Agacka1719499039 30.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 w założeniu nie powinno być szarpania...pełen posłuch...taka jest teoria, a jak wyjdzie to się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 w założeniu nie powinno być szarpania...pełen posłuch...taka jest teoria, a jak wyjdzie to się zobaczy... Zyczę żeby był posłuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Powitanko. Szaro buro i Białystok Trzeba by się zaszczepić na takie okoliczności. Blachą jabłecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ziaba mówisz i masz http://www.cukiernianova.pl/img/zdjecie50.jpg I oczywiście kawka http://www.superbrandsindia.com/superbrands2003/barista/cappucino-coffe.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 witajcie czy załapię się na popołudniową kawkę i okruszki z tego jabłecznika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 ..........pomyślcie dziś ciepło, o Rodzicach Młodzieży.........której już nie ma..........wyślijcie im dobrą energię.............proszę........ ........w tym autokarze byli znajomi mojej córki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 łącze się w bólu z rodzinami ofiar tej katastrofy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 i ja też... ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Potworna tragedia. Niewyobrażalna. ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tola bardzo mi przykro[*][*][*]Łączę się w bólu z rodzicami.Tola trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 http://orzi.w-net.pl/chaos/fotografia/znicz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 J ....i choć zawsze wpadam na "100" to w takiej chwili nie wypada... ...i może wreszcie warto zacząć jeździć WOLNIEJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.10.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Powitanie. Podzielę się sentencją mojej Babci " Wolniej chodzisz, więcej zobaczysz" Właśnie takie zdarzenia działają na nas, mimo, że nas nie dotyczą bezpośrednio.Wymuszają jednak pokorę i chęć hamowania nie tylko na drodze ale i w codzienności. Cieszmy się z tego co mamy, wychwalajmy że dane jest nam uniknąć dramatów Rodzin z Białegostoku czy Oliwki.Jednak zawsze i wszędzie pamiętajmy o durności zjawisk, o tym, że różne świry wędrują po naszej ziemi. Pomińmy milczeniem rozlaną kawę, zjedzone przez psa kapcie czy inne sroty pierdoty. Zwolnijmy na dłuższą chwilę, na parę tygodni czy miesięcy.Popatrzmy ja maluje nasze dziecko, jak pięknie się uśmiecha do nas nasza druga połowa, jak spadają kolorowe liście. Bo jak tego zabraknie to nic nie ma sensu. amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pięknie jak zwykle Ziabko to ujęłaś.Ja po wypadku w Białymstoku żyję jak na wulkanie, bo:1. to prawie rówieśnicy mojej córki ,2. dziś to moje dziecię wyjechało autokarem do Anglii. Trochę mi głupio teraz, ze wczoraj byłam tak spięta, że czepiałam się jej właśnie o takie głupoty jak w/w. Dziś udało się ... opanowałam się i rozstałyśmy się bardzo symaptycznie i choć przede mną stały figlarne oczy , rozmierzwione blond włosy okraszone uśmiechem i słowami ...mamuska luzik będzie dobrze....to nie mogłam odgonić od siebie czarnych myśli, przecież w Białymstoku też tak było... Została mi wiara w fart o którym Ziabko pisałaś.Trzeba mieć farta, żeby nie znaleźć się w wyprzedzającym pojeździe, żeby nie znaleźć się w pociągu ...., żeby nie znaleźć się...... pozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ..... dla poprawy nastroju :http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56200&highlight=Redakcja ufundowała nagrodę ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dziękuję Jerzysio Czyli co? sugerujesz, żebym sprawdziła czy mam farta i wytypuję prawidłowo datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ...może nagroda siem trafi, abo cooo.... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Tak, trzeba mieć farta.....jakie to proste... ...czy uważacie, że tak dziś powinna myśleć młodzież z mojego miasta IDĄCA w Marszu Milczenia, w marszu bólu, w marszu cierpienia.... ...żyję w tym mieście...i uwierzcie, że tak się nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ...to już się stało i tego nie zmienisz... i można tylko myśleć, że kierujący zaczną myśleć na drodze .... J ...a fart ? ...to już zupełnie inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts