Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

psie przywiązanie...i wierność to tematy mam nadzieję mnie czekające,ale póki co jestem dumna z mojej małej, bo jak ma wiekiego stracha,tak chce sprostać stawianym przed nią wymaganiom...jak ją wczoraj kąpałam w odpchelaczaczu to była taka dzielna, choć cała dygotała a potem siedziałałyśmy i razem dygotałyśmy bo trzeba było posiedzieć tak przez 15 min w tym szamponie...ale Was zanudziłam... :oops: ale to wszytko takie dla mnie nowe...

psie przywiązanie...i wierność to tematy mam nadzieję mnie czekające,ale póki co jestem dumna z mojej małej, bo jak ma wiekiego stracha,tak chce sprostać stawianym przed nią wymaganiom...jak ją wczoraj kąpałam w odpchelaczaczu to była taka dzielna, choć cała dygotała a potem siedziałałyśmy i razem dygotałyśmy bo trzeba było posiedzieć tak przez 15 min w tym szamponie...ale Was zanudziłam... :oops: ale to wszytko takie dla mnie nowe...

Wcale nie zanudziłaś wiem jak jest :)

Mój mąz do dzisiaj nie może wyjśc z podziwu dla samego siebie że tak zwariował na punkcie naszego psiaka :)

W kominku ogień buszuje...trzecia noc za nami..jest coraz lepiej, mamy zagrodę piękną z drewna dla Kali,żeby nie korciło po nocy i teraz się do niej przyzwyczajamy...

Witajcie MAMUŚKI....Was nie można nie zuważyć i nie musicie się niczym podpierać...zdjęcia, bardzo proszę! Ja jestem wzrokowiec... :wink: :lol: