Ivonesca 26.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 dzień dobry z Wrocławia u nas piękne słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzień dobry z pochmurnego Podlasia. Dziś bez kawy oczy ciężko otworzyć. A otworzyć trzeba. a moje widzą 2700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Słusznie widzą !! Uziabki z zawiesistej stolicy . Coś wisi i nie może się zdecydować, w górę lubo w dół .. Kaaaawy łomatko, bo czerep się rozpuknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ....kawusia Ziabie....coby jej czerep ocalić http://www.dobhran.com/images/coffee-cappucino.jpg a tu coś na LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.drapalski.com/drinki/chartreuse/drinki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Tola to jest TO !!! Z pianką..( jęzor mi dynda ) A teraz radośnie do pracy Rodacy. W końcu za parę godzin łikend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 to stawiam drugą kolejkę http://www.puellanova.pl/obrazki/drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 wielgachne LUUUUUUUUUUUUUUU za toline 2700 !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kawkę już mam teraz drineczek i odlecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.08.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Tolusia... to za twoje 2700... ogromne.... LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 TOOOOOO LLLLLLLLUUUUUUUUUUU ja tak spokojnie na większe LLLUUU nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Łomatko Tolusia!!!!! To ja Ci LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ jakimś sockiem może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ...i co ja teraz mam powiedzieć... dzięki wszystkim, w takim razie coś na stół, nie może być mniejsze, niż LLLUUUUUUUUUU , zapraszam http://www.mniammniam.pl/zabawki/mniam_006_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 http://www.kamienie.czarymary.pl/Tigerauge.jpg Tolu ....luuuuuuuuuuu........ a ja podaruję Ci Magiczny Kamień -Tygrysie Oko - na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Tola teraz to postawiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ew-ka, można dziękować za taki prezent?......buziaczek chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Całuj -Dziołcha -całuj ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Łał jakie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dla Tolusi - specjalne piwko na specjalną okazję http://www.wrotapodlasia.pl/NR/rdonlyres/209F66F4-A3D6-4E57-8914-D9453F7DF4E0/6367/26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Bodzio a ja mogę jedno piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 pozwolę sobie zauważyć, że..... maksiu swoim luuuuu pobił ... rekord świata , trza by ściągnąc kogoś od Ginessa Tola - ciekawe jakie luuu maksiu Ci zaserwuje na .... 5000 . wtedy chyba całe forum sie zawiesi Aga JG - myśle że Tola sie na pewno podzieli z forumowiczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts