Majka 17.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 i coś do na ząbhttp://www.impreza.pl/grafa/bankiet%2050.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.11.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 mogę prosić o oświecenie...z jakiej to okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 awansu Edzii i Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.11.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 no toś mnie tak oświeciła,że dalej nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Edziu, Moderatorko Miła, GRATULACJE! Maksiu, Moderaratorze Wszechmocny, GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.11.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ojejku, nie wiedziałam, że tu takie wspaniałe przyjęcie na naszą cześć Majeczko, Tomeczku WIELKIE DZIĘKI...z wrażenia aż się Mam trochę tremę jak patrzę na te urządzenia sprzątające...przydałaby się jakaś wersja testowa forum, żeby przećwiczyć ich działanie i .... czegoś niechcąco nie usunąć Nie wiem czy się z tej nominacji na moderatora cieszyć ale póki co ... SZAMPAN ZA WASZE ZDROWIE http://aniap30.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 I ja przyłączam się do gratulacji dla Edzi i Maksia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Edziu, możesz na nas, Twoich fanów zawsze liczyć. Będziemy Cię wspierać w tej trudnej i odpowiedzialnej roli. "Pomożecie? Pomożemy" To samo tyczy się oczywiście i Maksia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ogromne Gratulki dla Edzi i Maksia Teraz juz wiem że na Forum bedzie porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Edziu, możesz na nas, Twoich fanów zawsze liczyć. Będziemy Cię wspierać w tej trudnej i odpowiedzialnej roli. "Pomożecie? Pomożemy" To samo tyczy się oczywiście i Maksia. dziękuje wszystkim za gratulacje, ale sam nie wiem czy to powód do radości.. typu privow ile dostalem dzis po poludniu to nie wiem czy zebralo by sie przez wczesniejsze pol roku... ja mam o tyle ulatwione zadanie, ze wczesniej juz moglem pocwiczyc na dziennikach budowy ;D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Tolusia: jak taki ładny okrąglaczek to i okrzyk musi byc specjalny... LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.11.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu dziękuję Jeszcze raz wielkie gratulki. A to w prezencie, jako pomoc w powstrzymywaniu niektórych klikających inaczej http://www.policja.zywiec.pl/zdj/informatyka/kajdanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Tolu, gratulacje. 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.11.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Tomku, to co na dzisiejszy wieczór z lodóweczki wyciągnąć?Jakieś specjalne życzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu dziękuję Jeszcze raz wielkie gratulki. A to w prezencie, jako pomoc w powstrzymywaniu niektórych klikających inaczej http://www.policja.zywiec.pl/zdj/informatyka/kajdanki.jpg kajdanki fajna rzecz.. ale mysle ze kaganiec byłby bardziej na miejscu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sączymy właśnie Merlot rocznik 2000 (specjalna okazja) ale za Twoje 3000 było też wzniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.11.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dziękuję Tomku. Merlocik, to moje ulobione winko. Też sobie pozwolę Czy ktoś się jeszcze skusi? http://www.aridjis.com/images/merlot%20theme.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Tolusia: nie powinienem dotykać się tego wina, wiesz dobrze dlaczego.. ale specjalnie dla ciebie zrobie wyjątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.11.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts