Whisper 11.12.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! Whisper, na parapetówę przywiozę cały kociołek, nikt tak pięknie przy nim nie mlaskał z zachwytu, jak Ty Jak Ty go okresliłeś?...aksamitny? Aksamitny... ale mi ślina cieknie, ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 To mozna miseczke tego bigosiku? Moze byc nawet z halucynogennymi , moze latwiej bedzie to wszystko zniesc Tolu poczestujesz? co znieść, co znieść, Rrmi?...poczęstuję, znaj moje dobre serce znam , znam i juz sie doczekac nie moge przebieram pecinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 No tak , to pewnie i kartacze i babką ziemniaczaną Tola zrobic umie. I kiszke pewnie też...Mniam, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 niestety sprawdza sie to o czym się słyszy, ludzie nie rozumieją tego co czytają, nie napisalem nigdzie ze Tola jest zadymiarą, to wyszło od kogoś z forum, zdaje sobie sprawe ze to ja wywolałem teraz całą tą nagonke na Tole i jesli macie ochote sie z kogoś ponabijac to walcie smiało we mnie, ale odczepcie sie od Toli, ona i tak jest wystarczająco dobita sposobem w jaki ją potraktowałem (przyznaje ze przesadzonym). A porównianie Toli do Mimi to już kompletny nietakt. Nawet jesli ktos sobie zartuje z Toli i zartach nazywa ją zadymiarą, to niech się zastanowi najpierw co ona musi czuc czytając taki tekst.nie mam zamiaru ograniczac niczyich wypowiedzi, nie bede niczego kasowal ani zmienial, ale radze sie trzy razy najpierw zastanowic zanim chlapniecie cos głupiego (ja niestety pomyslalem tylko raz). maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 No to cale forum do Whispera na Tolowy Bigosik Tola Whisper nieprzejmujcie sie za bardzo to raptem ze 20000 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! no to było w garach siedzieć , jak w tym mocna jest feyrus...masz coś do mnie? jeśli tak, to śmiało, bez międzywierszówek, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Coś Ty , toż to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mmmmm... bigos Toli... Jeżu Mariolki, to jest kurde POEZJA TAŃCZONA! no to było w garach siedzieć , jak w tym mocna jest wiesz co? to bardzo chamski tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tolu jesli czujesz sie urazona ta zadymiara to naprawde przepraszam .Wiecej nie bede wracala do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 To przepraszam . Moze trzeba było dodać buźkę albo cudzysłow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.12.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Strasznie powaznie sie tu zrobilo az .... lodowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.12.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Coś ostatnio chyba wszyscy przewrażliwieni są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.12.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Maksiu wykasuj go, jeśli tak wygląda. A Tolę przepraszam.aha , mam cos do Toli bardzo ja lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 co je grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 A ja i tak chcę na bigos...zaprosicie? Mogę pomóc gary zmywać...potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Maksiu wykasuj go, jeśli tak wygląda. A Tolę przepraszam. aha , mam cos do Toli bardzo ja lubię. niczego nie bede kasowal, niech zostanie jako ostrzeżenie dla innych przed ich niewybrednymi zartami, moze choćby jeden na dziesieciu się zastanowi zanim cos chlapnie bez zastanowienia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.12.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tolu taki Ci on? http://klub.chip.pl/keez/zdjecia/s_bigos.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 AnSi jesteś zaproszona, nawet bez mycia garów, Whisper ma zmywarkę, jeszcze wstęga nie przecięta. Jamles tego z pianką za mało, może byś tak, coś...co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 AnSi jesteś zaproszona, nawet bez mycia garów, Whisper ma zmywarkę, jeszcze wstęga nie przecięta. Jamles tego z pianką za mało, może byś tak, coś...co? czy ja o czymś nie wiem? kiedy oficjalna koronacja królowej? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.12.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dziękuję Tolu za zaproszenie Z pianką kto zamawiał http://www.heweliuszfestiwal.pl/images/reklama-piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts