bodzio_g 22.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Tomku, link do zdjęć najpierw musi przejść przez moją cenzurę... prosze pokazać ... prawde i tylko prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Tomku, link do zdjęć najpierw musi przejść przez moją cenzurę... prosze pokazać ... prawde i tylko prawde ...ale nie koniecznie całą prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Tomku, link do zdjęć najpierw musi przejść przez moją cenzurę... prosze pokazać ... prawde i tylko prawde ...ale nie koniecznie całą prawdę to są już trzy rodzaje prawd a ja znam jeszcze jedną : g ... prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Halo Luśka Buziaczki wielkie Jak niedzielna impreza? A dzięki Tolu, bardzo udana Dwujęzyczny ślub u Adwentystów to dosyć niezapomniane wydarzenie. A i sama impreza bardzo sympatyczna - dużo się działo, w tym wszyscy byliśmy świadkami wybuchu miłości pani śpiewającej do jednego z gości zagramanicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Oj, jestem ciekawa czym się ten wybuch objawił i czy strat w ludziach nie było, szepnij choć słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 dobrynawieczór wpadam na piwko i małe co nieco nowa blondynka ale.... oczi ciornyje .... nie takie ciornyje- witam synka ze slonska i dodatkow luśkę- choć się juszcze nie spisałyśmy tak jakoś po przeczytaniu waszego dziennika poczułam z Tobą więź za tą rezygnację z pracy "bo tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Oj, jestem ciekawa czym się ten wybuch objawił i czy strat w ludziach nie było, szepnij choć słówko Oboje to oryginały, chyba się wyczuli Podejrzewam, że połączyła ich miłość do muzyki Zaraz na samym początku umówili się na następny dzień w niego w hotelu - Whisper robił nawet za pośrednika, bo pani nie potrafiła się dogadać. No i zaraz po tym zaczęły się specjalne dedykacje dla niego piosenek miłosnych. W pewnym momencie biedak czuł się nawet trochę zażenowany i chował się. W każdym razie wszyscy mieli ubaw Ciekawa jestem czy będzie ciąg dalszy tej historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jutro będą zdjęcia Tomku, link do zdjęć najpierw musi przejść przez moją cenzurę... Najpierw ja ocenzuruję, potem wyślę Tobie. Ty ocenzurujesz i może do KK coś się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jutro będą zdjęcia Tomku, link do zdjęć najpierw musi przejść przez moją cenzurę... Najpierw ja ocenzuruję, potem wyślę Tobie. Ty ocenzurujesz i może do KK coś się nada nie cenzurujcie tyle bo juz nic dla mnie nie zostanie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jakbyś ze sprzętem przyjechał Maksiu, to cenzura by straszna nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jak będzie tylu cenzorów to ja już nic nie zobaczę Ma nadzieję że na drugi rok uda się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 I to jest dobra wiadomość, Aga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jak będzie tylu cenzorów to ja już nic nie zobaczę Ma nadzieję że na drugi rok uda się dojechać I o to chodzi żebyście przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jestem o tym przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jestem o tym przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.08.2005 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 http://www.coffema.pl/oferta/cisnieniowe/pic/elektra.jpg Kaaaaaaaaaaaaaaaaawa zaparkowała ! Juże szósta na zegarze wstawać mili kawowarze..pobudka wstaaaaaać , kawy się na( pić ) ..ja tu trabię pół godziny a Wy śpicie sobie smacznie , tralla lala la.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ziabo: chciałbym zdementowac informacje jakobym spał o szóstej rano, albowiem od piątek trzydzieści jestem ostro na nogach..dzieki za kawkepozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jakbyś ze sprzętem przyjechał Maksiu, to cenzura by straszna nie była. A ty ciągle swoje... tłumaczyłem Ci to przeciez kilka razy why why why... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.08.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam serdecznie Ziabko - kawa wyśmienita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts