaka z rożna z sałatką grecką. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.01.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Widać odrazu, że człowiek naharował się na budowie ...!!(albo nameczył z wykonawcami ) zamówienie że hoho Barmanku kochaniutki podaj szybciutko bo człowiek przybył bardzo zmęczony i głodny, no i spragniony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts