jamles 10.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 oj był pysztniutki gdyby nie ten szpinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.06.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oj ..... ten obiad chyba zaszkodził, bo ...puściutko w kk . Ranem sprawdze liste obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 oj był pysztniutki gdyby nie ten szpinak Szpinak jest dobry... musi być tylko doprawiony - dużo czosnku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 szpinak nie może być dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.06.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam z ranka, kolejna ponuro-deszczowa sobota Czy w końcu będzie ciepło? (...a jak już będzie, będziemy szukać ochłody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Jestem.SZPINAK NIE MOŻE BYĆ DOBRY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 11.06.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam,W której to kawiarni szpinak serwują? Przeżyłem 50 lat i jakoś nie miałem szczęścia mieć go w gębie. Słyszałem, że to brrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Żeby nie było wątpliwości....na obiad nie było szpinaku z makaronem, tylko makaron z sosem pieczarkowym. Ponieważ makaron ma kolor zielony, wskazuje to na to, że podczas jego prodkukcji był dodany szpinak. Jednakże w smaku makaronu go nie czuć. Tak więc makaron zielony jest ok. Szpinak jest blee. Co do naleśników z truskawkami...chyba watpliwości nie ma, że są przepyszne. Dziś na obiadek drób w żurawinie....już zniknął z piekarnika Bodzio, a z Tobą pogadam na osobności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.06.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Spróbujcie niedowiarki zrobić to żarełko: http://www.restaurants.pl/przepisy/jarskie/nalesniki_zeszpinakiem.htm, albo skorzystać z gotowego, przy okazji pobytu w Zakopanem. To jest niebo w gębie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 U nas jest knajpka wegetariańska, podają naleśniki ze szpinakiem, niektórzy się zachwycają, mnie nie smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.06.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 U nas jest knajpka wegetariańska, podają naleśniki ze szpinakiem, niektórzy się zachwycają, mnie nie smakują. Szpinak jest naprawdę super, ale musi być dobrze przyprawiony. Jak nie jest, no to rzeczywiście mamy do czynienia z zieloną breją o smaku rozdeptanych kapci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.06.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Szpinak warto jeść, naprawdę A już na pewno nie wybrzydzać przy dzieciach, bo im jest niezbędny, ze względu na wielkie ilości przyswajalnego żelaza. Jak usłyszą "blee", nie tkną go nigdy. Mój synuś usłyszał w dzieciństwie od dziadka, że pietruszka i koperek są "blee" i do widzenia. Nie weźmie do ust. Szpinak robi się tak: na masełku się podsmaża, dodając trochę soli, cukier (szpinak ma być słodkawy), czosnek koniecznie, sok z cytryny i na końcu mleko. Zwykłe, słodkie. Wtedy jest smaczny. Słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Na dowód że Maksiu nawiedził parę dni temu Whisperówkę i nie był maltertowany fizycznie przedstawiam zdjęcie:http://www.whisperjet.neostrada.pl/whisper_maksiu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam wieczorem Cóż na temat szpinaku mam takie samo zdanie Mam przepis na naleśniki ze szpinakiem koleżanki twierdzą że rewelka ale po przeczytaniu kilku opini chyba najpierw wproszę się do koleżnaki na nalesniki a dopiero potem zrobię sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Maksiu ma uśmiech jak z reklamy pasty do zębów....piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Maksiu ma uśmiech jak z reklamy pasty do zębów....piękny coś mi sie tu kroi na ...fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Maksiu ma uśmiech jak z reklamy pasty do zębów....piękny Taki jak tu => Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Bodzio, a z Tobą pogadam na osobności ale... o so sie ... roschozi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 ....Ty już dobrze wiesz Bodzio.....na razie nie mogę z Tobą pogadać, bo oglądam mecz siatkówki w rozgrywkach WORLD LEAGUE, gramy z Serbią i Czarnogórą, jest remis w setach 1:1 ....po secie zajrzę, trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts