jolana 11.07.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Czesc, czesc, ktoś próbował gotować według wczorajszych przepisów??? Czy jest jeszcze jakis wolny stronguś, ja chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Kgadzina...a co moja niebieska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Jolana witaj....mam imbirowe... milego wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.07.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Teska, pozbierałaś sie już, jak tam twoi sąsiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.07.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Teska, pozbierałaś sie już, jak tam twoi sąsiedzi? Teska, o to samo chcę spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 No właśnie - jak tam Twoi sąsiedzi - Teska Twoja niebieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 ech...u mojej sasiadki dalej nie ma pradu....dzieci dalej dokarmiamy ciepłymi posilkami..ta kobieta nie bedzie miała pradu dopoki dawna sasiadka ktora jej wynajmowala to mieszkanie zrobi instalacje gazowa..oni 12 lat tem przerobili na wlasna łape instalke elektryczną..zamontowali kuchenke elektryczna stary typ z plytami na normalne kabelki nie chciało im sie robic siły.. pomogłam jej wyprac wszystkie ciuchy sasiedzi płci meskiej pomagali drapac sciany...ech az milo popatzrec ze jednak ludzie z ktorymi mieszka sie tyle czasu w razie takiej tragedii pomogą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.07.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Witam ciepło u schyłku niedzielnego dnia. Brrr jak ja nie lubię, gdy weekend dobiega ku końcowi. Jutro znów do pracy... A może nie powinnam narzekać , tylko cieszyć się, że mam pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Jolana witaj. ....własnie nalezy sie cieszyc ze masz po co rano wstawac mi coraz bardziej brakuje pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.07.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Witam witam i o kawę pytam ??? Jak minął weekendzik ?? Ja mam dosć wszystkich letnich weekendów.....!!!! brrrrr Kiedy się zima zacznie !!! Mam ze sobą wiśniowy kisielek swojej robotki (wisienki szama szrywalam ) może ktoś chce sie poczęstować... to proszę bardzo..... A po kisielku zamawiam PORTERKA.... coby tydzionek dobrze rozpocząć... Po taaaaaaakim weekendzie... tylko PORTEREK pomoże..... (no i kisielek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 witam wszystkich ....poprosze kawusie... Madziu...kisielek tez bym zjadła....hmm czy wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Mocną kawkę i jakiegoś pączka. Poduszka, z uwagi na przebywanie w pracy, niestety niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 14.07.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 witam Wszystkich po weekendzie!!! Dzisiaj kisielki zamiast strongusia??? No nie poznaję ... A kisielku do jedzenia też bym poprosił (kiedyś babcia robiła taki fajoski, superoski kisielek, że można było go nożem kroić). Nigdy nie udało mi się takiego zrobić Tak więc po kisielku LLUUU!!! Czy może raczeja MNIAM ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 dzień dobry baaaaaaaaaaaardzo !!!! i znów poniedziałek czy załapie się jescze na ten kisielek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.07.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Choć kisielku nie lubię chętnie przysiądę dziś w kawiarence, bo coś dziś "0" chęć do pracy zaobserowałam u siebie. Nie wiem czy to wina intensywnego, sobotniego sprzątania na budowie, czy wczorajszego obżarstwa u teściowej. Wszak po jedzeniu na szybko z doskoku, prawdziwy obiad z deserem i kolacją zjedzony na spokojnie może wywołać szok w organiźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.07.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 To ja także piszę się na kisielek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 14.07.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 No cio z tym kisielkiem??? Tylu chętnych a organizatorka zamieszania znikła Chyba sam zacznę kręcić Ktoś może ma dobry pomysł, jak zrobić taki, żeby można było go kroić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.07.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 JESTEM... JESTEM z całym wielkim GAREM kisielku.... niech odsapnę ufffffff tylu chetnych się zrobiło na mój kisielek.. że musiałam w kociołku gotować drugą porcyję...... ale już ugotowany... ledwom przydygała kociołek z kisielkom wiśniowym :D no to komu repetkę ?????? Komu Komu Komu ???????? Tylko proszę się nie pchać !!! Pokolei wszystkim wystarczy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.07.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Jak posmakuje to zdradzę przepisik i na taki co się pije i na taki co sie kroi hihihi To komu jeszcze....... ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 To ja też poproszę, od razu z przepisem na taki co się kroi Wisienek ci u mnie dostatek, własnie się przymierzam do zrobienia jakiejś naleweczki? A może macie jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts