Whisper 07.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Drewno? Z lasu? Bez sensu a w Wawie to się kupuje na Skrze czy X-lecia W Warszawie to się z Parku Łazienkowskiego bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - a jakie to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - a jakie to drewno? Mmmmmm... no... takie... drewno takie. Liściaste mam nadzieję. Luśkę trzeba puknąć o to, ale ona już śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 czyli ceny urzędowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Ja się już pożegnam dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A jak wam się podoba moja podłoga? Kurcze, zrąbałem się przy tymn do nieprzytomności... Jutro muszę jakiś halogen sobie chyba kupić bo chcę to skończyć i jeszcze kable może ułożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Ja się już pożegnam dobrej nocki życzę Dobranoc Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 W Warszawie to się z Parku Łazienkowskiego bierze aaaaaaaa to dlatego jak gdzieś czytałem warszawiakom najbardziej brakuje metra (mało linii) i PARKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 W Warszawie to się z Parku Łazienkowskiego bierze aaaaaaaa to dlatego jak gdzieś czytałem warszawiakom najbardziej brakuje metra (mało linii) i PARKÓW Parki to rozumiem, ale co oni z metrem robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - a jakie to drewno? Mmmmmm... no... takie... drewno takie. Liściaste mam nadzieję. Luśkę trzeba puknąć o to, ale ona już śpi. To wypytaj Luśkę co to za drewno i daj znać, może zmienimy dostawcę. A podłogę masz fajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - a jakie to drewno? Mmmmmm... no... takie... drewno takie. Liściaste mam nadzieję. Luśkę trzeba puknąć o to, ale ona już śpi. To wypytaj Luśkę co to za drewno i daj znać, może zmienimy dostawcę. A podłogę masz fajną Tak zrobię (z drewnem). A jak jeszcze (tu o podłodze) miksokret mi zadziała to dopiero zadam szyku... Będzie prawie jak u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A jak wam się podoba moja podłoga? Kurcze, zrąbałem się przy tymn do nieprzytomności... Jutro muszę jakiś halogen sobie chyba kupić bo chcę to skończyć i jeszcze kable może ułożyć? podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Chwalcie, chwalcie, miód lejcie na serce moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - a jakie to drewno? Mmmmmm... no... takie... drewno takie. Liściaste mam nadzieję. Luśkę trzeba puknąć o to, ale ona już śpi. To wypytaj Luśkę co to za drewno i daj znać, może zmienimy dostawcę. A podłogę masz fajną Tak zrobię (z drewnem). A jak jeszcze (tu o podłodze) miksokret mi zadziała to dopiero zadam szyku... Będzie prawie jak u Was znaczy się, że spodobała Ci się moja podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Parki to rozumiem, ale co oni z metrem robią mierzą MP wyciętych drzew w parkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Tola ścina? .....niezły pomysł....może wreszcie biznes rozkręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Chwalcie, chwalcie, miód lejcie na serce moje... http://www.bartnik.mnet.pl/zd-mpitn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Tola ścina? .....niezły pomysł....może wreszcie biznes rozkręcę http://www.husqvarna.pl/Files/products/large/H110-0014.gif to pomoc dla małych firm od KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 znaczy się, że spodobała Ci się moja podłoga Spodobała się W ogóle mi się spodobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Chwalcie, chwalcie, miód lejcie na serce moje... http://www.bartnik.mnet.pl/zd-mpitn.jpg Łojezusicku ale słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts