jolana 14.06.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wierzę Aga. Ja też nie cierrrpię deszczu, bo od razu "droga" dojazdowa do mojego domku zamienia się w bajoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jolana jak już wybuduje to deszcz bedzie mi przeszkadzał tak jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jeśli żabi koncert zwiastuje deszcz, to jutro powinno u nas lać, że ho ho http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zabka_spiewa.gif http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zabka_spiewa.gif http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zabka_spiewa.gif http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zabka_spiewa.gif http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zabka_spiewa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 U nas już wieje a zapowaidają przelotne opady ale z bardzo dużą ilością deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Joasiu, wszystkiego dobrego na Twoje pierwsze forumowe urodziny. Dziękuję Tomku Dawno Cię nie widziałam- jak zdrówko? Często wspominam Ciebie i Twoją przesympatyczną żonkę – pozdrów ją ode mnie gorąco. I, wiesz co... zaczynam tęsknić za Warszawą- lubię to miasto. A u mnie świerszcze pod oknami jak najęte wygrywają melodię nocy. I ciepły zapach rzepaku nie pozwala spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 a umnie nie wieje, nie leje...........czyżby cisza przed burzą albo przed .................żubrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 14.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj jamles Jak żubrówka, to tylko w "szarlotce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj jamles Jak żubrówka, to tylko w "szarlotce" ja wolę szarlotkę do kawy, a Żubrówkę jak ją Polmos Toli stworzył PS. Toli i Bodzia nie widać ...nie doszli do siebie od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.06.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 To przez żubrówkę, "tuż za rogiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam serdecznie Dzisiaj znowu zapowiada się słoneczny, upalny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witajta ludki. Ja miast kawy poproszę o kuszę z zatrutymi szczałami* Baaardzo blisko mnie kończą dach panowie najmilejsi. Ale czy to jest powód by walić młotkami o 4.30 RANO ???? Coś mi się widzi, że panowie kończą zgodnie z terminem w umowie. Dziś dam im pożyć, ale jak mi na niebie, jutro wylezę w koszulinie i odszczelę...( ) * a żeby tak nie mogli proporcjonalnie do tego jak ja nie mogłam ( spać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witaj jamles Jak żubrówka, to tylko w "szarlotce" ja wolę szarlotkę do kawy, a Żubrówkę jak ją Polmos Toli stworzył PS. Toli i Bodzia nie widać ...nie doszli do siebie od wczoraj Jamles ja już do siebie doszłam, nie wiem co z Bodziem Żubróweczka już się chłodzi na wieczór Witam wszystkich w słoneczną środę, wracam z głuchej wsi, w której poszukiwałam czarnoziemu do kupienia, łąki tuż przed skoszeniem...kolorowe, pachnące, świerszcze, motyle...jak nie kochać lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Cześć dziwuszki Ziabko - ja bym na Twoim miejscu od razu tych panów odstrzeliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maluszku ja spokojna kobiecina. Dam pożyć jeszcze chwila. ( ale jutro truchło bez wieś przeciągnę za rowerem co by dłużej się męczyli ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ziabko - ja niby też z tych spokojnych ale nie cierpię jak mnie coś lub ktoś o takiej barbarzyńskiej porze budzi Wtedy może i dojść do rękoczynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Melduje , że stosunek krwinek do alkoholu powrócił do normy ( a może to już nie norma ) Wieczorem zapytam was , jakie to powinny być te normy (zwlaszcza unijne) Ziabko - śrutówka byłaby lepsza ps. przerwałem wypoczynek , bo właśnie nadeszła burza (przelotna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ziabo, nieczekać, odszczelić, żywym ogniem wypalić, napiętnować, otruć, powiesić. Pogany, a nie dekarze. 4:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam Mam nową butelkę żubrówki, dziś są moje imieniny, więc polewam http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/008/824.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.06.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A to dla miłosników także innych trunków http://www.spizarnia.net.pl/images/download/full/sc_products_19_Picture_Right_21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przykicałałam żech sobie posiorbać wirtualnie ( piwko się chłodzi w realu ) bo mam wielkie ukontentowanie !!! Moje dziecię odebrało śliczny zafoliowany dokumencik ! Skończyło się wożenie, podwożenie, dowożenie, wywożenie i odwieczne słuchanie " maaamoooo " Kochani..to wielki dzień dla mnie. Dzień Wolności !!!!! Teraz będzie tylko "maaamoooo" na tankowanie.. Świat jest pięęęęęęęęękny ! ps. Śrutuffke posiadam. Tylko że ..małe ptaśki* som pod ochronom.. ( * ptasi móżdżek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts