maksiu 23.08.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 witaj Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.08.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 witajcie ziabko, je również dementuję, u mnie normalna pobudka o 5,20 ale na necie dopiero po siódmej kawusię łapię i gonię do pracy, dzięki ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czekamy na zdjęcia .Przydreptujemy niecierpliwie w miejscu i przełykamy rosnącą gulę zazdrości. Idzie deszcz, sroki się tak drą , jak by im ktoś pióra z dupska wyciągał pojedyńczo. Niech tam pada, sucho jak nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czekamy na zdjęcia .Przydreptujemy niecierpliwie w miejscu i przełykamy rosnącą gulę zazdrości. Idzie deszcz, sroki się tak drą , jak by im ktoś pióra z dupska wyciągał pojedyńczo. Niech tam pada, sucho jak nie wiem. droga do zdjec nie jest taka prosta.. najpierw tomek musi je wywolac, potem zeskanowac, potem zrobic cenzure, potem tola cenzura, potem to do mnie, ja cenzura, i dopiero dla ogolu... czyli jak licze optymistycznie - pod koniec przyszlego tygodnia :D dobra zartowalem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Maksiu ....czy chcesz dożyć późnej wesołej starości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Maksiu ....czy chcesz dożyć późnej wesołej starości ?? nie musze ... bo juz dożyłem.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dzien dobry po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dotarlem do domu.. ale bylo fajnie.. kto mogl byc, a mu sie nie chcialo przyjechac (tak do ciebie pisze wiedzmo jedna), niech zaluje... pozdrawiam m. mam nadzieję że to nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.08.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzieńdoberek o kawusia.. mniamąłłłł zaklinajcie czarujcie bo jutro ma niepadać!!!!! co ma spaść jutro niech spadnie dzisiaj !!! cu...kie...re...cz..kaaaaaa??? (zagadka: z jakiego to filmu?) http://www.dagny.pl/img/o_krowki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam kawa słodycze jak pysznie Maksiu jak będzi etaka cenzura to ja nie wiem czy My cokolwiek zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witanko...ale mieliście fajowsko...i to rafaello... Zróbcie coś niech nie pada, bo mi spych po działeczce jeździ i jakby co to się utopi i zostanie na wieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dotarlem do domu.. ale bylo fajnie.. kto mogl byc, a mu sie nie chcialo przyjechac (tak do ciebie pisze wiedzmo jedna), niech zaluje... pozdrawiam m. mam nadzieję że to nie do mnie nie mialo byc do ciebie, ale skoro Cię ruszyło to coś w tym musi być :D m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 cu...kie...re...cz..kaaaaaa??? (zagadka: z jakiego to filmu?) http://www.dagny.pl/img/o_krowki.gif odpowiedź: Kingsize, prosze następne pytanie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.08.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dotarlem do domu.. ale bylo fajnie.. kto mogl byc, a mu sie nie chcialo przyjechac (tak do ciebie pisze wiedzmo jedna), niech zaluje... pozdrawiam m. mam nadzieję że to nie do mnie nie mialo byc do ciebie, ale skoro Cię ruszyło to coś w tym musi być :D m ...bo cały czas mam wyrzuty sumienia, że się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dotarlem do domu.. ale bylo fajnie.. kto mogl byc, a mu sie nie chcialo przyjechac (tak do ciebie pisze wiedzmo jedna), niech zaluje... pozdrawiam m. mam nadzieję że to nie do mnie nie mialo byc do ciebie, ale skoro Cię ruszyło to coś w tym musi być :D m ...bo cały czas mam wyrzuty sumienia, że się nie udało no jest takie przyslowie: uderz w stół, a nożyce same się odezwą ale powiem Ci ze naprawdę żałuj, bo bylo poprostu super, kameralnie, spokojnie, bez muratorowego betonu, wokół zielono, kominek, grillek.. itd. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dotarlem do domu.. ale bylo fajnie.. kto mogl byc, a mu sie nie chcialo przyjechac (tak do ciebie pisze wiedzmo jedna), niech zaluje... pozdrawiam m. mam nadzieję że to nie do mnie nie mialo byc do ciebie, ale skoro Cię ruszyło to coś w tym musi być :D m ...bo cały czas mam wyrzuty sumienia, że się nie udało no jest takie przyslowie: uderz w stół, a nożyce same się odezwą ale powiem Ci ze naprawdę żałuj, bo bylo poprostu super, kameralnie, spokojnie, bez muratorowego betonu, wokół zielono, kominek, grillek.. itd. m. Ty to potrawisz człowieka pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ty to potrawisz człowieka pocieszyć nie ma sprawy, mam Cię jeszcze pocieszać? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 dotarlem do domu.. ale bylo fajnie.. kto mogl byc, a mu sie nie chcialo przyjechac (tak do ciebie pisze wiedzmo jedna), niech zaluje... pozdrawiam m. mam nadzieję że to nie do mnie nie mialo byc do ciebie, ale skoro Cię ruszyło to coś w tym musi być :D m ...bo cały czas mam wyrzuty sumienia, że się nie udało no jest takie przyslowie: uderz w stół, a nożyce same się odezwą ale powiem Ci ze naprawdę żałuj, bo bylo poprostu super, kameralnie, spokojnie, bez muratorowego betonu, wokół zielono, kominek, grillek.. itd. m. jeszcze jak żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 to ja przyniosłam na pociechę....http://www.nakaya-honpo.com/syohin_f/icecreem/ice_r3_c1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 I ja mialam byc ...i tak wyszlo, ze nie przybylam... Czego bardzo, bardzo zaluje, tylko myslami bylam z Wami na Podlasiu... pozdrawiam PS- cos schrzanilo mi sie y pisownia na forum...poprzestwialy litery i zniknely polskie znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts