ewusia 11.07.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Nie wiecie dziewczyny co straciłyście. Ivenesca napisała: a propos przepisów: 1. Wejdz na strone: http://www.living-foods.com/recipes/ 2. wybierz sobie dowolny przepis 3. w "Translate" na dole strony wybierz "Polish" ... i przeczytaj a przynajmniej próbuj przeczytać I to jest właśnie TO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 a witam....raniutko...ja jednak poprosze kawke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Teska, raniutko ? jest 9,30 a kawkę już podaję.... może coś słodkiego do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.07.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Jak się okazuje raniutko jest pojęciem względnym, ale dobrze, że niektórzy mogą pospać troszkę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 ewusiu, kochana jesteś! Dzięki. Wczoraj już sobie upatrzyłam taką młodzież śledziową. Zachmurzone niebo dzisiaj, u Was też? Siedzę i szukam zdjęć ozdób na dach drewnianych,żeby pokazać góralom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 11.07.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Ja już po kawce, ale coś słodkiego poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.07.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 witam wracając do klusek śląskich,jako że śląska ze mnie dziewucha i robienie klusek mam we krwi (z roladami i modrą kapusą).ja nie dodaję jajka,tylko samą mąkę ziemniaczaną w czwartej części .I wychodzą rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 tdxls, takie slodkości Cię zadowolą? http://www.kulinaria.pl/foto/pot-016.jpg A z jakich regionów ozdób szukasz Opalko? W Domu Letnim był cykl artykułów o drewnianych domach z uwzględnieniem ozdóbek dachowych charakterystycznych dla danego regionu. Co Ciebie interesuje? Kasiorku, i nie rozlatują się te kluski podczas gotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.07.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 NIe ma takiej możliwości,wychodzą mięciutkie i pulchne.Jeden raz tylko się rozpłynęły,bo o nich zapomniałam i się rozgotowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Kasiorku, same ziemniaki i mąka? I nic więcej?Nabrałam smacora na takie kluski, koniecznie z gulaszem, mniam, mniam............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Witam wszystkich, dzis juz od rana widze, ze pysznie Ja po sniadanku, popijam soczek. Pogoda brzydka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 a u mnie ładnie, słonecznie, cieplutko, zapowiada się piękny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 ewusiu, masz rację. Górale obiecali,że zrobią piękne słoneczka (a jak będę chciała to i księżyc) Ale pomyślałam,żeby jednak troszkę przystopować ich fantazję,bo to równina jakby nie patrzeć. Przejechałam się po okolicy i obejrzałam stare drewniane chaty,aby nawiązać do nich.Ale niestety to nie to-te ozodoby nie będą pasować do mojego dachu mimo,że są piękne to jednak,nie da się ich skopiować. Dlatego teraz szukam jakiś wzorów,w miarę prostych-tak najbezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Opalko, a gdzie budujesz? Okolice Warszawy z tego co pamiętam? Przybliż tereny, w weekend poszukam, może coś ciekawego znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 ewusiu tak pod Warszawą. Dzięki serdeczne. Nie rób sobie kłopotu.Już coś mam na oku i jutro do nich jadę. Ale dziękuję za dobre serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 OK, nie ma sprawy życzę miłej wycieczki i pięknego słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 No kgadzina, zapraszałeś do kawiarenki ( podglądałam ) i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.07.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Tyle czasu od rana upłynęło? Dziś piątek? Jutro weekend? A tu... nic????????????????? Hejże hejże! Towarzystwo! Łapiecie się na strongusia? No to kolejeczka dla wszystkich! I LLLLLLLLLLLLLU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 tak, tak, weekend, słoneczko, stronguś.............. to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.07.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 EwusiuW ten sposób kluski robiła moja babcia,moja mama i teraz ja.jeszcze ciepłe ziemniaczki trzeba przecisnąć przez praskę.Odjąć 1/4 i tyle wsypać mąki ziemniaczanej.Wygodnie się to robi w miseczce dzielę ziemniaki na krzyż i wyjmuję ćwiartkę i w powstałe miejsce wsypuję mąkę ziemniaczaną i wyrabiam .Wrzucam na osolony wrzątek ,po wypłynięciu jeszcze jakieś 2 - 3 mnin. i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts