Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Halo Luśka :D

Buziaczki wielkie

Jak niedzielna impreza?

A dzięki Tolu, bardzo udana :D

Dwujęzyczny ślub u Adwentystów to dosyć niezapomniane wydarzenie. A i sama impreza bardzo sympatyczna - dużo się działo, w tym wszyscy byliśmy świadkami wybuchu miłości pani śpiewającej do jednego z gości zagramanicznych :D

dobrynawieczór

wpadam na piwko i małe co nieco

nowa blondynka ale.... oczi ciornyje .... :wink: :D :D

nie takie ciornyje- witam synka ze slonska

i dodatkow luśkę- choć się juszcze nie spisałyśmy tak jakoś po przeczytaniu waszego dziennika poczułam z Tobą więź za tą rezygnację z pracy "bo tak"

Oj, jestem ciekawa czym się ten wybuch objawił i czy strat w ludziach nie było, szepnij choć słówko 8)

Oboje to oryginały, chyba się wyczuli :D Podejrzewam, że połączyła ich miłość do muzyki :D Zaraz na samym początku umówili się na następny dzień w niego w hotelu - Whisper robił nawet za pośrednika, bo pani nie potrafiła się dogadać. No i zaraz po tym zaczęły się specjalne dedykacje dla niego piosenek miłosnych. W pewnym momencie biedak czuł się nawet trochę zażenowany i chował się. W każdym razie wszyscy mieli ubaw :D Ciekawa jestem czy będzie ciąg dalszy tej historii :D :D

Jutro będą zdjęcia

Tomku, link do zdjęć najpierw musi przejść przez moją cenzurę... :wink: 8)

Najpierw ja ocenzuruję, potem wyślę Tobie. Ty ocenzurujesz i może do KK coś się nada :wink:

Jak będzie tylu cenzorów to ja już nic nie zobaczę :cry: :wink: :)

Ma nadzieję że na drugi rok uda się dojechać :)

I o to chodzi :D żebyście przyjechali