Aga J.G 24.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja czekam na wynik pomiarów u Maluszków. Bo wiesz, koniecznie muszę zamówić o numer większe Męska ambicja, te rzeczy :lol: A to Luska ma zamawiac z nie Ty A co będzie jak Luśka dokona pomiaru i okaże się że u Maluszków był większy numer??? Przełkniesz gorycz porażki Bo inaczej to te gatki bedziesz miał nie tam gdzie trzeba i nici z słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja czekam na wynik pomiarów u Maluszków. Bo wiesz, koniecznie muszę zamówić o numer większe Męska ambicja, te rzeczy :lol: A to Luska ma zamawiac z nie Ty A co będzie jak Luśka dokona pomiaru i okaże się że u Maluszków był większy numer??? Przełkniesz gorycz porażki Bo inaczej to te gatki bedziesz miał nie tam gdzie trzeba i nici z słodkości :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jest jeszcze jeden pomysł Luśka sama może zrobic takie gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jest jeszcze jeden pomysł Luśka sama może zrobic takie gatki Ona dzisiaj obdzierała okna z folii, sądzę że dłubaniny ma już dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja czekam na wynik pomiarów u Maluszków. Bo wiesz, koniecznie muszę zamówić o numer większe Męska ambicja, te rzeczy :lol: A to Luska ma zamawiac z nie Ty A co będzie jak Luśka dokona pomiaru i okaże się że u Maluszków był większy numer??? ...numer to będzie, jeśli Luśka zainteresuje się rozmiarem zamówionym przez Maluszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A co będzie jak Luśka dokona pomiaru i okaże się że u Maluszków był większy numer??? ...numer to będzie, jeśli Luśka zainteresuje się rozmiarem zamówionym przez Maluszka... Oj Tola, z Ciebie to figlara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ty się nie rumień tylko powiedz czy trawnik dzisiaj wyczesałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Raport: trawnik podlewałam, w miejscu rozsypanej soli jest biały jak włosy Wiedźmina jutro będzie koszenie ale trudne, bo dziś wylegiwałam się na kocyku i zmięłłam trawę okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Nie gadaj że te 3mm trawy jeszcze da się bardziej skosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jest jeszcze jeden pomysł Luśka sama może zrobic takie gatki Ona dzisiaj obdzierała okna z folii, sądzę że dłubaniny ma już dość. Ale to będzie zajęcie na długie zimowe wieczory Luska nie pracuje to nam te gatki będzie dziergać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Nie gadaj że te 3mm trawy jeszcze da się bardziej skosić... Od soboty do dzisiaj jest już 5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jest jeszcze jeden pomysł Luśka sama może zrobic takie gatki Ona dzisiaj obdzierała okna z folii, sądzę że dłubaniny ma już dość. Ale to będzie zajęcie na długie zimowe wieczory Luska nie pracuje to nam te gatki będzie dziergać Ja mam nadzieję że do zimy to ona już zacznie pracować.... Prawdę mówiąc aż mnie to trochę martwi że ona się wcale nie garnie od poszukania sobie pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A co Ty ją tak do tej pracy wysyłasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A co Ty ją tak do tej pracy wysyłasz Zaraz trzeba będzie raty keredytu spłacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No, prąd mi się powoli w organizmie kończy.... a jutro do pracy. Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A co Ty ją tak do tej pracy wysyłasz Zaraz trzeba będzie raty keredytu spłacać... Chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No, prąd mi się powoli w organizmie kończy.... a jutro do pracy. Dobranoc... To tak jak mi ale mam jeszcze kilka dzienników do przeczytania Dobrej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.08.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No to ranek zaczynamy jutro od najświeższych danych pomiarowych/rozmiarowych Donoszę przy okazji, że parkiecik wyszedł przeepięknie (teraz bawimy się w wąchaczy - mamy już niezłą fazę ). I w tym duchu: kolorowych snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 O, Agnes! Wieki całe Cię tu nie było. Wiem, jesteś usprawiedliwiona. Z zazdrością śledzę tempo Waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts