tomek1950 24.06.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ale córce absolwentce chyba tego nie dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 witam w śliczny ,słoneczny poranek... i spadam do mojego domku ....uwielbiam w nim mieszkać , pracowac i sprzątać chyba nikogo to nie dziwi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 witam w śliczny ,słoneczny poranek... i spadam do mojego domku ....uwielbiam w nim mieszkać , pracowac i sprzątać chyba nikogo to nie dziwi ??? mnie tak , głównie ta ostatnia pozycja,- uczucie jak dotąd nieznane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dobry wieczór kawiarnianym bywalcom Zaludniać tę kawiarnię, zaludniać, bo Rekord wpisów tuż tuż... Na zachętę proponuje co nieco: http://othmar.netz.priv.at/fastpage/MOEDLING/ANNINGERFAHRT/Guter-Kaffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 puk puk ! mozna sie cos za darmo napić a potem porozrabiac troche hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam wieczorem ale pusto Bodzi gratulki dla córki zdolna bestyjka jak się domyslam po tatusiu Moja na koniec 4 klasy średnia 5,3 jestem bardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 puk puk ! mozna sie cos za darmo napić a potem porozrabiac troche hę ? Oj selim... masz, napij się... http://www.krygus.com.pl/newsklep/images/oranzady.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam wieczorem ale pusto Bodzi gratulki dla córki zdolna bestyjka jak się domyslam po tatusiu Moja na koniec 4 klasy średnia 5,3 jestem bardzo dumna Rozumiem, że taka mądra po mamusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Co Ty otruć mnie chcesz ..tosz to same E-.... PS. W PRZEDSZKOLU LEPSZE PIŁEM ....postaraj sie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Co Ty otruć mnie chcesz ..tosz to same E-.... PS. W PRZEDSZKOLU LEPSZE PIŁEM ....postaraj sie lepiej Zgadłeś... samo E To może ciepłego mleczka dla kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam wieczorem ale pusto Bodzi gratulki dla córki zdolna bestyjka jak się domyslam po tatusiu Moja na koniec 4 klasy średnia 5,3 jestem bardzo dumna Rozumiem, że taka mądra po mamusi? Oczywiście że po mamusi a po kim innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam wieczorem ale pusto Bodzi gratulki dla córki zdolna bestyjka jak się domyslam po tatusiu Moja na koniec 4 klasy średnia 5,3 jestem bardzo dumna Rozumiem, że taka mądra po mamusi? Oczywiście że po mamusi a po kim innym Mleczarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 mleczko hm ..no dobra moze byc ptasie ...ale bez E !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam wieczorem ale pusto Bodzi gratulki dla córki zdolna bestyjka jak się domyslam po tatusiu Moja na koniec 4 klasy średnia 5,3 jestem bardzo dumna Rozumiem, że taka mądra po mamusi? Oczywiście że po mamusi a po kim innym Mleczarz? Takich zawodów to u nas już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 mleczko hm ..no dobra moze byc ptasie ...ale bez E !!! Dorośnij kocie... od jakichś 15 lat w tym kraju nie ma nic bez E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam wieczorem ale pusto Bodzi gratulki dla córki zdolna bestyjka jak się domyslam po tatusiu Moja na koniec 4 klasy średnia 5,3 jestem bardzo dumna Rozumiem, że taka mądra po mamusi? Oczywiście że po mamusi a po kim innym Mleczarz? Takich zawodów to u nas już nie ma A szkoda Jak sobie przypomne ten dźwięk butelek z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 U mnie pod domem tylko bańki z mlekiem dzwoniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 mleczko hm ..no dobra moze byc ptasie ...ale bez E !!! Dorośnij kocie... od jakichś 15 lat w tym kraju nie ma nic bez E. jak to nic nie ma ...sex jest ..no chyba ze Ty na wspomaganiu jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 mleczko hm ..no dobra moze byc ptasie ...ale bez E !!! Dorośnij kocie... od jakichś 15 lat w tym kraju nie ma nic bez E. jak to nic nie ma ...sex jest ..no chyba ze Ty na wspomaganiu jedziesz Selimku ty mój maleńki, a odkąd to do przedszkola wprowadzili wychowanie do życia w rozpuście, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Selim i tutaj nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts