Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomalutku, z brakiem humoru zawsze można coś zrobić, od tego tu jesteśmy.

Edziu, zdecydowałaś się na urlop nad Gardą, czy zmieniłaś plany?

Tolu nad Gardą między innymi.

Moja rodzinka miała różne priorytety/ Wenecja, Garda/ja/, Austria- i tylko 14 dni urlopu :(

Po trudach udało mi się pogodzić - Eurocampem- na ich campingach można być minimum 3 dni, więc bedziemy wędrować :)

Edziu, super pomysł, pozdrów Gardę ode mnie :wink:

...jak będziesz w Rivie, koniecznie dotknij obracającej się w wodzie kuli w centrum miasteczka na rondzie....ona sprawi, że będziesz tam wracać.

Kochani. Proszę o uśmiech. Tu na forum wszyscy jesteśmy między przyjaciółmi. Cieszymy się razem, ale nie smućmy się. Bo zamiast wesołego LUUUUUUUUUUUUUUUU upijemy się na smutno, a to może być niebezpieczne.

Proszę wszystkich o uśmiech :D :D :D :D :D :D

nawet przez łzy :D :D :D :D :D :D :D :D :D

puk puk ....tak bez niczego mozna wpasc ?? na tzw. sępa :lol:

ps. Garda jest oki , ale woda raczej zimna i jak ktos sportow nie uprawia to moze być nudnawo , pole kempingowe jest the best ...baseny super

ps.2 jesli juz koniecznie jeziorko to te w Karynti po drodze jest dla mnie lepsze

Aga, miłych, uśmiechniętych snów. Deszcz przestanie padać, bo przecież budujecie domek. Swój domek. :)

Kochani. Proszę o uśmiech. Tu na forum wszyscy jesteśmy między przyjaciółmi. Cieszymy się razem, ale nie smućmy się. Bo zamiast wesołego LUUUUUUUUUUUUUUUU [/img]upijemy się na smutno, a to może być niebezpieczne.

Proszę wszystkich o uśmiech :D :D :D :D :D :D

nawet przez łzy :D :D :D :D :D :D :D :D :D

http://www.trojkavodka.ch/images/70-00-00-00-10.jpghttp://www.trojkavodka.ch/images/70-00-00-00-10.jpg

Witaj Whisper, ale ja to już mówię dobranoc.

Uważaj jutro na Maksia, żeby mu jakaś deska na budowie na głowę nie spadła :wink: Martwię się, bo mi będzie w sierpniu bardzo potrzebny 8)

Maksiu MUSI byc zdrowy na sierpień, bo będzie potrzebny. Maksiu! Jak zdrówko? :D

W razie czego pomożemy