Aga J.G 19.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Witam jaka pyszna kawa Zia ja to chyba zawsze jakaś stara bo uwielbiam wygrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Bodzio Ty nie wywołuj wilka z lasu.. Czasami ziabie udka działają jak ścisk takiego boła..a potem do kogo będą pretensje o wyczeszcz nieustanny ?? I po opalaniu Nadciąga pogoda wybitnie kawowo- kocykowo-książkowo- Też miłe doznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 U nas pieknie, ciepło, słoneczko osusza nasze wykopy Czas na popołudniową kawkę a potem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Bodzio Ty nie wywołuj wilka z lasu.. raczej żaby ze stawu odhaczam sie na liście obecności i.... spadam do łóżeczka , bo rankiem do pracusi na 6.00 wesołego hoop do łóżeczka ps. pogoda i łykend były piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Odhaczam sie na liscie obecnych. Wróciłem i jutro znów jadę "do siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 I niestety jutro też wracam Takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 I tak jakoś nie w KK pękło mo 2900 No to LLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam serdecznie w poniedziałkowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieńdoberek ! Wszak to ostatni tydzień pomruków z rana i tłuczenia się po chałupach celem radosnego wyjścia do szkoły !!!! Byle do czwartku ! I " wyjechali na wakacje wszyscy nasi podpieczni " tralalalala itd Więc niech żyje ostatni tydzień - przed nami perspektywa czasów narzeczeństwa.. ( wyrodna a jakże, obrzydliwie zadowolona z pozbycia się z domu dziatwy matka-sałatka ) he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieńdoberek ! Wszak to ostatni tydzień pomruków z rana i tłuczenia się po chałupach celem radosnego wyjścia do szkoły !!!! Byle do czwartku ! I " wyjechali na wakacje wszyscy nasi podpieczni " tralalalala itd Więc niech żyje ostatni tydzień - przed nami perspektywa czasów narzeczeństwa.. ( wyrodna a jakże, obrzydliwie zadowolona z pozbycia się z domu dziatwy matka-sałatka ) he he co to są wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieńdoberek ! Wszak to ostatni tydzień pomruków z rana i tłuczenia się po chałupach celem radosnego wyjścia do szkoły !!!! Byle do czwartku ! I " wyjechali na wakacje wszyscy nasi podpieczni " tralalalala itd Więc niech żyje ostatni tydzień - przed nami perspektywa czasów narzeczeństwa.. ( wyrodna a jakże, obrzydliwie zadowolona z pozbycia się z domu dziatwy matka-sałatka ) he he Ziabko - żeby tak od razu wyrodna matka. Po prostu potrzebujesz wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam! Tylu ludzi, a nikt jeszcze kawy nie zapodał? To ja odpalam maszynę: http://www.illyusa.com/preparation/images/gb-espresso-ground-250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 I dla Ziabki coś bardziej imprezowego, coby do odzyskanej wolności pasowało Do pary, oczywiście... http://www.illyusa.com/preparation/img/illy_frappe.jpghttp://www.illyusa.com/preparation/img/illy_frappe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ślimaczku - a czy ja też mogę prosić o taką pychotkę jaką dostała Ziabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.06.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No, nie wiem - to był specjał dla mam-Ziab w stanie błogosławionym, tj. przejściowo bezdzietnym Dla Maluszków mam coś takiego: http://www.illyusa.com/preparation/img/iced.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ślimaczku - toż to pychotka A tak a propos to w tym samym czasie i ja będę bezdzietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 witam wszystkich po długiej nieobecności ( usprawiedliwionej oczywiście ) poprosze o pychotkę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Wakacje proszę obywatelstwa to jest coś jak z duchami : wszyscy o nich mówią - tylko nikt ich nie widział. Wakacje to czas w którym ( przez czas ograniczony ) nie istnieją zjawiska : pojedynczości skarpetek z/do prania, niecnego zniknięcia 2 kg cukierków czekoladowych , nalotów tabunów koleżanek w chwili smażenia naleśników ( to cud..zawsze się zlatują stadami.. ) itd itd ech. życie jest pięęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Cześć Ew-ka Opowiadaj jak się mieszka. A to ciacha z okazyji mojego okrąglaczka (bo na alkohol troszku za wcześnie) http://www.balboadessert.com/dessert.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts