Maluszek 21.07.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 A żeby Niespodziewajce się w tej pięknej kołysce nie nudziło znalazłam grzechotki: http://www.canpol.com.pl/gfx/upload/produkty/miniatury/zabawa/2-611.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 A swoją drogą jestem ciekaw czy Magda dotrzyma słowa i wytrzyma do niedzieli z rodzeniem obiecała kiedys ze postara sie urodzic 24 lipca.. w .... moje urodziny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 A swoją drogą jestem ciekaw czy Magda dotrzyma słowa i wytrzyma do niedzieli z rodzeniem obiecała kiedys ze postara sie urodzic 24 lipca.. w .... moje urodziny :D Ale macie emocji !!! Dzicia w drodze !!! Niedługo urodziny !!! Wszystkiego dobrego dla wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 witajcie widzę że tu ciągle stan alarmowy to jeszcze coś znalazłam dla Niespodziewajki http://www.gaba.pl/zdjecia/Wozek%20Nostalgie%20M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Widzę że nadal jesteśmy w gotowości Ale skoro Madzia obiecała Niespodziajkę Maksiowi na urodziny to jeszcze poczekamy http://free.polbox.pl/z/zabawki/trabek-ma.jpg A to na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 21.07.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam wszystkich Wieeelgachne buziaki dla Ememsika ! No a u mnie pada cały dzień, ogród się cieszy, ja mniej, bo droga znowu odpłynie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to i ja coś dorzucę http://store.babycenter.com/MEDIA/ProductCatalog/36902_204451_hg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam w deszczowy poranek. Widzę, że dalej czekamy na wiadomości. Niespodziewajko nie daj się prosić i wyłaź na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witajcie Rodacy-Kawiarniacy ! Jeszcze parę godzin i freeee - znakiem można będzie się poświęcić ciekawym , miłym i baaardzo pożytecznym dziełom dla ciała ducha i otucha , by załadować akumulatory mocą na ostatni tydzień lipca. Jako że dla niektórych dzisiejszy dzień jest ostatnim pracowitym przed leżakowaniem, bezbożnym i bezwstydnym obnażaniem się na łonie ( natury, natury ) to życzę wszystkim obrzydliwie monotonnej pogody ( słonko, piwo, słonko, piwo), i ognicia boków odleżakowych, odmoczenia piętów w ( misce z solanką , jeziorku itd ) oraz świętego spokoju od zajęczenia ( " maaamooooooooooooo " ) Przytaskałam na wynos by nie odwyknąć : http://www.automaty-nescafe.com.pl/images/automaty/lioness.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam w deszczowy poranek. Widzę, że dalej czekamy na wiadomości. Niespodziewajko nie daj się prosić i wyłaź na świat Jak narazie brak nowych wiesci.. przynajmniej do mnie nie dotarly zadne.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Maksiu - jakby co to nas informuj i prześlij pozdrowionka dla Madzi od nas Ziabko - jak to pięknie napisałaś Się rozmarzyłam - może cosik z tego uda mi się wykonać bo od jutra mam urlopik aż do 16 sierpnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hłe hłe..Maluszku dyć wiem Jeszcze dni parę i ja opuszczę to miasto bezprawia . I pocowboimy sobie sami, tralalla ( kurcze, takie emocje jak na podróż poślubną jeszcze w sukni ) A pogoda zapowiada się Miami Vice'owa. Czego wszystkim sierpniowcującym ( tudzież przełomowcom ) życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A co mi tam przelotowy ostatnio jestem to i kliknę w kawiarni. śWIĘTO DZISIAJ MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A gdzie Ziabko wyjeżdżacie? Ciepełko musi być cobym mogła się wylegiwać na leżaczku co go sobie niedawno nabyłam drogą kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Święto i to niejedne !!! Kroyena Ty lataj wolniej ! Maluszku jedziemy na RYBY !!! i ponurkujemy troszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam w tym świątecznym dniu kroyena - miło Cię widzieć....coś dawno nasze drogi się nie krzyżowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cześć Ivo Ziabko - miłego nurkowania A jakie dzisiaj święto oprócz czekoladowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.07.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 AgnesK ma dzień świeczkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 I się nie chwali to lecę szybciutko do niej złożyć życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam piątkowo Moge napisać ze ja tez sie juz urlopuje Wracam do pracy 11 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts