tomek1950 09.09.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Niwstety moja mniejsza. Jakieś 7m x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Niwstety moja mniejsza. Jakieś 7m x 2 dobrze wiem, że masz tajemne przejście do tej większej piwniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jeszcze go nie odkopałem Zbyt dużo ludzi się kręci na górze a muszę dykretnie wysypywań urobek, by nikt się domyślił co robię. Upatrzyłem już sobie miejsce - działka sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jeszcze go nie odkopałem Zbyt dużo ludzi się kręci na górze a muszę dykretnie wysypywań urobek, by nikt się domyślił co robię. Upatrzyłem już sobie miejsce - działka sasiada Tola może pożyczyć Tobie krety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tomeczku to ja czekmam jak ją odkopiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jeszcze go nie odkopałem Zbyt dużo ludzi się kręci na górze a muszę dykretnie wysypywań urobek, by nikt się domyślił co robię. Upatrzyłem już sobie miejsce - działka sasiada Tola może pożyczyć Tobie krety Świetny pomysł, krety do wzięcia od zaraz, w dobrej kondycji fizycznej, pracowite, czarne, przystojne...niczego się nie boją, nie uciekają z miejsca w którym pracują. Oddam w dobre ręce z dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tola ja bym chętnie przyjęła te krety ale one w mojej glinie nie chcą mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dobrynawieczór ja też chętnie oddam krety w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tola ja bym chętnie przyjęła te krety ale one w mojej glinie nie chcą mieszkać Tola prześle krety jakimś Kamazem z odpowiednią ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dobrynawieczór ja też chętnie oddam krety w dobre ręce a Bodzio dołoży jakieś piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 http://bbogucka.republika.pl/img/Image9.gif to za Karmienie to ja do Ciebie z dobrego serca , a Ty do mnie ze strzelbą ?? tak sie nie godzi kogoś śrutem ugodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dobrynawieczór ja też chętnie oddam krety w dobre ręce a Bodzio dołoży jakieś piwko ...tylko uważaj, żeby to Karmi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dobrynawieczór ja też chętnie oddam krety w dobre ręce a Bodzio dołoży jakieś piwko dołożyłbym ale ...wszystkie wypite , bo dziś przeryli mi plac (podwórze ) pod kanalize , a że upał był wielki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ...kto przerył?...może moje krety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dobrynawieczór ja też chętnie oddam krety w dobre ręce a Bodzio dołoży jakieś piwko ...tylko uważaj, żeby to Karmi nie było ciekawe co Aga powie na Karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 hello brynole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ...kto przerył?...może moje krety? ...takie krety na dwóch nogach z łopatami i z koparką i w dodatku piwo mi wyżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 hello brynole ...witaj się grzeczniej, bo pod strzelbę podpadniesz, już o Karmi nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ...kto przerył?...może moje krety? ...takie krety na dwóch nogach z łopatami i z koparką i w dodatku piwo mi wyżarły ...to nie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dobrynawieczór ja też chętnie oddam krety w dobre ręce a Bodzio dołoży jakieś piwko ...tylko uważaj, żeby to Karmi nie było ciekawe co Aga powie na Karmi karmi jest ... letniej promocji - dobre i tanie http://www.mediarun.pl/images/i_4624x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts