Maluszek 15.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Aga - może jest to jakieś rozwiązanie. Przez kilka dni nie będzie gdzie pisac to się kobita w końcu opamięta i znowu zapanuje na forum spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Maluszku bardzo bym tego chciała, ale po jej ostatnich poczynaniach zaczynam w to wątpić Ostatnio nawet na RW omawialismy temat i stwierdziliśmy że ona to jest chyba chora bo innego wytłumaczneia nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Myślę, że byłoby spokojniej jeżeli ludzie nie odpowiadaliby na jej posty a tak to zawsze cosik wyjdzie. Trzeba nam wszystkim troszkę opanowania. Mnie też czasami aż świerzbiło, żeby jej cosik napisać ale w końcu stwierdziłam, że to doleje jeszcze oliwy do ognia i nigdy się te przepychanki nie skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Też mam takie zdanie ale widac niektórzy nie mogą sie powstrzymać to raz a dwa że dla niektórych jest to świetna zabawa A ona wraca jak bumerang Myslę że to ona powinna dać na luz, nie pisać i wtedy był by spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Błagam, nie poruszajmy tego tematu, bo i tu się zacznie Akurat było odwrotnie, niż wszyscy sądzą. Ten ktoś został sprowokowany i to tak skutecznie, że teraz się pogubił na maksa. I o to tym im chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Aga - masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 oglądaliście wczoraj SMS czyli Szymon Majewski ...... ???? dawno tak sie nie uśmiałam ale pojechał ....... oby go nie zdjęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Słoneczko ja to wiem, ale dla własnego spokoju dałaby sobie spokój, ich to bawi a jej maja wszyscy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Słoneczko - chyba nie znasz całej historii od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dementuje pogloski żadnych chodów w Redakcji nie mam a szkoda może byś coś załatwiła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 oglądaliście wczoraj SMS czyli Szymon Majewski ...... ???? dawno tak sie nie uśmiałam ale pojechał ....... oby go nie zdjęli Oglądałam, po każdym programie czekam czy pojawi sie następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dementuje pogloski żadnych chodów w Redakcji nie mam a szkoda może byś coś załatwiła .... Przykro mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 oglądaliście wczoraj SMS czyli Szymon Majewski ...... ???? dawno tak sie nie uśmiałam ale pojechał ....... oby go nie zdjęli Oglądałam, po każdym programie czekam czy pojawi sie następny ja nie oglądałam a o czym było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 o rety ale problemy, nie wiem o kim ta mowa, ale dla mnie jest prote...jak ktoś bruździ wywalić go i szlus a nie zamykać dla normalnych ludzi wątek... Maluszku, ale jesteś dziś okrąglutka... http://torg.spb.ru/trb/2005/arch03/images/20_koniak_viski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 o rety ale problemy, nie wiem o kim ta mowa, ale dla mnie jest prote...jak ktoś bruździ wywalić go i szlus a nie zamykać dla normalnych ludzi wątek... Aga problem polega na tym że już nie raz została wywalana ale wraca jak bumerang, więc może tereraz Redakcja wzięła się na iiny sposób tylko jak dalej tak pójdzie to nam wiekszą częśc forum zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Agacka - to że jestem okrąglutka to wiem i nie musisz mi o tym przypominać bo ja stale cierpię z tego powodu jak się w lustrze widzę Ale ja bardzo lubię takie okrąglaczki jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.11.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 bo ja stale cierpię z tego powodu jak się w lustrze widzę oj kobito nie masz większych zmartwień...tylko smutać się z tak błachego powodu, ja już odpuściłam, życie jest takie krótkie... i ja tak lubię jeść... popatrz na mnie i niech Ci już nie będzie smutno... masz na pociechę... http://zamvinex.wk.pl/Pliki/truskawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i ode mnie http://www.tvp.pl/_zdjete/opole/mp3/bo_z_dziewczynami.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować okrąglaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Maluszku- Majewski "poleciał" Jandą po nowej Pierwszej Damie w tak w ogóle to łzy ze śmechu same leciały -powtórka w soboty -przypilnuj !!!! warto !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts