jamles 03.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 te co prezes lubi najbardziej jak zabraknie żubra PS. Może poobserwuję sobie z ukrycia co tutaj się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 te co prezes lubi najbardziej jak zabraknie żubra PS. Może poobserwuję sobie z ukrycia co tutaj się będzie działo jak jedziesz daleko to zabierz z sobą ... lodówke http://www.omnidruk.pl/obrazki/naklejki/zdjecia/tyskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 jak jedziesz daleko to zabierz z sobą ... lodówke 18 km na dokończenie budowy, ale tam nie mam neta, a Telekompromitacja nie chce nawet telefonu podłączyć, bo im się nieopłaca pod drogą kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam serdecznie w słoneczny, poniedziałkowy poranek i zapraszam na kawę http://www.pennineteaandcoffee.co.uk/espresso/lavazza/ESPRESSO.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witka wszystkim. Coś lato nas wypędza na urlopy. Brzuszki czas opalić, bo plecki same przy wypięciu budowlanym się wysmażają. Maluszku jak Twoje leżakowanie ? Kiedy zaczynasz wystawianie pępuszka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cześć Ziabeczko Ano wczoraj leżakowałam sobie czytając książkę, popijając kawę No superaście było mówię Ci Oczywiście leżałam sobie w cieniu A co u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Wygnałam dziś rano ( 4 bezbożna godzina ) młodego z osobistom laskom nad morze . Jako matka-Polka już widziałam ich na każdym napotkanym drzewie. A tu proszę ..już się smażą na plaży .. I jak w reklamówce "dasz posłuchać ?" ..dał posłuchać ! Oprócz wrzasków towarzystwa wiaderkowego coś w tle szumiało. Ale to mogła być torebka po chipsach lub chlupotanie w puszce mocno schłodzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 To było pewnie to drugie O zazdroszczę Twoim dzieciakom wyjazdu nad morze. Jak dawno mnie tam nie było i zjadło by się rybkę, pifko wypiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Maluszku nogi w michę z solanką, rybka z Centrali Rybnej ( tudzież Złote Paluszki Kapitana jakiegoś tam ), chłodzone z lodówki a dzieciary niech wrzeszczą.. Bryza ze zraszacza i falujemy niecnym odziewkiem skąpym Jeszcze problem piachu w butach. Jak by co, po sąsiedzku może jaka budowa...wiaderko chyba odstąpią w imię integracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.07.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witajcie! A w szczególności, Ziabko Ty moja Kochana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.07.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ziabko - piachu u mnie na działce pod dostatkiem więc jak masz ochotę to mogę odstąpić wiadro lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Maluszku mam Ci ja wiślanego jeszcze qpkę. Wysezonowany , przepłukany przez lata.. Ale proponuję Ci specialite bąbelkowe na solankę. Szumieć nie szumi jak morze, ale za to piętki osmyra lubo.. No i by się zdał jaki w skórzanych stringach do podawania płynów z palemką.. Coś chyba czuję wakacyjne chuci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Zecydowanie podający w skórzanych stringach drinkusie jest bardzo mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.07.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 BRY ))) nadal 2 w 1 może wy wytypujecie kiedy się sklonuję ??? bo ja już głupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 jutro minie 22 lata jak ja powiłam mojego pierworodnego .... zyczę ci Madziu , aby Twoje Dzieciatko bylo najpiekniejszym i najmądrzejszym ,abyś spedziła z Nim najcudowniejsze chwile i abyś za 22 lata z rozewnieniem i łezka w oku wspominała te piekne chwile Jego dzieciństwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wieczorowo Widzę że wesolutko dzisiaj było Madziu widzę że jesteś na tym samym etapie co moja przyjaciółka najpierw facetowi się spieszyło a teraz już przestało ach te dzieci od samego poczęcia rodziców nie słuchają i zawsze po swojemu Moja przyjacióleczka termin ma na 9.07 a jutro idzie na kontrolne KTG zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Zecydowanie podający w skórzanych stringach drinkusie jest bardzo mile widziany No dziewczyny, co wy... :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Zecydowanie podający w skórzanych stringach drinkusie jest bardzo mile widziany No dziewczyny, co wy... :o A co Ci się Whisper nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts