mbz 16.09.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witajcie, Mbz -reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 psie przywiązanie...i wierność to tematy mam nadzieję mnie czekające,ale póki co jestem dumna z mojej małej, bo jak ma wiekiego stracha,tak chce sprostać stawianym przed nią wymaganiom...jak ją wczoraj kąpałam w odpchelaczaczu to była taka dzielna, choć cała dygotała a potem siedziałałyśmy i razem dygotałyśmy bo trzeba było posiedzieć tak przez 15 min w tym szamponie...ale Was zanudziłam... ale to wszytko takie dla mnie nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam piatkowo Agacka jak sliczna sunia I LLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU za wszystkie okazje które były jak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Aga, dziel się wrażeniami, to piękne jest, początki przyjaźni, a potem już na zawsze wierne psie serduszko. Masz we mnie czytelniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 psie przywiązanie...i wierność to tematy mam nadzieję mnie czekające,ale póki co jestem dumna z mojej małej, bo jak ma wiekiego stracha,tak chce sprostać stawianym przed nią wymaganiom...jak ją wczoraj kąpałam w odpchelaczaczu to była taka dzielna, choć cała dygotała a potem siedziałałyśmy i razem dygotałyśmy bo trzeba było posiedzieć tak przez 15 min w tym szamponie...ale Was zanudziłam... ale to wszytko takie dla mnie nowe... Wcale nie zanudziłaś wiem jak jest Mój mąz do dzisiaj nie może wyjśc z podziwu dla samego siebie że tak zwariował na punkcie naszego psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Hmm, chyba nikt mnie nie zauwazyl ale coz, z taka konkurencja jak male psiaki i dzieciaki nikt nie wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Hmm, chyba nikt mnie nie zauwazyl ale coz, z taka konkurencja jak male psiaki i dzieciaki nikt nie wygra Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witajcie, Mbz -reaktywacja Witaj Madziu... cieszymy się że do nas wróciłas, opowiadaj co tam u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U mnie duzo sie dzialo i dzieje Przede wszystkim, najwazniejszy teraz jest taki jeden maly pan, ktory ma juz 5 i pol miesiaca, a nazywa sie Wojtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U mnie duzo sie dzialo i dzieje Przede wszystkim, najwazniejszy teraz jest taki jeden maly pan, ktory ma juz 5 i pol miesiaca, a nazywa sie Wojtus wiem... Kasia opowiadała moze kazesz jakies zdjecia ? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U mnie duzo sie dzialo i dzieje Przede wszystkim, najwazniejszy teraz jest taki jeden maly pan, ktory ma juz 5 i pol miesiaca, a nazywa sie Wojtus To niech zdrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.09.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 http://www.madzia.olp.pl/gify03/image001.gif Madziaaa.... opowiadaj o Wojtusiu i fotki tez mile widziane Agusia... piesia cudnista i niedziwie sie że to Twoje kapcie poszły na pierwszy ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ciesze sie bardzo, ze mnie w koncu zauwazyliscie (ale dopiero jak sie dzidziusiem podparlam, hi, hi ) Wiecej o dzidziusiu w poniedzialek, teraz juz lece, pa, milego weekendu P.S. Madziula, ja Tobie tez gratuluje takiego jednego malego ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To czekamy do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Witam wszystkich jest sobota! ulubiony dzień tygodnia tylko czemu tak zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 I już po sobocie a My jutro do łodzi na wystawę z naszym psiakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.09.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 witam śpiochów w zimny ,niedzielny poranek!!!! Już zapaliłam w kominku i ciepełko otuliło cały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 W kominku ogień buszuje...trzecia noc za nami..jest coraz lepiej, mamy zagrodę piękną z drewna dla Kali,żeby nie korciło po nocy i teraz się do niej przyzwyczajamy... Witajcie MAMUŚKI....Was nie można nie zuważyć i nie musicie się niczym podpierać...zdjęcia, bardzo proszę! Ja jestem wzrokowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Dzień dobry MAMUŚKOM młodym i tym bardziej doświadczonym też! Agacka, Ty też jesteś mamuśka-świerzynka Tak twierdzę, bo czytam o psince Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Witajcie mamuśki Ja też za niecałe dwa tygodnie zostanę podwójną mamą W czwartek 29go W domu mamy istne wariactwo Wszystko gotowe na pojawienie się małego - karma wybrane, kojec gotowy, obróżka też To za nasze zwierzaki kawusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts