Jajcek 11.12.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 piwo piwo tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Zostawiam Wam żebyście po ciemku siedzieć nie musieli http://www.ikar-candle.com/z1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dżisus a już się forum takie mdłe robiło bez zajca. A tu Tolcia " rozrabiaka" bigosu nawarzyła. A taka kultularna osoba , z cicha pęk a taką prowokejszyn wykręciła. szkolona musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dżisus Oj z tym to bym był ostrożny, bo ktoś może napisać donosik, że mu uraziłeś. Ja zaczynam stosować sformułowanie "Jeżu Mariolki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tola to zadymiara jest Pierwszej wody Ciekawe co z Ciebie Feyrus wylezie Dobra to kto browarek daje ? Aga tylko swieczki postawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 "Jeżu Mariolki"... Ty masz dobrze , bo ja nie moge tak napisac , bo czcionka nie pozwala Moze bede Jerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Takie nie będzie obrażało niczyich uczuć?http://www.mediarun.pl/images/i_6730x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Nio i jest piffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dżisus a już się forum takie mdłe robiło bez zajca. A tu Tolcia " rozrabiaka" bigosu nawarzyła. A taka kultularna osoba , z cicha pęk a taką prowokejszyn wykręciła. szkolona musi być od strony bigosu, to tu w kk jestem od dawna znana, nie wiedziałeś? ....prawdziwego, z grzybkami ( nie mylić z halucynogennymi) trudne słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tola to zadymiara jest Pierwszej wody Ciekawe co z Ciebie Feyrus wylezie to też prawda. Ja normalnie to czasami siebie nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dżisus a już się forum takie mdłe robiło bez zajca. A tu Tolcia " rozrabiaka" bigosu nawarzyła. A taka kultularna osoba , z cicha pęk a taką prowokejszyn wykręciła. szkolona musi być od strony bigosu, to tu w kk jestem od dawna znana, nie wiedziałeś? ....prawdziwego, z grzybkami ( nie mylić z halucynogennymi) trudne słowo Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 dawac tu link do tego bigosa . A dzisiaj Makłowicz gotował uWAGA!! w Chorwacji risotto z grzybami co się nazywały jakoś "śmiercionośne truby" to dopiero musi być odjazd. Naźrą się takiego i potem bredzą od rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tolusiowy bigosik... palce lizać I do tego bigosiku zwierzaczek z rogami w puszeczce zamknięty. Rozmarzyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! Whisper, na parapetówę przywiozę cały kociołek, nikt tak pięknie przy nim nie mlaskał z zachwytu, jak Ty Jak Ty go okresliłeś?...aksamitny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 To mozna miseczke tego bigosiku?Moze byc nawet z halucynogennymi , moze latwiej bedzie to wszystko zniescTolu poczestujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tolusiowy bigosik... palce lizać I do tego bigosiku zwierzaczek z rogami w puszeczce zamknięty. Rozmarzyłem się. Tomku...ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 kawę wypił Jajcek, kolację zjadł Whisper to mnie zostało zdmuchnąć świece Piwo byś lepiej pieronie postawił http://www.dab.de/cms/images/2812.jpg ...o to, to... http://www.dab.de/cms/images/2812.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! no to było w garach siedzieć , jak w tym mocna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 To mozna miseczke tego bigosiku? Moze byc nawet z halucynogennymi , moze latwiej bedzie to wszystko zniesc Tolu poczestujesz? co znieść, co znieść, Rrmi?...poczęstuję, znaj moje dobre serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! Whisper, na parapetówę przywiozę cały kociołek, nikt tak pięknie przy nim nie mlaskał z zachwytu, jak Ty Jak Ty go okresliłeś?...aksamitny? a kiedy ta parapetowa? Moze uda mi sie wprosic i wpasc Whisper alarm zadzialal , ale ja sie nie boje wycia A sejf byl i tak zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts