Agacka1719499039 17.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ach te bagna tęskno mi za nimi...ale z gór tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dzieńdoberek wszystkim kawującym. Widzę jakieś tęsknoty wózkowe No to drugą szybką kawę na drugą nóżkę . Szarlotki bym zjadła..chociaż wirtualnie albo W-Z'tki , zachciewajki mam Ale w kwestii urlopu to ponoć jeszcze jakaś niespodzianka się szykuje . Znakiem już po, a jeszcze przed ! W przyszłe wakacje zero wyjazdu. Będę na miejscu Agacki . Tfu tfu odpukać ,odczynić.. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.08.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jak to na moim miejscu... Przyjeżdżasz do mnie na wakacje? Super...dawaj dawaj...rąk do pracy bardzo potrzeba A tu na osłodę szarlotka... http://www.babciaela.pl/images/szarlotka%20kawalek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W przyszłym roku ( odpukać odpukać ) mniemam iż będę w fazie conajmniej kładzenia podłóg ( hłe hłe ) Albo na etapie szykowania pod podłogi. A renców ci u nas dostatek Tylko że do renców gęby dochodzą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dzieńdoberek wszystkim kawującym. Widzę jakieś tęsknoty wózkowe No to drugą szybką kawę na drugą nóżkę . Szarlotki bym zjadła..chociaż wirtualnie albo W-Z'tki , zachciewajki mam http://www.zdrojowa.pl/images/wz.gifhttp://www.zdrojowa.pl/images/wz.gifhttp://www.zdrojowa.pl/images/wz.gif może jedna zostanie do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Leszku, a gdzie piwco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witajcie urlopowo Echch, jak fajnie być w środku urlopiku i szykować się do wyjazdu w cieplejsze nieco strony..... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Leszku, a gdzie piwco? Tola z Agą wszystko wczoraj wieczorem wypiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witaj Jolano, Środek urlopu? a co to jest, bo już nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.08.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witaj Jolano, Środek urlopu? a co to jest, bo już nie pamiętam Hej Tomku To taki błogostan, gdy już jesteś jakiś czas na urlopie i zapomniałeś o pracy , a jeszcze jakiś czas przed tobą.... Ja w tym roku zrobiłam wszystko, prawie stanęłam na głowie , by zaznać "środka urlopu" i mam 4 tygodnie wolneeeeego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ......... i mam 4 tygodnie wolneeeeego! to już lekka przesada jolana Wysłany : 17 Sie 2005 20:16 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Witajcie urlopowo Echch, jak fajnie być w środku urlopiku i szykować się do wyjazdu w cieplejsze nieco strony..... Pozdrawiam wszystkich Safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jamles, jaka przesada, jaka przesada, cały rok na to pracowałam A strony tylko nieco cieplejsze, więc nie safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Safari Oj, dopiero teraz zajarzyłam , nie sądzisz chyba, że będę polować sama na siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja też pracowałem i jak chcę urlop to zreguły słyszę.... zapomnij !!! PS. ale już miałem 10 dni w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Safari Oj, dopiero teraz zajarzyłam , nie sądzisz chyba, że będę polować sama na siebie ? Czemu na siebie? Takie letnie polowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Safari Oj, dopiero teraz zajarzyłam , nie sądzisz chyba, że będę polować sama na siebie ? no i całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja też pracowałem i jak chcę urlop to zreguły słyszę.... zapomnij !!! PS. ale już miałem 10 dni w tym roku Kowalski, chcecie teraz iść na urlop? Tak? Tak panie kierowniku! Dobrze..., a lubicie Kowalski ciepłe piwo? Ciepłe piwo? Nie! A Kowalski, lubicie spocone panienki? Zdecydowanie nie, panie kierowniku! To dobrze Kowalski, na urlop w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Wiecie, co, chłopaki.... a może by tak jakieś LUUUU? ......Bo dawno tu nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Tak w realu, to mam takie co za rogiem...Twoje zdrowie Jolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja też pracowałem i jak chcę urlop to zreguły słyszę.... zapomnij !!! PS. ale już miałem 10 dni w tym roku Kowalski, chcecie teraz iść na urlop? Tak? Tak panie kierowniku! Dobrze..., a lubicie Kowalski ciepłe piwo? Ciepłe piwo? Nie! A Kowalski, lubicie spocone panienki? Zdecydowanie nie, panie kierowniku! To dobrze Kowalski, na urlop w listopadzie. w listopadzie to usłyszę, "po jakiego.... Ci urlop w listopadzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts