maksiu 04.08.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Maksiu, jestem za... wiedziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Prorok jaki czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.08.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ...lepiej niż prorok wyczyszczę szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Lepiej niż prorok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Lepiej niż prorok... Lepiej niż prorok = wszechmocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 http://www.miter.foxnet.pl/ew-ka/galeria/image001.jpg to to oblewamy LLLLLLLLLLLLLuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Lepiej niż prorok... Lepiej niż prorok = wszechmocny Teraz rozumiem dlaczego MAKSIMUS WSZECHMOCNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 To LUUUUU za domek Ewki Byłam u mamusi i udało mi się obejrzec szczęka wróciła do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ale imprezka sie zrobila !!!!! To ja też luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! Maksiu i Tolu - sprawa sie rypła mamy pro blem ....Heniowi wysiadł kregosłup,od 2 sierpnia jest na zwolnieniu,ciągnie mu na biodro,bardzo źle to wygląda wiec z naszego przyjazdu klapa......... a 2 sierpnia minął rok od wbicia pierwszej łopaty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ale imprezka sie zrobila !!!!! To ja też luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! Maksiu i Tolu - sprawa sie rypła mamy pro blem ....Heniowi wysiadł kregosłup,od 2 sierpnia jest na zwolnieniu,ciągnie mu na biodro,bardzo źle to wygląda wiec z naszego przyjazdu klapa......... a 2 sierpnia minął rok od wbicia pierwszej łopaty....... Imprezka suuuuper tak jak Wasz domek Sprawa rypnieta faktycznie Wiem co Henio czuje, znam ten ból. Trzymajcie się. Tempo zawrotne. Ew-ka KAŁASZNIKOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ale imprezka sie zrobila !!!!! To ja też luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! Maksiu i Tolu - sprawa sie rypła mamy pro blem ....Heniowi wysiadł kregosłup,od 2 sierpnia jest na zwolnieniu,ciągnie mu na biodro,bardzo źle to wygląda wiec z naszego przyjazdu klapa......... a 2 sierpnia minął rok od wbicia pierwszej łopaty....... Oj Ewka.. obiecywałem sobie, że się smiertelnie obraże na ciebie jak nie przyjedziesz.. i powiedz mi co ja ma teraz robic???? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ewciu dużo zdrowia dla Henia Chyba musimy wypić jego zdrówko napewno mu pomoże to co LLLLLLLLUUUUUUUU za kręgosłup Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 lezymy sobie z Heniem w naszym szerokim ,małżenskim łożu i czytamy Dziennik ew-ki ....tak naprawde Henio nigdy go nie czytał ino pobieżnie przeglądał......aż sie łezka w oku zakręciła.....i Wasze miłe pochwały.....ale nigdy nie może być tak do konca super....ten kregosłup upomnial sie o swoje ,wszak Heniek ostatnie miesiace szedl na maksa ( nie mylić na Maksia ) z ciezką pracą,a przeciez jest po operacji kregoslupa(w maju minelo 7 lat)......teraz musi odpoczywac!!!!! bardzo dziekujemy za cieple slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 LUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za Henia kręgosłup, ma jeszcze trochę czasu, jestem dobrej myśli. Ewka, zajmij się Heniusiem jak należy, żeby wrócił do normy i sprawy nie będzie. A później to już my z Maksiem weźmiemy go w swoje ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ewcia dużo dużo zdrowia dla Henia Dom gotowy teraz należy się odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 witam zaglądnęłam na chwilkę w ostatnim dniu przed urlopem...jak się cieszę ...tyle że teraz musze wracać i pokończyć wszystkie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dzieńdoberek:D Dalej nie mam niestety normalnego neta więc mój kontakt ze światem jest mocno ograniczony... Czekamy łaskawie aby tepsa nas wzięła pod uwagę...mówię wam co za gnoje...ops bardzo przepraszam za takie słownictwo na początku dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ewusia, jesli Twój domek wygląda tak to...... niestety to nie mój domek Ew-ka, widziałam i podziwiam, super chatka... niech Wam się mieszka równie wspaniale jak domek wygląda a Heniowi życzę dużo zdrówka. Niestety kręgosłup to poważna sprawa i okrutny ból... też to znam niestety.... witajcie w słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam Agacka potwierdza sie że Tpsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Agacka powinna być koronowana za swoją determinacje w budowie !!!!!! Agacka -Szefowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts