Teska 27.06.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 witajcie, własnie wstałam...kawke mozna poprosic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.06.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Cześć rekiny ! Ale sen miałem ! Śnił mi się komunikat w telewizji na wzór tych z lat 70-tych. Szło to tak : " W związku z trudną sytuacją w kraju podnosimy ceny oleju napędowego. Jeden litr oleju będzie kosztował 5 złotych 50 groszy." O rany, pomyślałem, akurat teraz jak ja wybieram się na wakacje na drugi koniec Polski. Umęczyłem sie w tej nocy Muszę walnąć szatana, żeby się obudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.06.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Nauczony doświadczeniam , zrobiłem zapasyhttp://www.markconstruction.com/images/fuel-farm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 27.06.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Smoku pomyśl też o zapasach mięsa, podobno mamy "górę" 170 000 ton, jak znam życie, mięsko pójdzie w górę.PS masz super emblenat.Pzdrv.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.06.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Jeżeli wszystkim Forum ,,chodziło" po południu tak jak mnie ok. 14.00 to wcale się nie dziwię, że tu takie puchy... Ja niestety powoli się żegnam z Forum na dwa miesiące... , niestety komputer wyjeżdża w ślad za córką... a wraz z nim nieograniczony dostęp do sieci... teraz tylko od czasu do czasu w pracy o całkiem pokręconych porach i z ,,doskoku"... MIŁYCH WAKACJI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.06.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Krystian - straszna wiadomosc ze nas opuszczasz życzę wielu pięknych wakacyjnych dni i...do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Krystian...to milych wakacji...i szybko do nas wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.06.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 No nie ma rady...trzeba pakować kompuśa... Ale obiecuję wpadać, choćbym miał w robocie siedzieć po 15 kgadzin... !!! No to LLLLLLLLLUUUUUU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2003 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Krystian miłych wakacji, dobrej pogody i dobrego piwa. Uważaj tylko by tchawica Ci się nie opuściła (od piwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 witam wieczorną zmianę... ale pusto cosik tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.06.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witaj Teska. Dawno nie zaglądałem do klubu i rzeczywiście od dawna nikogo tu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 nie ma , az do rana...witam tych co beda poznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 28.06.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Witaj Teska!Ale ostatnio ciężko się tu dostac...jakieś kłody pod nogi rzucają, albo cieć drzwi na klucz zamyka...W związku z powyższym proponuję :Strongusia z rana LUu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Dołączam niniejszym do grupy pijącej :D:D (grupa pijąca to wspólny zbiór grup: szczecińskiej, krakowskiej, wrocławskiej i pozostałych ) Jako że u mnie z przyczyn obiektywnych przerwa na "trzeźwość" trwała prawie tydzień, to muszę nadrobić zaległości: No to strongusia LUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 28.06.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Dołączam niniejszym do grupy pijącej :D:D (grupa pijąca to wspólny zbiór grup: szczecińskiej, krakowskiej, wrocławskiej i pozostałych ) Ze szczególnym uwzględnieniem Suwałk Jako że u mnie z przyczyn obiektywnych przerwa na "trzeźwość" trwała prawie tydzień, to muszę nadrobić zaległości: Szczególnie te przyczyny obiektywne doskonale rozumiem :D No to jeszcze raz Luuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.06.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Szdom, to Ty z Suwałk jesteś ? Super !!! Jadę do Ciebie w piątek. (no wyjeżdżam w piątek, bo droga daleka z Wrocławia, prawie 700 km). Wprost uwielbiam Suwalszczan za Wasz spokój wodza, życzliwość i.........(długo by pisać). Szkoda, że nie można pisać z akcentem, choć trudno by mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.06.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Kgadzina, czy widzisz jakiś związek pomiędzy mieszkańcami Galicji i ziem odzyskanych, a skłonnościami do przebywania w barze ? Śpiewamy wszyscy razem: Niech żyje bal, (bar), bo to życie to bal jest nad bale......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 28.06.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Przyłączam się do spiewu No i oczywiście coby nie przedłużać... LU! z tej okazji:) Cieszę się, że Ty się cieszysz :D O jakim akcencie mowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.06.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Szdom, akcent śpiewny, szczególnie starsi Suwalszczanie mówią z nim, ale dla mnie , z drugiego końca Polski , to słychać też u młodych. Pewnie Wy wyczuwacie nas po innym, specyficznym gadaniu No to luuuu i zapraszam na przejażdżkę po bryczką po wrocławskim rynku http://www.nomadicsimes.com/wroclaw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.06.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 a odpoczywać będę w okolicachhttp://thumb1.image.altavista.com/image/108014093Szdom, na pewno poznajesz, tyle, że na drugim końcu jeziora, od strony Płociczna. Gawrych-Ruda dokładnie, u zaprzyjaźnionego Wacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts