ewusia 03.07.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 mbz, na zdrówko. A do tego soczku proponuję deserek na czasie czyli truskawkowy ( trzeba korzystać póki jeszcze są ) http://www.kulinaria.pl/foto/98-07-15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.07.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Qrcze, nawet nie mialam czasu, tu dzisiaj zagladac, musialam poodrabiac zaleglosci, nie tylko forumowe A teraz wlasnie podjadam sobie arbuzika, jak ktos ma ochote, to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.07.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Ja juz ide do domku, zycze wszystkim milego wieczoru, a arbuzika zostawiam, moze do jutra sfermentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 alez mnie ominęło jedzonko a ilez piwka było... Witam popołudniowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 03.07.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Szdom, ale fajna legenda. a te nazwy: Rosochaty Róg, wyspy Brzozowe, ta najpiękniejsza Wyspa Kamień, ech już jadę A dla wszystkich Sieja http://www.marcz123.republika.pl/foto/ryby/sieja.jpg wystarczy uwędzić i smacznego. Osobiście wolę sielawę http://www.wigry.win.pl/rys/tarlo1.jpg oczywiście wędzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 03.07.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Witam wszystkich, co u was. Zbliża się weekend, to bardzo dobra wiadomość. Na tą okazje proponuję drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 ech..drink moze byc... poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.07.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Oj jak dawno tu nie byłam, dziś korzystam z okazji że nie musiałam jechać na budowę i też przyłączam się do drinkujących. Do weekendu pozostał jeszcze tylko jeden dzień niestety dla mnie będzie on dość trudny dlatego myślę, że wypity w tak miłym towarzystwie drink pozwoli mi zapomnieć o jutrzejszych trudach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 03.07.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 No to sie dzielę drinkami z radością. Teska, Edzia, co sobie życzycie? Jak fajnie mieć kumpelę do drinka. Ja teraz siedzę w domu sama, dzieciaki jeszcze na dworze, a mąż poszedł do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.07.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Dla mnie czysta z sokiem pomidorowym uwielbiam i dużo pieprzu. Jolana to tak jak ja tyle,że dziewczyny siedzą u babci, mąż na budowie a ja mam labę tzn. tak nie całkiem. Próbuję po tygodniu takiego wpadania i tylko spania doprowadzić mieszkania do używalności. No to zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 03.07.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Zdrówko Edzia, właśnie zaopatrzyłam swoją lodóweczkę w świeży soczek pomidorowy. Ja osobiście wolę wódeczkę z sokiem grapefruitowym (czy jak to się tam pisze ) Zdrówko raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.07.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Mam nadzieję, że po takim wspólnie wypitym drinku będę pracować jak burza ...dzięki za soczek, bop moja lodówka od jakiegoś czasu dziwnie świeci pustkami. Twoje zdrowie Jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.07.2003 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 No to dzisiaj dziewczyny podrinkowały... Rybki - mniam, mniam... NO TO LUUUUUUUUU! Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 04.07.2003 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 To może kawka na dzień dobry. Czy sa chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.07.2003 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 To może kawka na dzień dobry. Czy sa chętni? Ja jestem kuż po . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 04.07.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 A ja chętnie Poprosze czarna, bez cukru smoku - a wiesz, że Wyspa Kamień to wyspa nudystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 04.07.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Mała czarna już podaję.A poza tym mały prezencik.http://obrazki.babiniec.pl/Damskie/pani%20prezent.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.07.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Szdom, naprawdę ??? Nie wiedziałem. Byłem tam parę lat temu , przepłynęliśmy kajaczkiem z Płociczna, dobre 10 km, ale golasów nie było. Właściwie nikogo nie było, tylko ten wielki kamień A ja zastanawiałem się czy na Wigrach jest plaża naturystów, haha. No to teraz codziennie na Kamień i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.07.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 i śpiewamy, wszyscy razemhttp://strony.wp.pl/wp/bynnio/pol/ZBIGNIEW_WODECKI_CHALUPY.KAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.07.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Dzien dobry! Jak to milo, ze juz piatek. Mam nadzieje, ze zostawiony wczoraj arbuz sfermentowal , bo juz prawie weekend i trzeba o opic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts